bazia_morska 31.01.26, 16:47 Załamka butami - zmiany, zmiany, zmiany - w pisowni. Gigantyczna plomba- skutki niżu demograficznego. Dziwne zdarzenie na allegro - wszystko poszło nie tak, pożegnanie przytulacza. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wybitniemondry Re: Zabawa forumowa 31.01.26, 16:52 Co jest w Polsce nieracjonalnie drogie - Samotne kobiety Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: Zabawa forumowa 31.01.26, 17:30 Załamka butami - nie przebieram się do kolacji A co w Polsce jest nieracjonalnie tanie ? Gorzka herbata i inne mądrości Wątek wyżalny bo już sama nie wiem - dlaczego ludzie chodzą z gołą głową w taki mróz? Wasze guilty pleasure - zabawa forumowa 😀 Ludzie którzy nigdzie nie pracują a dobrze żyją - Kaczor w szpitalu Na co niepraktycznego wydajecie pieniądze - gigantyczna plomba Odpowiedz Link Zgłoś
wybitniemondry Re: Zabawa forumowa 01.02.26, 13:09 Postanowiłam nie dokupywać nowych kosmetyków - Bede za to piekna. 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
kocynder Re: Zabawa forumowa 01.02.26, 13:30 Na co niepraktycznego wydajecie pieniądze - skutki niżu demograficznego Odpowiedz Link Zgłoś
loganberry Re: Zabawa forumowa 02.02.26, 11:29 Co ematka uważa za warzywo? - Kaczor w szpitalu Na co niepraktycznego wydajecie pieniądze? - Kaczor w szpitalu Skutki niżu demograficznego - Sama sobie składam życzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Zabawa forumowa 03.02.26, 21:10 "Co ematka uważa za warzywo? - Kaczor w szpitalu" Lol 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
wybitniemondry Re: Zabawa forumowa 03.02.26, 11:14 Wtorek - Wyglądam okropnie. Co robić?! Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Zabawa forumowa 03.02.26, 14:28 Bycie uprzejmym czy jeleniem w pracy? - myśliwy i przestępczyni. Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Zabawa forumowa 03.02.26, 15:48 Zarobki "w nauce" - Bezdomny u progu domu Normalność - Myśliwy i przestępczyni Zmroziło mnie - dosłownie - Wyglądam okropnie, co robić? Odpowiedz Link Zgłoś
nick_z_desperacji2 Re: Zabawa forumowa 03.02.26, 16:13 Samotne kobiety - Bezdomny u progu domu Samotne kobiety - Różnice w obsłudze klienta - worldwide A co jest w Polsce nieracjonalnie tanie? - Bezdomny u progu domu Odpowiedz Link Zgłoś
bazia_morska Re: Zabawa forumowa 03.02.26, 16:19 Jestem jeleniem, czy jestem jeleniem - pieniądze, relacje, wnętrze. Wyglądam okropnie - pomysł na biznes. Na co niepraktycznego wydajecie pieniądze - akta Epsteina (🤢) Odpowiedz Link Zgłoś
nick_z_desperacji2 Re: Zabawa forumowa 03.02.26, 16:25 Akta Epsteina - Wyglądam okropnie Odpowiedz Link Zgłoś
la_felicja Re: Zabawa forumowa 03.02.26, 20:56 Moja córka ma 26 lat i nie pracuje - Jestem jeleniem, czy jestem jeleniem? Akta Epsteina - Zachowanie nauczyciela Uważaj, z kim rozmawiasz- łatwić i inne dziwne słowa Odpowiedz Link Zgłoś