wapaha Re: Chodzenie na grób do ex teścia 10.10.25, 07:52 nie jestem w jej sytuacji i nie mam jej emocji i osobowości-i tobie tez nic do tego Odpowiedz Link Zgłoś
anek-dotka Re: Chodzenie na grób do ex teścia 10.10.25, 14:40 Trzeba by być małostkowym, żeby mieć coś przeciwko. To prywatna sprawa i odrębna relacja zmarłego i osoby, która odwiedza jego grób. Odpowiedz Link Zgłoś
wrota.do.lasu Re: Chodzenie na grób do ex teścia 10.10.25, 16:03 To pokazuje jak dobrym człowiekiem jest ta kobieta a jakim ch..jej ex. Widać nie robi tego z przymusu, na pewno to było coś więcej niż obowiązek a silna wiez. Może nie miała tej więzi z własnym ojcem i znalazła to u ojca exa? Odpowiedz Link Zgłoś
peli81 Re: Chodzenie na grób do ex teścia 10.10.25, 17:36 Może to robi po prostu w ramach spaceru. Ludzie często mają dużo wolnego czasu i wolą mieć takie małe cele gdzie pójść a nie po prostu przed siebie. Po prostu może nie mieć to aż takiego znaczenia jak ci sie wydaje. Odpowiedz Link Zgłoś
babcia47 Re: Chodzenie na grób do ex teścia 10.10.25, 17:42 Wieszszsz... Odwiedzam groby różnych ludzi. Ludzi z którymi byłam jakoś tam związana a nie dlatego że łączyły mnie z nimi jakieś związki formalne, nieformalne czy pokrewienstwa Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Chodzenie na grób do ex teścia 10.10.25, 20:08 W kwestii formalnej, chyba każdy nieżywy teść jest byłym teściem, ergo eksteściem (po polsku pisząc). Odpowiedz Link Zgłoś