Dodaj do ulubionych

Dla wydobywajacych loki

23.04.26, 09:57
Wrocilam od fryzjerki i znow zachwyt. Susze zazwyczaj wlosy na powietrzu. Ale jak zobaczylam u niej to cudenko i co robi z moimi wlosami. Z miejscs kupilam w salonie. Cena 30 euro niecale. Serio polecam. Wygladam prawie jak z afro na glowie. 😂
Obserwuj wątek
    • szarmszejk123 Re: Dla wydobywajacych loki 23.04.26, 10:09
      Dopiero teraz odkryłas dyfuzor?? Ty mnie nie przestajesz zadziwiać...
      • andallthat_jazz Re: Dla wydobywajacych loki 23.04.26, 10:14
        Ten dyfuzor. Za grosze a robi cud miod z moich wlosow. Za zadko susze by wydawac kase na cos czego uzyje pare razy w roku. A to wydaje mi sie fajny deal. Mialam remington i oddalam kolezance. Siano po nim mialam. Ciesze sie, ze zadziwiam.
        • szarmszejk123 Re: Dla wydobywajacych loki 23.04.26, 10:16
          A ja już na oko mogę ci powiedzieć, że to na pewno nie jest najlepszy na rynku dyfuzor:p no ale ciesz się, obyś potrafiła go używać:p
          • andallthat_jazz [...] 23.04.26, 10:21
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • szarmszejk123 Re: Dla wydobywajacych loki 23.04.26, 10:23
              Ale ja nie mam loków przecież 😅
              • szarmszejk123 Re: Dla wydobywajacych loki 23.04.26, 10:24
                Poza tym, to jak już się tak chwalisz, to byś pokazała chociaż efekt.
                • boggi_dan Re: Dla wydobywajacych loki 23.04.26, 10:26
                  szarmszejk123 napisał(a):

> Poza tym, to jak już się tak chwalisz, to byś pokazała chociaż efekt.
                  A musi. Cieszy się dziewczyna. Ale trzeba tę radość zabić.
                • andallthat_jazz Re: Dla wydobywajacych loki 23.04.26, 10:31
                  Proszszsz....
                  • szarmszejk123 Re: Dla wydobywajacych loki 23.04.26, 10:34
                    To jest raczej efekt nieumiejętnego użycia dyfuzora, przecież dyfuzor ma właśnie zapobiegac takiej szopie 😅 ale ładna masz karnację Aniu 🙂 tylko nie zapomnij włosów na klacie wydepilować, bo z dywanem w takim dekolcie nie wypada.
                    • andallthat_jazz Re: Dla wydobywajacych loki 23.04.26, 10:37
                      Myslalam raczej o zgoleniu wasa, ale skoro mowisz, ze dywan... 🤔 Zaraz polece krem do depilacji, albo tasme klejaca obustronna.
                      • szarmszejk123 Re: Dla wydobywajacych loki 23.04.26, 10:41
                        Wąsa prawie nie widać, może zostać!
                        • andallthat_jazz Re: Dla wydobywajacych loki 23.04.26, 10:53
                          Moge udawac, ze to odbarwienie po kawie pijanej na tarasie bez kremu z filtrem.
                          • szarmszejk123 Re: Dla wydobywajacych loki 23.04.26, 11:04
                            O widzisz, mnie się takie nawet kiedyś zrobiło, po ciąży :p
                  • iwles Re: Dla wydobywajacych loki 23.04.26, 10:37

Kolor skóry też zmieniłaś dyfuzorem?
                    • andallthat_jazz Re: Dla wydobywajacych loki 23.04.26, 10:40
                      Nie, na solarium sie zagadalam... coz, bywa... 🤷
                      • iwles Re: Dla wydobywajacych loki 23.04.26, 10:44

Nie ma u was nastawiaczy czasowych?
                        Uuuuu
                        • andallthat_jazz Re: Dla wydobywajacych loki 23.04.26, 10:50
                          Nope. Wrzucasz monete i siedzisz ile wlezie. To cos jak zjedz, ile dasz rade za stala cene,,ale nie wynos. No to wlazlo mi chyba za mocno, ale lozka z solarium nie probowalam wynosic. Godnie sie zachowalam.
                        • szarmszejk123 Re: Dla wydobywajacych loki 23.04.26, 10:50
                          Skoro w szpitalu nie ma f&g to w solarium nie ma wyłączników czasowych, to przecież logiczne..
                          • andallthat_jazz Re: Dla wydobywajacych loki 23.04.26, 10:57
                            Ja tu z maczuga popylam na zakupy. A te mi o jakis wlacznikach. Wezcie no! Cywiizacja nas przeraza tu. Niedlugo bedziemy z lukow strzelac do przelatujacych samolotow.
                            • iwles Re: Dla wydobywajacych loki 23.04.26, 11:03
                              andallthat_jazz napisała:

> Niedlugo bedziemy z lukow strzelac do przelatujacych samolotow.

A teraz czym strzelacie? surprised
                              • andallthat_jazz Re: Dla wydobywajacych loki 23.04.26, 11:07
                                Rzucamy kamieniami. Ale zbroimy sie. Ktos cos o dobrych lukach? Jakies polecajki? Ma byc poreczny, lekki i zmiescic sie w torebce.
                                • iwles Re: Dla wydobywajacych loki 23.04.26, 11:16

Serio, strzelacie w Wiedniu do przelatujących samolotów? big_grin
                                  • iwles Re: Dla wydobywajacych loki 23.04.26, 11:22

Nie ta emotikona, miało byc: 🥺
                                    • andallthat_jazz Re: Dla wydobywajacych loki 23.04.26, 11:59
                                      Oczywiscie! A ty lykasz jak pelikan
                                      • iwles Re: Dla wydobywajacych loki 23.04.26, 12:04

A ty jak zwykle odwracasz kota ogonem, bo wyżej chodziło ci o powrót do strzelania z łuku, zamiast... no właśnie, zamiast z czego?
                                        A teraz jest ci głupio, że strzeliłaś (nomem omen) okropną gafę i zamiast się przyznać, brniesz w nonsensy.
        • hanusinamama Re: Dla wydobywajacych loki 23.04.26, 11:07
          30 euro za dyfuzor (sam bez suszarki) to nie są grosze...
          • andallthat_jazz Re: Dla wydobywajacych loki 23.04.26, 11:13
            Suszarka robi siano. Mam cienkie wlosy i jest ich duzo. Sam dyfuzor przy podschnieciu robi robote. To polecajka dla tych, ktorym wlosy mowia "nie" suszarkom. Probowalam, oddawalam. Teraz mam to czego dokladnie potrzebowalam. Mowie tylko, ze fajnie dziala.
            • szarmszejk123 Re: Dla wydobywajacych loki 23.04.26, 11:17
              Jak to SAM dyfuzor? 🤔🤔 Możesz opisać dokładnie jak ty go używasz?
              • nieobiektywnie Re: Dla wydobywajacych loki 23.04.26, 11:39
                szarmszejk123 napisał(a):

> Jak to SAM dyfuzor? 🤔🤔 Możesz opisać dokładnie jak ty go używasz?

To jest takie gówienko z wbudowaną niby suszarką. Produkt wycofany z produkcji i sprzedaży.
                • little_fish Re: Dla wydobywajacych loki 23.04.26, 11:40
                  Czyli działa dokładnie tak, jak dyfuzor nałożony na suszarkę. Kwestia odpowiedniego doboru temperatury, strumienia powietrza oraz techniki suszenia 😁
                  • pyza-wedrowniczka Re: Dla wydobywajacych loki 23.04.26, 11:43
                    W ogóle to czytałam że przy dyfuzorze trzeba kończyć suszenie zimnym powietrzem.
                    • szarmszejk123 Re: Dla wydobywajacych loki 23.04.26, 12:15
                      Najlepiej to w ogóle od początku do końca używać zimnego, tyle, że wtedy to trwa wieki ;p
                  • glasscraft Re: Dla wydobywajacych loki 23.04.26, 12:11
                    little_fish napisała:

> Kwestia odpowiedniego doboru temperatury, strumienia powietrza oraz techniki suszenia 😁
                    Dokladnie - jak to mowia: zasmarkanej baletnicy przeszkadza rabek u spodnicy...
                • szarmszejk123 Re: Dla wydobywajacych loki 23.04.26, 11:44
                  No ale to czyli nie, że sam dyfuzor, dyfuzor to ta część w którą się wkłada włosy :p
              • andallthat_jazz Re: Dla wydobywajacych loki 23.04.26, 11:57
                Powiem jak uzywala fryzerka. Dala czas wlosom podeschnac samym. I uzyla wylacznie do stylizacji, nie suszenia mokrych wlosow. To nie nakladka wlasnie na suszarke, tylko sam dyfuzor, ktory konczy robote. Wlosy byly juz tylko lekko wilgotne jak zaczela nim pracowac. I wlosy pieknie sie dokrecily. Suszarki z nakladkami nawet nie ruszala. Stwierdzila, ze na moich wlosach to no go. Tak, nie uswiadamiajcie mnie, ze dyfuzor to suszarka. Ale jednak inna. Po polsku dedykowana (nienawidze okreslenia) wlosom przy ktorych nakladki robia zlo.
                • iwles Re: Dla wydobywajacych loki 23.04.26, 12:08
                  "nie uswiadamiajcie mnie, ze dyfuzor to suszarka. Ale jednak inna"

Inna od czego?
                • szarmszejk123 Re: Dla wydobywajacych loki 23.04.26, 12:11
                  Skoro jest to dyfuzor z wbudowaną suszarką, to nie może działać inaczej, niż suszarka z dyfuzorem 🤷
                • nieobiektywnie Re: Dla wydobywajacych loki 23.04.26, 12:31
                  andallthat_jazz napisała:

Stwierdzila, ze na moich wlosach to no go.

