Dodaj do ulubionych

Fachowcy 🙈

28.06.25, 08:56
Miał być 7:30….zaspał…godz. 8:30 dzwonię do gościa, bo sam oczywiście nie zadzwonił, w końcu co chcieć przecież zaspał🙈
Coś co miał zrobić w jeden dzień już zapowiedział, że dokończy w poniedziałek…pod warunkiem że dziś dojedzie, mam nadzieję 🤔

Wątek wyżalny na fachowców i innych
Obserwuj wątek
    • milva24 Re: Fachowcy 🙈 28.06.25, 08:59
      Współczuję. Ja na szczęście mam fachowca w domu, potrafi zrobić wszystko.
      • andaba Re: Fachowcy 🙈 28.06.25, 09:01
        Ja też, nawet dwóch, choć drugi tez z tych zasypiających i nigdzie się niespieszących. Chyba, że kuzyn zza płotu zawoła...
    • ritual2019 Re: Fachowcy 🙈 28.06.25, 09:01
      Zrezygnowalabym i wystawila negatywna opinie.
      • panna_lila Re: Fachowcy 🙈 28.06.25, 13:59
        Jedną szansę daję, drugiej już nie.

Niestety za bardzo mi zależy, a ten na robocie się zna. A gwarancji, że kolejny będzie bardziej słowny nie mam.
      • alina460 Re: Fachowcy 🙈 28.06.25, 14:05
        Gdzie chcesz wystawić tę opinię? Chyba tego fachowca na bookingu nie znalazła.
      • bmtm Re: Fachowcy 🙈 28.06.25, 15:21
        W regionie gdzie mam jedną z nieruchomości jakieś 20-30 procent "fachowców" w ogóle nie przychodzi w umówionej porze. Różne wymówki się tutaj słyszy- spóźniła się epipa, złamałem żebro, zatrucie pokarmowe. Taki mają zwyczaj. Gdyby wystawiać im negatywne opinie to trzebaby tylko siedzieć w internecie. Oczywiście mało kto daje tutaj zaliczki bo skoro co trzeci nie przychodzi to szansa utraty pieniędzy jest ogromna.

Jeszcze większym hitem jest umawianie sie na dzień zamiast na godzinę. "Jak będę miał czas to przyjadę", " Pan będzie popołudniu w domu to przyjedziemy", "Po robocie przyjadę wieczorem". Nie wiem czy w regionie o mniej wsiowej mentalności coś takiego by przeszło. Oczywiście pisanie negatywnych opinii mija się z celem bo oni wszyscy podobni.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka