kasiaasia1 13.08.25, 13:25 Dlaczego obecnie tak trudno znaleźć dziewczynę/chłopaka? Mówię tutaj o ludziach w przedziale 20-30 lat. Wokół sami single poszukujący miłości. Szukają od lat i ciągle brak tej partnerki/partnera Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tanebo0001 Re: Single 13.08.25, 13:29 Dlaczego randkowanie jest tak trudne? Ekspertka wyjaśnia! Rozmowy Masłowskiego: Barbara Strójwąs Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Single 13.08.25, 13:55 maszkaroni napisał: > Bo mają wymagania jak z kosmosu. No i masz problem Szukasz i znaleźć nie możesz. Jeszcze trzeba mieć w sobie to coś😝 Odpowiedz Link Zgłoś
maszkaroni Re: Single 13.08.25, 14:07 A kto ci powiedział że jestem samotny i szukam? To raczej ty szukasz bezskutecznie. Ale wcale się nie dziwię, że kobiety nie są tobą zainteresowane Odpowiedz Link Zgłoś
12bookbook3 Re: Single 13.08.25, 19:43 maszkaroni napisał: > A kto ci powiedział że jestem samotny i szukam? To raczej ty szukasz bezskutecz > nie. Ale wcale się nie dziwię, że kobiety nie są tobą zainteresowane No tak , żadna nie lubi "taniarada" , zero zdziwienia, lujowaty stary dziad. 😊😊😊 Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia_julian Re: Single 13.08.25, 13:36 kasiaasia1 napisała: > Dlaczego obecnie tak trudno znaleźć dziewczynę/chłopaka? Mówię tutaj o ludziach > w przedziale 20-30 lat. Wokół sami single poszukujący miłości. Kaaaasiu chcesz żebyśmy za ciebie napisali artykuł? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaasia1 Re: Single 13.08.25, 13:52 Nie, nie piszę artykułu. Takie moje spostrzeżenia. Nie jestem jakoś szczególnie starej daty ale jak ja miałam te 20 lat to jakoś młodzi potrafili się odszukać a teraz różne aplikacje które mają ułatwić a chyba jeszcze bardziej utrudniają Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Single 13.08.25, 13:57 kasiaasia1 napisała: > Nie, nie piszę artykułu. Takie moje spostrzeżenia. Nie jestem jakoś szczególnie > starej daty ale jak ja miałam te 20 lat to jakoś młodzi potrafili się odszukać > a teraz różne aplikacje które mają ułatwić a chyba jeszcze bardziej utrudniają > Ja mając 20 lat zmieniałem panienki jak rękawiczki, a o żadnym stałym związku mowy nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
malaperspektywa Re: Single 13.08.25, 14:00 Pytaj młodych. Skąd my mamy to wiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
gru.u Re: Single 13.08.25, 14:00 Rodzinna młodzież sparowana, znajomi w tym wieku różnie - jedni poszukują bez skutku, inni nie chcą relacji na tym etapie, jeszcze inni z kimś się rozstali, jak to SN lodówki - mało który wczesny związek jest do końca życia. To jedno z tych zjawisk które znam z internetu a w rzeczywistości nie dostrzegam Odpowiedz Link Zgłoś
35wcieniu Re: Single 13.08.25, 14:41 Szukają bo mogą. Bo mogą już mieć w dudzie biadolenia rodziny o nieułożonym życiu, staropanieństwie i innych idiotyzmach, przez które latami ludzie łączyli się w pary na zasadzie "jakoś to będzie" a później męczyli do usr*nej śmierci. Niech przebierają na zdrowie. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Single 13.08.25, 18:04 Bo nie ma ciśnienia, żeby koniecznie kogoś mieć i młode dziewczyny często wybierają singielstwo zamiast polować na męża. Odpowiedz Link Zgłoś
wakacje_50 Re: Single 13.08.25, 18:14 Nie wiem, dlaczego, ale chyba taki problem bardziej dotyczy ludzi w dużych miastach, a mniej w mniejszych. Rodzinni młodzi dorośli w mniejszych miastach są raczej w parach, natomiast ci z dużych sami. Więc owszem, chyba jest jakiś kłopot ze znalezieniem drugiej połówki, ale bardziej w dużym mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo0001 Re: Single 13.08.25, 18:21 Bo duże miasto to więcej rozrywek (kino, teatr, kluby) poza seksem. A na wsi to albo seks albo alkohol. Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Single 14.08.25, 16:03 wakacje_50 napisała: > Więc owszem, chyba jest jakiś kłopot ze znalezieniem drugiej połówki, ale bardz > iej w dużym mieście. Myślę, że wprost przeciwnie. W mniejszych miastach i na wsiach wciąż jest dużo większa presja na sparowanie niż w dużych miastach. Odpowiedz Link Zgłoś
abria Re: Single 13.08.25, 19:51 bo brakuje bykowego nalozyc im wszystkim 50% podatku a jak sie nie podoba to niech jada! Odpowiedz Link Zgłoś
arthwen Re: Single 14.08.25, 13:09 20-latki szukają miłości od lat? No to nie dziwię się, że nie znajdują, bo muszą mieć dość nierówno pod sufitem. Odpowiedz Link Zgłoś
marileskrzys Re: Single 14.08.25, 18:42 W jakim sensie singiel/singielka? Ktoś jest w krótkich związkach czy cały czas jest samotny. Bycie notorycznym singlem powyżej 26 rż. to dla mnie red flag level hard. Choćby z oczywistego powodu braku spełnienia seksualnego. Odpowiedz Link Zgłoś