Skoro tak powiedziała, to musiała być to prawda 😂. Sprzedała ci coś co już jest dawno wycofane ze sprzedaży i jej zalegało. Zrobiła kobieta biznes roku.
                  • szarmszejk123 Re: Dla wydobywajacych loki 23.04.26, 16:04
                    Zrobiłaby ta fryzjerka karierę w telezakupach Mango:p
                • zerlinda Re: Dla wydobywajacych loki 23.04.26, 13:31
                  Jak w salonie fryzjerskim można dać czas włosom podeschnąć? To by się nie opłacało salonom przecież! Ale niech będzie, że w Austrii i u fryzjera się siedzi i czeka, aż włosy podeschną, ok. Po przygodach w szpitalu to pewnie u fryzjera też jest inaczej, niż wszędzie.
                  • aankaa Re: Dla wydobywajacych loki 23.04.26, 17:56
                    Jak w salonie fryzjerskim można dać czas włosom podeschnąć?

mi prawie wysychają nim fryzjer skończy strzyżenie. No, ale ja mu życia nie ułatwiam i nie chodzę na podcięcie końcówek wink
                • angazetka Re: Dla wydobywajacych loki 23.04.26, 16:12
                  > Po polsku dedykowana (nienawidze okreslenia) wlosom

Po polsku to przeznaczona do włosów.
            • little_fish Re: Dla wydobywajacych loki 23.04.26, 11:17
              Jak działa dyfuzor bez suszarki???
              • little_fish Re: Dla wydobywajacych loki 23.04.26, 11:26
                Tak tylko dla uściślenia:
                "Dyfuzor to urządzenie lub nakładka służąca do rozpraszania (dyfuzji) strumienia powietrza, zapachu lub gazów"
                • raczek47 Re: Dla wydobywajacych loki 23.04.26, 11:36
                  Jak zwykle się popisała 😀
              • qrka Re: Dla wydobywajacych loki 23.04.26, 15:04
                Na korbkę? wink
          • nick_z_desperacji2 Re: Dla wydobywajacych loki 23.04.26, 16:03
            hanusinamama napisała:

> 30 euro za dyfuzor (sam bez suszarki) to nie są grosze...
            To jest dyfuzor "mam 30euro i nie zawaham się ich wydać".
        • glasscraft Re: Dla wydobywajacych loki 23.04.26, 12:39
          I znowu bedzie placz, ze koledzy nie zauwazyli.
    • nieobiektywnie Re: Dla wydobywajacych loki 23.04.26, 10:12
      Gdzie ty byłaś przez ostatnie 30 lat? Dyfuzor to już w liceum używałam .
    • pyza-wedrowniczka Re: Dla wydobywajacych loki 23.04.26, 11:36
      Hmmm... dyfuzor do suszarki można kupić za 30 zł, nie trzeba 30 euro. Super sprawa, tylko nie zawsze chce mi się tak bawić.
      • szarmszejk123 Re: Dla wydobywajacych loki 23.04.26, 11:38
        Ten działa bez suszarki, to może faktycznie warto spróbować!
    • gryzelda71 Re: Dla wydobywajacych loki 23.04.26, 12:16
      Siedziałaś godzina i pani po tym czasie użyła suszarki z dyfuzorem?
      To nadal.suszarka....tylko jednozadaniowa.
      • little_fish Re: Dla wydobywajacych loki 23.04.26, 12:42
        I pewnie dmucha dużo słabiej i chłodniejszym powietrzem - jak ktoś wcześniej używał suszarki na opcji maximum to faktycznie mogło wychodzić siano
      • nick_z_desperacji2 Re: Dla wydobywajacych loki 23.04.26, 16:06
        Mnie dziwi, że fryzjerka takiego szajsu używa.
        • szarmszejk123 Re: Dla wydobywajacych loki 23.04.26, 16:08
          Od początku chciała jej to wcisnąć to musiała zrobić pokazówkę:p
    • alexis1121 Re: Dla wydobywajacych loki 23.04.26, 12:57
      Dawaj fotkę, widziałam Twoje włosy w odbiciu i wyglądały super.
      • boggi_dan Re: Dla wydobywajacych loki 23.04.26, 13:19
        alexis1121 napisała:

> Dawaj fotkę, widziałam Twoje włosy w odbiciu i wyglądały super.
        Jeden z pozytywnych wpisów👍
    • hailey_bieber2003 Re: Dla wydobywajacych loki 23.04.26, 13:24
      A ja nie umiem używać dyfuzora - zawsze wychodziło mi siano, więc wyrzuciłam wpeesdu.
      Moja metoda to aktywator skrętu + wygniatanie.
      • gryzelda71 Re: Dla wydobywajacych loki 23.04.26, 15:17
        No i suszysz takie dyfuzorem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka