Dodaj do ulubionych

To ci utwór

04.06.25, 02:07
www.youtube.com/watch?v=5Vpgs3qhicI&ab_channel=PolkanaBa%C5%82kanach-LilianaWiadrowska
Ach te rymy...

No i komentarz:

Jeździłam dziś po moim mieście Warszawa z tą piosenką na full i z otwartymi oknami!
Ale strach w oczach.

No bo wiadomo - my warszawiacy bijemy za piosenki antytrzaskowskie.

A inny heros odgraża się:

Ale ustawiłbym sobie to jako dzwonek. A tak na potrzeby wycieczki do „stolycy” kupię głośnik bluetooth no i jazdaaa!!!

Głośnik na full herosie? No to ja cię najwyżej wezmę za debila.
Obserwuj wątek
    • hrasier_2 Re: To ci utwór 04.06.25, 03:37
      "Liliana Wiadrowska to pełna energii, pasji i gracji Polka, która swoje życie związała ze Słowenią. Prowadzi swój video-blog na YouTube. Fajna piosenka i bezbłędne komentarze. Dzięki.
    • maszkaroni Re: To ci utwór 04.06.25, 06:34
      No, ale "dzieło". Rymy częstochowskie.
      • alpepe Re: To ci utwór 04.06.25, 08:06
        Nie przesłuchalam tego, ale niejaka Sannah też kozie rymy ma w swoich piosenkach, a i tak wielką gwiazdą w Polsce jest.
        • marecky81 Re: To ci utwór 04.06.25, 08:12
          Sanah. U was gwiazdą był Dieter Bolend.
        • maszkaroni Re: To ci utwór 04.06.25, 08:22
          Bo tego się nie da słuchać. Ja też nie wysłuchałeum do końca. Ten utwór to totalna żenada. Ale co zrobić jak nasze społeczeństwo coraz bardziej proste się robi sad
          • hrasier_2 Re: To ci utwór 04.06.25, 08:59
            maszkaroni napisał:

> Bo tego się nie da słuchać. Ja też nie wysłuchałeum do końca. Ten utwór to tota
            > lna żenada. Ale co zrobić jak nasze społeczeństwo coraz bardziej proste się rob
            > i sad
            Ci prości ludzie wygrali wybory prezydenckie. To mnie pańskich uszów. I wykształconych inaczej🤣
            • hrasier_2 Re: To ci utwór 04.06.25, 09:00
              To nie.
            • angazetka Re: To ci utwór 04.06.25, 09:13
              Wybory to wygrał człowiek z doktoratem.
              • maszkaroni Re: To ci utwór 04.06.25, 09:47
                angazetka napisała:

> Wybory to wygrał człowiek z doktoratem.
                >
                Ale debaty pokazały jak nie ma zielonego pojęcia o polityce. To będzie prosty długopis.
              • alpepe Re: To ci utwór 04.06.25, 10:23
                Jeśli ktoś taki ma doktorat, to o czym to świadczy, jak nie o miernej jakości polskiego szkolnictwa?
                • demodee Re: To ci utwór 05.06.25, 16:12
                  > Jeśli ktoś taki ma doktorat,

Doktorat ma z historii.
            • maszkaroni Re: To ci utwór 04.06.25, 09:24
              hrasier_2
              > Ci prości ludzie wygrali wybory prezydenckie. To mnie pańskich uszów. I wyksz
              > tałconych inaczej🤣

Nie przeczę. I wybrali nam bardzo prostego prezydenta z bardzo bogatą przeszłością. Nie ma się czym szczycić. Nie podniecaj się więc tak i nie zapominaj że jednak prawie 50% wyborców miało inne zdanie.
        • angazetka Re: To ci utwór 04.06.25, 08:50
          A Sanah to nie spiewa tekstów wielkich poetów?
          • hrasier_2 Re: To ci utwór 04.06.25, 09:05
            Przegląd od AI

Tak, Sanah rzeczywiście wykonuje teksty wielkich poetów. W 2022 roku wydała album zatytułowany "Sanah śpiewa poezje", na którym zawarła własne interpretacje wierszy m.in. Asnyka, Tuwima i Szymborskiej. Album ten został wydany jako część większego projektu, w ramach którego Sanah opracowała muzykę do wierszy swoich ulubionych autorów. Gadać byle gadać.
            • alpepe Re: To ci utwór 04.06.25, 10:25
              Kurna, ty nawet nie rozumiesz, o czym inni piszą, a cytowanie AI nie sprawia, że przestajesz pisać od czapy.
          • marta.graca Re: To ci utwór 04.06.25, 09:06
            Nie tylko.
            "Oh, ale jazz
            Hardkorowo pada deszcz
            Tak na maksa wieje też
            Ja łagodnie uśmiechnięta
            Błyska gdzieś
            Na mej dłoni czuję dreszcz
            Moje oczy błyszczą też
            Ja łagodnie uśmiechnięta."
          • alpepe Re: To ci utwór 04.06.25, 10:24
            Ktoś jej przemówił do rozumu, to zaczęła masakrować poetów, wcześniej nie.
    • taki-sobie-nick Re: To ci utwór 05.06.25, 02:22
      Tak dla przypomnienia herosom i heroinom: Trzaskowski w poprzednich prezydenckich uzyskał 56,6%, a Bocheński 28%.

Z czego wynika, że na każdych dwóch wyborców Trzaskowskiego przypadał 1 wyborca Bocheńskiego.
      • hrasier_2 Re: To ci utwór 05.06.25, 06:49
        taki-sobie-nick napisała:

> Tak dla przypomnienia herosom i heroinom: Trzaskowski w poprzednich prezydencki
        > ch uzyskał 56,6%, a Bocheński 28%.
        >
        > Z czego wynika, że na każdych dwóch wyborców Trzaskowskiego przypadał 1 wyborca
        > Bocheńskiego.
        I co to ma do rzeczy? Inna kampania, inny kandydat, inni wyborcy. Tu wystarczyło skrócić do dwóch dni i Trzaskowski by wygrał. Czym ciemniej w las tym gorzej. Nie wróci to już.
        • sjanna Re: To ci utwór 05.06.25, 12:14
          "Czym ciemniej w las tym gorzej."
          🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Oj tak tak.... Zawieście to sobie na sztandarach!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka