taki-sobie-nick 21.02.25, 23:14 czy jest taka ematka, która nie miała żadnych zabiegów/operacji poprawiających wygląd? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nena20 Re: A propos starzenia 21.02.25, 23:21 Ja na razie nic. Ale wybieram się na operację powiek oraz plastykę brzucha. Na plastykę czekam 3 lata. Mam termin na listopad. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: A propos starzenia 21.02.25, 23:28 nena20 napisała: > Ja na razie nic. Ale wybieram się na operację powiek oraz plastykę brzucha. Na > plastykę czekam 3 lata. Mam termin na listopad. Do listopada się liczysz jako ematka bezzabiegowa. Odpowiedz Link Zgłoś
kocynder Re: A propos starzenia 21.02.25, 23:23 Czy depilacja laserowa się liczy jako zabieg poprawiający wygląd? Nie, nie miałam żadnych. Znaczy i operacje i zabiegi miewałam, ale żadne nie miały na celu poprawy wyglądu. Odpowiedz Link Zgłoś
taje Re: A propos starzenia 21.02.25, 23:25 Przecież każda szanująca się ematka nie miała żadnych zabiegów, wszystkie są piękne naturalnie i tylko takie piękno się liczy... Odpowiedz Link Zgłoś
kocynder Re: A propos starzenia 21.02.25, 23:29 I mające 50 w monopolowym pytają o dowód osobisty. Albo wręcz kanar w autobusie o legitymację szkolną. Zabiegów nie miałam, nie jestem piękna i nie wyglądam na 18 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
taje Re: A propos starzenia 21.02.25, 23:34 Ja tam zabiegi miałam (jeśli jako zabiegi liczy się botoks, stymulatory i dermapen) i też nie wyglądam na 18 lat... Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: A propos starzenia 21.02.25, 23:33 Nie. Ja nie jestem piękna. Ja po prostu nie znoszę lekarzy, zabiegów i wszystkich podobnych. Ba! Ja nawet masaży i tym podobnych zabiegów pielęgnacyjnych nie lubię. Toleruję fryzjera. Z biedą. Odpowiedz Link Zgłoś
trampki-w-kwiatki Re: A propos starzenia 22.02.25, 08:02 O, to ja też. Ale fryzjera również omijam od lat, dzięki pomocy mojego partnera 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: A propos starzenia 22.02.25, 08:33 To tak jak ja. A zabiegów nie planuję, jestem zadowolona z tego, co wylosowałam w genetycznej loterii. Odpowiedz Link Zgłoś
kaki11 Re: A propos starzenia 21.02.25, 23:41 Poprawiających wygląd czy odmładzających? bo początkowo miałam napisać, że nie miałam, myśląc właśnie o tych drugich - co zresztą jest pewnie zasługą wieku. A później uznałam, że jakby nie patrzyć zrobione zęby, usunięte blizny czy nawet trwała depilacja też są poprawiające wygląd, więc chyba jednak się nie liczę, i miałam. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: A propos starzenia 21.02.25, 23:45 Wyraziłam się nieprecyzyjnie, miałam na myśli odmładzające. Odpowiedz Link Zgłoś
kocynder Re: A propos starzenia 21.02.25, 23:50 Ale depilacja, czyli trwałe usuwanie niechcianych włosków TEŻ jest odmładzające. To się liczy czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
anajustina Re: A propos starzenia 22.02.25, 08:50 Nie na logikę. To zabieg higieniczno-zdrowotny. Odpowiedz Link Zgłoś
advanced48 Re: A propos starzenia 22.02.25, 14:33 Depilacja jest zabiegiem zdrowotnym? Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: A propos starzenia 22.02.25, 13:53 A farbowanie siwych włosów to zabieg odmładzający? Odpowiedz Link Zgłoś
sanyie5 Re: A propos starzenia 22.02.25, 14:26 mikams75 napisała: > A farbowanie siwych włosów to zabieg odmładzający? Jak dla mnie to tak, bo to jedyne, co robię dla odmłodzenia, dzięki czemu mogę wyglądać na mamę swego dziecka, a nie na babcię Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: A propos starzenia 22.02.25, 19:46 to 3/4 deklarujacych tu ematek, ze sie nie poddaja zabiegom, moze sie wypisac z tego watku Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: A propos starzenia 22.02.25, 20:23 mikams75 napisała: > A farbowanie siwych włosów to zabieg odmładzający? De facto tak, ale miałam na myśli raczej zabiegi na twarz/ciało albo operacje plastyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
ministra_prawdy Re: A propos starzenia 21.02.25, 23:45 Wreszcie masz swój wątek, trzysta procent normy wyświetleń, czy można przeprowadzić z tobą wywiad? Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: A propos starzenia 22.02.25, 07:14 Ja nie mialam. Jestem pogodzona z upływem czasu. Młodsza,.nie będę, modelka nie zostanę, w mojej pracy wyglada nie kest istotny, mogę szczęśliwa i zdrowa.To jest.moj priorytet. Z zabiegów najbardziej inwazyjne w ciągu ostatniego roku były permanentne brwi i skaling Odpowiedz Link Zgłoś
pffpffpff Re: A propos starzenia 22.02.25, 07:33 Permanentny makijaż brwi jest wg mnie zabiegiem bardziej ingerującym w wygląd niż np korzystanie z botoksu. Miałam kilka razy umówione wizyty i tchórzyłam za każdym razem. Raz, już siedząc na fotelu. Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: A propos starzenia 22.02.25, 07:40 Być.moze, też długi dojrzewałam do tego Ale moje brwi zostały gdzieś w latach 90-tych, gdzie szczypało się na.potege I nie wszytkie wytrwały że mną do dnia dzisiejszego Z efektu jestem bardzo zadowolona, a kto nie wie ten by nie zgadł, że to zabieg Odpowiedz Link Zgłoś
pffpffpff Re: A propos starzenia 22.02.25, 08:05 Zazdroszczę i odwagi i zadowolenia z efektu. Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: A propos starzenia 22.02.25, 08:21 Efekt jest ponoć na dwa lata, ja mam od października i póki co jest bardzo ok. Jak tak zostanie, to znów sobie zrobię Odpowiedz Link Zgłoś
alina460 Re: A propos starzenia 22.02.25, 07:56 Ja nie miałam. Ani odmładzających, ani żadnych innych. Odpowiedz Link Zgłoś
alina460 Re: A propos starzenia 22.02.25, 07:57 Dodam, że nie zamierzam w żadnym wypadku iść w tym kierunku, żeby poprawiać sobie urodę czy wolniej się starzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
ritual2019 Re: A propos starzenia 22.02.25, 08:04 Nie, nie mialam. To i tak jest kwestia genow, niektorym zadne operacje czy zabiegi nie pomagaja, twarze po nie wygladaja lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
trampki-w-kwiatki Re: A propos starzenia 22.02.25, 08:04 Nie miałam. Ale podoba mi się jak ktoś ma w taki subtelny sposób wygładzoną twarz. Tylko, że te subtelne sposoby są bardzo drogie i szkoda mi na to pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: A propos starzenia 22.02.25, 08:22 Ja...starzeję się z godnością 🤣 Przed operacją nawet Paznokcie zmykam i już nie planuję powrotu Włosy też moje Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: A propos starzenia 22.02.25, 09:27 Paznokcie zmyłam miało być...efekt słownika i pisania beż okularów 🫣 Odpowiedz Link Zgłoś
milva24 Re: A propos starzenia 22.02.25, 10:04 Na twarz nie miałam, miałam operację przepukliny połączoną z plastyką brzucha, nie wiem czy to się liczy. Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: A propos starzenia 22.02.25, 10:12 Ja. Operacji to nie miałam żadnych zupełnie. Nawet tipsów nie mialam nigdy. Chyba że zęby, robię most, liczy się? Sztuczny będzie i wygląd poprawi. A i w młodości brwi wyskubywałam i czasem depilatorem włoski na nogach traktowałam (teraz bezbolesna golarka). Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: A propos starzenia 22.02.25, 10:16 Ja. Nie chodzę nawet do kosmetyczki. Odpowiedz Link Zgłoś
brenda_bee Re: A propos starzenia 22.02.25, 10:34 Ja nie miałam ale właśnie wczoraj zapisałam się do chirurga plastycznego. Będę zmniejszać biust. Liczy się? Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: A propos starzenia 22.02.25, 11:07 Nie miałam i nie zamierzam mieć. Z zabiegów upiększających to u mnie tylko fryzjer i farba. Nawet do kosmetyczki nie chodzę nigdy. Chociaż to akurat może zmienię i się wybiorę na jakieś klepanie czy coś w tym guście, na pewno nie na żaden inwazyjny zabieg, żadne wstrzykiwania, nici, botoxy. Zresztą nie widzę takiej potrzeby - wyglądam dobrze, na mniej niż moje 61 lat, geny dostałam całkiem niezłe, zabiegami raczej bym to popsuła niż poprawiła. Odpowiedz Link Zgłoś