andallthat_jazz
10.02.26, 14:41
Co u Was?
Ja zaspalam do psi. Juz mialam dzwonic i sie kajac a tu w telefonie nieodebrane polaczenie i mail, ze psi musi pilnie do dentysty i sie kaja. No co mialam zrobic? Wykazalam sie zrozumieniem i wybaczylam. 😂
Mail drugi, ze butki na poczcie do odebrania. 😲 Niezli sa skubani. Zamawialam w niedziele. Teraz jeszcze sie ociagam z odebraniem, bo lekki stan podjarania lepszy niz zawod i koniecznosc odsylania.
Pogadalam z szefowa o tym jak dla mnie wygladal ostatni czas na oddziale. Bez mrukniecia dodala mi dzien wolnego jutro a nawet podziekowala.
Brat wreszcie poza wysylaniem mi rachunkow zapytal, czy wszystko dobrze u mnie. Mila odmiana. Swoja droga ciekawostka - sredniej wielkosci mieszkanie w sredniej wielkosci miescie kosztuje wiecej, niz moje male w centrum Wiednia. Nie zale sie, po prostu stwierdzam fakt. Wiem, ze moje mieszkanie trafilo sie jak slepej kurze ziarno i jest mega tanie.
Medik8 nie jest zly. Ale coz powiedziec, no przy probowaniu wyszly mi dwa pryszcze (chociaz zadko miewam) i nie wiem, czy przypadek, czy tez fakt, ze tak odmladzaja te kosmetyki, ze cofasz sie do lat nastoletnich i hormonalnej burzy. 😅 Chyba nie o taki efekt mi chodzilo.
Na obiad nie wiem co.
U Was?