angazetka 06.06.25, 14:54 A propos przecieków z rządu - od wczoraj krąży taki jak w tytule: Giertych na ministra sprawiedliwości. Jestem ciekawa, co zwłaszcza Alicia na to Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krwawy.lolo Re: Giertych za Bodnara 06.06.25, 14:57 Czy w Polsce nie ma naprawdę nikogo innego, tylko katol z Gertychjugend? Jeden z dwóch najgorszych ministrów edukacji? Odpowiedz Link Zgłoś
chocolate_dog123 Re: Giertych za Bodnara 06.06.25, 15:05 Co chcesz, amnestię na niezdaną matematykę dał nam on ❤️ Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Giertych za Bodnara 06.06.25, 15:16 Ludzie zapomnieli chyba, że wydalił też partyjkę o absurdalnej nazwie "Liga Polskich Rodzin". Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Giertych za Bodnara 06.06.25, 15:17 Ja tam lubię jego starego za opowieści od dinozaurach i polujących na nie ludziach. W końcu w tej bajki były smoki! Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Giertych za Bodnara 06.06.25, 15:25 Ludzie rzucający kamieniami to byli u Kopacz, Giertych Senior zajmował się erekcjami mamutów i obalaniem teorii ewolucji Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Giertych za Bodnara 06.06.25, 15:28 U Giertycha ludzie żyli w tym samym czasie, co dinozaury, więc mogli i na nie polować. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Giertych za Bodnara 06.06.25, 15:21 Ludź Angazetka nie zapomniał. Kto wynalazł Bosaka? Odpowiedz Link Zgłoś
martishia7 Re: Giertych za Bodnara 06.06.25, 15:44 Superpartia! www.youtube.com/watch?v=BSmkltfyPjk Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Giertych za Bodnara 06.06.25, 18:31 Dopiero teraz obejrzałem. Kiedy przyjechałem w 2001 r. (sprawdziłem rok w wiki) i na przystanku kolejki zobaczyłem plakat z tą nazwą pomyślałem, że to jakś żart, happening, że ktoś sobie jaja robi. A ten ortodoksyjny dziwoląg nawet do sejmu wszedł. Odpowiedz Link Zgłoś
chocolate_dog123 Re: Giertych za Bodnara 06.06.25, 20:26 No jak, LPR miała swoich posłów w sejmie w 2001 r. Roman był w Młodzieży Wszechpolskiej wczesniej. Jego tata studiował na Oksfordzie. Szok jak teraz Roman zmienił kurs polityczny. Odpowiedz Link Zgłoś
chocolate_dog123 Re: Giertych za Bodnara 06.06.25, 20:27 Tu masz klasyka: youtu.be/xzoJA5YqGIw?si=1JTUUDfkY2s69TUS Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach_1 Re: Giertych za Bodnara 06.06.25, 14:59 angazetka napisała: > od wczoraj krąży taki jak w tytule: Giertych na m > inistra sprawiedliwości. ale gdzie krąży? Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach_1 Re: Giertych za Bodnara 06.06.25, 15:06 niby że ludzie na mieście gadają? Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Giertych za Bodnara 06.06.25, 15:10 Uważasz, że jestem trollem? wiadomosci.wp.pl/bedzie-rekonstrukcja-rzadu-media-giertych-za-bodnara-7163289842330336a Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach_1 Re: Giertych za Bodnara 06.06.25, 15:14 Co zrobi Donald Tusk? Nie wiadomo. Ale ludzie zawsze spekulują Odpowiedz Link Zgłoś
zona_glusia Re: Giertych za Bodnara 06.06.25, 15:33 Nie zdziwiłabym się, gdyby to sam Giertych rozpuszczał te pogłoski. Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Giertych za Bodnara 06.06.25, 17:57 zona_glusia napisał(a): > Nie zdziwiłabym się, gdyby to sam Giertych rozpuszczał te pogłoski. E tam nie po to zapisał się do PO. Giertych jak najszybciej na ministra. Nie ma w tej chwili lepszego zapalnika do wywalenia tego rządu. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_glusia Re: Giertych za Bodnara 06.06.25, 15:31 Będzie gorzej niż za Bodnara, za to więcej politycznego cyrku. Odpowiedz Link Zgłoś
bazia_morska Re: Giertych za Bodnara 06.06.25, 15:32 Przegrywamy z powodu upodabniania się do skrajnej prawicy! Mam pomysł, potrzymaj mi piwo. Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Giertych za Bodnara 06.06.25, 15:38 Bardzo zly pomysł. Mysle, ze lepszy bylby neutralny ekspert, ktory zabralby sie uczciwie do roboty zaniast robic z MSu cyrk. Odpowiedz Link Zgłoś
taje Re: Giertych za Bodnara 06.06.25, 15:40 Z Giertychem może większa szansa na jakieś rozliczenia PiS-u, ale jestem ogólnie na nie. Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Giertych za Bodnara 06.06.25, 18:11 taje napisała: > Z Giertychem może większa szansa na jakieś rozliczenia PiS-u, ale jestem ogólni > e na nie. > Dochodzą sprzeczne informacje, jedni mówią Giertych przejmuje stery, inni, że rano odleciał do Toskanii. Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Giertych za Bodnara 06.06.25, 16:01 Co ja na to, że patomecenas mógłby zostać ministrem sprawiedliwości? Powiem tak: pasuje na to stanowisko tak, jak alfons na urząd prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
abidja Re: Giertych za Bodnara 06.06.25, 16:29 Wstapil do PO a wszyscy wstali i bili mu brawo! Ja płakałam, moj maz plakal, moi sasiedzi plakali, psy wyły, koty miałczały ....wszyscy bylismy wzruszeni! A potem poszlismy razem na kremowki i rozmawialismy jak nasz wielki wodz D. Tusk jest madry i przenikliwy. A to co zrobil dobre jest i sprawiedliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
abria Re: Giertych za Bodnara 06.06.25, 19:48 My nie zagłosowaliśmy za Trzaskowskim (w ogóle w 2 turze nie głosowaliśmy), bo PO zaczęło skręcać za bardzo w prawo przed wyborami i było ryzyko, ze oszołomiony zwycięstwem Tusk pomyśli "aha, zażarło, to teraz jedziemy dalej na prawo". Niestety jak widać nie zażarło, tyle że Tusk chyba dostał od tego załamania i urodził kadłubka mentalnego: "oho, NIE zażarło, to teraz jedziemy jeszcze bardziej w prawo, może to pomoże". No to zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś