arabelax 10.08.25, 19:01 Ktoś ma? Wygodne i długo dobrze wygladaja? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
black_magic_women Re: Kafka buty 10.08.25, 19:20 Niektóre, te brokatowe piękne. Gdybym brała teraz ślub, to bym kupiłam. Ale drogie jak dla mnie i pewnie delikatne. Odpowiedz Link Zgłoś
arabelax Re: Kafka buty 10.08.25, 19:40 tak piekne są, mega drogie dlatego założyłam wątek. na ślub brałabym 🙂 Odpowiedz Link Zgłoś
trampkoss1 Re: Kafka buty 10.08.25, 23:43 Black_magic_women, mam pytanie o wątek z fioletową jedwabną kiecą z me+em, czy ją wtedy kupiłaś i czy byłaś z niej zadowolona? Odpowiedz Link Zgłoś
trampkoss1 Re: Kafka buty 10.08.25, 23:42 No ładne. Ale stylistyka trochę zmałpowana z Chie Mihara. A Chie Mihara ładniejsze, i niestety baaardzo wygodne (niesty, bo pioruńsko drogie). Odpowiedz Link Zgłoś
arabelax Re: Kafka buty 11.08.25, 08:10 sprawdzilam, bo nie znałam. wg mnie nie, Kafka ma delikatniejsze buty, Chie Mihara kwadratowe grube obcasy, mniej lekko wygladaja, ale gora niektórych ladna. Odpowiedz Link Zgłoś
towarzyszka_leila Re: Kafka buty 11.08.25, 00:59 Jeżu, baleriny za 8 stów! Balagan ma podobne, tańsze. Wygodne bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
arabelax Re: Kafka buty 11.08.25, 08:06 ma podobne tylko baleriny, ale tych na obcasie nie ma. balagan to dla mnie dwudziestolecie miedzwojenne i nie, dziekuje to zdecydowanie nie Kafka. Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Kafka buty 11.08.25, 06:21 Serio. Ekscentryczna ciotka matylda ma koronę z papilotow i pomysl na luksusowy butik w sanatorium w ciechocinku? Karmiac golebie wbij na high class feeling Przeciez one sa straszne te zdeptane mokasyny z obiciowki Odpowiedz Link Zgłoś
afro.ninja Re: Kafka buty 11.08.25, 08:11 Kiedyś widzialam jak ktoś sprzedawał softy cekinowe. Ślicznie wyglądały na zwykłym zdjęciu, ale tego materiału już nie mają w ofercie. Tylko te softy wydają mi sie takie delikatne, nie na polskie ulice. Mega cienka podeszwa. S reszta buty jak buty. I oni chyba szyja na wymiar? To sa zwroty? Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Kafka buty 11.08.25, 08:17 Chciałabym mieć choć jedną parę butów w tym stylu Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Kafka buty 11.08.25, 08:53 Jak sie ma waskie stopy jak ja, przy czym dlugie to te paski sa wybawieniem,bo trzymaja dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
afro.ninja Re: Kafka buty 11.08.25, 08:17 Przejrzałem ofertę. Ładne sa wanda papaya. Ale nie lubię butów z paskiem wzdłuż stopy, a takicb maja większość, zbyt mi sie kojarzą z butami do tańczenia. Odpowiedz Link Zgłoś