Czy ostatnio coś Wam wpadło ciekawego w oko? Risk przestał mi się podobać, Kortas nadal bardzo lubię ale to bardziej na codzień tak jak i By insomnia - która jest nadal ok, ale ich rozmiarówka jest koszmarna- bierzesz ten sam model sukienki w dwóch kolorach i okazuję się że jedna za duża a druga za mała. Z sieciówek lubię Reserved i Medicine (tu głownie jeansy).
Musze dokupić z 2 zestawy półoficjalne -teatr (to prawie na już), kolacja z znajomymi czy spotkanie w pracy oraz kilka ciuchów do pracy.
Mam nadwagę (ale nie jakąś wielką), 160 cm wzrostu, 102-83-103 -biust-talia-biodra. Przy tej wadze, typie urody i wieku (44) unikam bardzo oficjalnych ubrań, bo mam poczucie, że mi w ogóle nie pasują i czuje się jak własna matka. No i całe szczęście zawód pozwala na luz. Sukienki mam - ale średnio lubię w nich chodzić. Buty jedynie płaskie. Spodnie ostatnio polubiłam szersze ale lepiej wyglądam jak są zwężane ku dołowi.
Po długim wstępie ponawiam pytanie, cos ciekawego Wam wpadło ostatnio w oko, jakaś fajna firma (cena ma znaczenie

) Jakieś propozycje dla niskiej i szerszej, tak aby było wygodnie, lżej, ciekawiej i nadawało się na "wyjście".