Dodaj do ulubionych

Lululemon - czy jest modna wsrod polskich dziewczy

09.07.25, 05:37
Droga emamo - czy prezent z Lululemon dla 15 letniej dziewczyny jest udanym prezentem? Poszukuje jakichs pomyslow dla nastolatki, o ktorej w zasadzie nic nie wiem, wiec wiadomo, ciezko cos wymyslec.

A moze cos innego?
Obserwuj wątek
    • kandyzowana3x Re: Lululemon - czy jest modna wsrod polskich dzi 09.07.25, 07:56
      Raczej wśród 10latek, moja 10 latka owszem kupiła sobie, 14 latka już nie ma pojęcia co to i nie jest zainteresowana.
      • mayoliijka Re: Lululemon - czy jest modna wsrod polskich dzi 09.07.25, 08:11
        A ty wiesz co to jest Lululemon?

kandyzowana3x napisała:

> Raczej wśród 10latek, moja 10 latka owszem kupiła sobie, 14 latka już nie ma po
        > jęcia co to i nie jest zainteresowana.
        • kandyzowana3x Re: Lululemon - czy jest modna wsrod polskich dzi 09.07.25, 09:01
          A rzeczywiście pomyliłam z labubu , lulu było huba hitem Instagrama z 2 lata temu, ale raczej też nie przyjęło się wśród polskich nastolatek.
          • hanusinamama Re: Lululemon - czy jest modna wsrod polskich dzi 09.07.25, 18:02
            Twoja 10latka kupiła sobie labubu??
    • afro.ninja Re: Lululemon - czy jest modna wsrod polskich dzi 09.07.25, 08:23
      Sprawdziłam, ze to jakaś sportowa firma. W Polsce chyba jej nie ma, pierwszy raz o niej słyszę.
      Jeśli dziewczynka lubi takie ubrania, czemu nie?! Ja kupowałam nastolatce bluzy pumy, nike, bo lubi te firmy.
      • aurora20 Re: Lululemon - czy jest modna wsrod polskich dzi 09.07.25, 08:36
        Tak, to jest sportowa firma - legginsy, bluzy, t-shirts, czapeczki, belt bags. Takie do yogi na przyklad. W sensie nie sporty wyczynowe ale raczej relax wink

Troche z wyzszej polki - bardziej niz Nike, czy Addias - troche nie wiem czy warto, bo jak nie jest znana to chyba lepiej Nike?
        • danaide2.0 Re: Lululemon - czy jest modna wsrod polskich dzi 09.07.25, 15:35
          Jak nie znasz dziewczyny to pewnie bluza jest bezpieczniejsza niż legginsy, ale dawaj - najwyżej opchnie fankom na vinted.
          • aurora20 Re: Lululemon - czy jest modna wsrod polskich dzi 09.07.25, 17:56
            Chodzilo mi raczej o dodatki z tej firmy - a pytalam sie czy jest ona znana w Polsce.
    • jak_zwykle_wszystko_zajete Re: Lululemon - czy jest modna wsrod polskich dzi 09.07.25, 09:20
      Marka znana głównie z podcastów true crime
      • kandyzowana3x Re: Lululemon - czy jest modna wsrod polskich dzi 09.07.25, 09:33
        Zaciekawiła mnie, jaka rolę w true crimes odgrywają sportowe gacie?
        • bezmiesny_jez Re: Lululemon - czy jest modna wsrod polskich dzi 09.07.25, 15:58
          W butiku Lululemon doszło do zabójstwa.
      • kot.z.kosmosu Re: Lululemon - czy jest modna wsrod polskich dzi 09.07.25, 09:47
        Tak, mnie też kojarzy się tylko ze zbrodnią
        • danaide2.0 Re: Lululemon - czy jest modna wsrod polskich dzi 09.07.25, 15:34
          big_grin big_grin big_grin
    • ematkaincognito Re: Lululemon - czy jest modna wsrod polskich dzi 09.07.25, 16:14
      Jak jest joginka, czy fanką pilatesu albo tego typu aktywności to tak, doceni. Jak nie to raczej hajs w błoto.
      Ja się w lululemon ubierałam na jogę jakieś 4-5 lat temu i wtedy jeszcze w Polsce nikt nawet tej marki za bardzo nie ogarniał, ale była hitem w US - tak mi się wydaje przynajmniej wink
      Ale jeśli chodzi o jakość to taka standardowa, ja bym wolała Onesie bo ma ładniejsze wzornictwo wink
      • aurora20 Re: Lululemon - czy jest modna wsrod polskich dzi 09.07.25, 17:55
        No wlasnie - pod paru lat Lululemon jest bardzo popularny - ma fajne wzronictwo, materialy - i wygodny na wszelkie cwieczenia i klasy w gymie.
        "Moje" panny maja po 16 lat i myslalam, ze jakies dodatki z tej firmy bylyby trafionym prezentem.
    • nick_z_desperacji2 Re: Lululemon - czy jest modna wsrod polskich dzi 09.07.25, 16:31
      Nie kupowałabym prawie nieznajomej dziewczynie legginsow, topów czy tego typu rzeczy. Co innego, jak wiesz, że lubi jogę itp. i znasz rozmiar, a co innego w ciemno.
      • aurora20 Re: Lululemon - czy jest modna wsrod polskich dzi 09.07.25, 17:51
        Tak, tez bym nie kupowala legginsow albo bluz - tym bardziej ze miejsca w bagazu malo haha. Chodzilo mi bardziej o dodatki typu - czapka, nerka, pasek.
        Ale z tego co emamy pisza, to firma w PL raczej nierozpoznawalana, wiec chyba nie jest to najlepszy pomysl.
    • panirobak82 Re: Lululemon - czy jest modna wsrod polskich dzi 10.07.25, 00:09
      Dla 15-latki to zdecydowanie dobry trop. Moja ma dużo ciuchów z tej firmy. Głównie legginsy, biustonosze sportowe i bluza rozpinana z kapturem. Ja tylko je piorę i muszę przyznać, że są bdb gatunkowo.Na TT to jest popularne

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka