13.08.25, 13:25
Dlaczego obecnie tak trudno znaleźć dziewczynę/chłopaka? Mówię tutaj o ludziach w przedziale 20-30 lat. Wokół sami single poszukujący miłości. Szukają od lat i ciągle brak tej partnerki/partnera
Obserwuj wątek
    • maszkaroni Re: Single 13.08.25, 13:31
      Bo mają wymagania jak z kosmosu.
      • hrasier_2 Re: Single 13.08.25, 13:55
        maszkaroni napisał:

> Bo mają wymagania jak z kosmosu.
        No i masz problem
        Szukasz i znaleźć nie możesz. Jeszcze trzeba mieć w sobie to coś😝
        • maszkaroni Re: Single 13.08.25, 14:07
          A kto ci powiedział że jestem samotny i szukam? To raczej ty szukasz bezskutecznie. Ale wcale się nie dziwię, że kobiety nie są tobą zainteresowane smile
          • 12bookbook3 Re: Single 13.08.25, 19:43
            maszkaroni napisał:

> A kto ci powiedział że jestem samotny i szukam? To raczej ty szukasz bezskutecz
            > nie. Ale wcale się nie dziwię, że kobiety nie są tobą zainteresowane smile

No tak , żadna nie lubi "taniarada" , zero zdziwienia, lujowaty stary dziad. 😊😊😊
    • wicehrabia_julian Re: Single 13.08.25, 13:36
      kasiaasia1 napisała:

> Dlaczego obecnie tak trudno znaleźć dziewczynę/chłopaka? Mówię tutaj o ludziach
      > w przedziale 20-30 lat. Wokół sami single poszukujący miłości.

Kaaaasiu chcesz żebyśmy za ciebie napisali artykuł?
      • kasiaasia1 Re: Single 13.08.25, 13:52
        Nie, nie piszę artykułu. Takie moje spostrzeżenia. Nie jestem jakoś szczególnie starej daty ale jak ja miałam te 20 lat to jakoś młodzi potrafili się odszukać a teraz różne aplikacje które mają ułatwić a chyba jeszcze bardziej utrudniają
        • hrasier_2 Re: Single 13.08.25, 13:57
          kasiaasia1 napisała:

> Nie, nie piszę artykułu. Takie moje spostrzeżenia. Nie jestem jakoś szczególnie
          > starej daty ale jak ja miałam te 20 lat to jakoś młodzi potrafili się odszukać
          > a teraz różne aplikacje które mają ułatwić a chyba jeszcze bardziej utrudniają
          >
          Ja mając 20 lat zmieniałem panienki jak rękawiczki, a o żadnym stałym związku mowy nie było.
          • dziunia.z.torunia Re: Single 13.08.25, 14:19
            "ty" zmieniałeś 😂
          • alpepe Re: Single 14.08.25, 18:37
            W tym zakonie, co to ponoć byłeś, zmieniałeś?
    • arabelax Re: Single 13.08.25, 13:53
      maja 20 lat i od lat szukają kogoś?🤔
    • malaperspektywa Re: Single 13.08.25, 14:00
      Pytaj młodych. Skąd my mamy to wiedzieć?
    • gru.u Re: Single 13.08.25, 14:00
      Rodzinna młodzież sparowana, znajomi w tym wieku różnie - jedni poszukują bez skutku, inni nie chcą relacji na tym etapie, jeszcze inni z kimś się rozstali, jak to SN lodówki - mało który wczesny związek jest do końca życia. To jedno z tych zjawisk które znam z internetu a w rzeczywistości nie dostrzegam
    • 35wcieniu Re: Single 13.08.25, 14:41
      Szukają bo mogą.
      Bo mogą już mieć w dudzie biadolenia rodziny o nieułożonym życiu, staropanieństwie i innych idiotyzmach, przez które latami ludzie łączyli się w pary na zasadzie "jakoś to będzie" a później męczyli do usr*nej śmierci.
      Niech przebierają na zdrowie.
      • m_incubo Re: Single 13.08.25, 22:54
        Amen.
      • alpepe Re: Single 14.08.25, 18:38
        Amen
    • borsuczyca.klusek Re: Single 13.08.25, 18:04
      Bo nie ma ciśnienia, żeby koniecznie kogoś mieć i młode dziewczyny często wybierają singielstwo zamiast polować na męża.
    • wakacje_50 Re: Single 13.08.25, 18:14
      Nie wiem, dlaczego, ale chyba taki problem bardziej dotyczy ludzi w dużych miastach, a mniej w mniejszych.
      Rodzinni młodzi dorośli w mniejszych miastach są raczej w parach, natomiast ci z dużych sami.
      Więc owszem, chyba jest jakiś kłopot ze znalezieniem drugiej połówki, ale bardziej w dużym mieście.
      • tanebo0001 Re: Single 13.08.25, 18:21
        Bo duże miasto to więcej rozrywek (kino, teatr, kluby) poza seksem. A na wsi to albo seks albo alkohol.
        • beneficia Re: Single 13.08.25, 22:45
          Przecież ty sam wsiok jesteś 😁
      • m_incubo Re: Single 14.08.25, 16:03
        wakacje_50 napisała:

> Więc owszem, chyba jest jakiś kłopot ze znalezieniem drugiej połówki, ale bardz
        > iej w dużym mieście.

Myślę, że wprost przeciwnie.
        W mniejszych miastach i na wsiach wciąż jest dużo większa presja na sparowanie niż w dużych miastach.
        • marileskrzys Re: Single 14.08.25, 18:52
          prawda.
    • abria Re: Single 13.08.25, 19:51
      bo brakuje bykowego

nalozyc im wszystkim 50% podatku a jak sie nie podoba to niech jada!
    • arthwen Re: Single 14.08.25, 13:09
      20-latki szukają miłości od lat? No to nie dziwię się, że nie znajdują, bo muszą mieć dość nierówno pod sufitem.
    • marileskrzys Re: Single 14.08.25, 18:42
      W jakim sensie singiel/singielka? Ktoś jest w krótkich związkach czy cały czas jest samotny. Bycie notorycznym singlem powyżej 26 rż. to dla mnie red flag level hard. Choćby z oczywistego powodu braku spełnienia seksualnego.
      • tanebo0001 Re: Single 14.08.25, 18:48
        Czyli na ematce same red flag...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka