wrota.do.lasu 01.05.26, 21:19 Jw. Jak określacie np plaszcze... Mam tylko portfel więc ciężko mi rozeznać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
geez_louise Re: Ochnik odziez - jakosc 01.05.26, 21:35 Dość przyzwoita. Na pewno oczko wyżej niż np. Reserved. Raz tylko nie kupiłam tam zestawu dzianinowego z kardiganem, bo choć miał bardzo ładny wzór, to zmechacenia się już na wieszaku w sklepie. Zawsze czekam na przeceny i wtedy dopiero kupuje, jeszcze mi się nie zdarzyło żeby interesującą mnie rzecz nie była w końcu przeceniona albo na przecenie zabrakło mojego rozmiaru. Mam płaszcze, galanterię skórzaną, buty, sukienki, sweterki, bluzki - wszystko dobrze zniosło kilka sezonów noszenia. Odpowiedz Link Zgłoś
nadalniemampomyslu Re: Ochnik odziez - jakosc 01.05.26, 22:13 mam 2 zimowe płaszcze puchowe już kilka lat i nic się nie dzieje z nimi. Piorę w pralce. Odpowiedz Link Zgłoś
nuta15 Re: Ochnik odziez - jakosc 02.05.26, 08:40 Mam parę rzeczy z ochnika kurtkę pikowaną, t-shirty bawełniane, torebkę , mąż bawełniane t-shirty, polo, swetry, skórzane paski. Kurtka w porównaniu z podobnymi z innych firm jest bardzo dobrej jakości, miękka, wygodna, świetnie wykonana, ma estetyczne detale, zamki, super się nosi. Bawełniane i skórzane rzeczy też są bardzo ok. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Ochnik odziez - jakosc 02.05.26, 14:42 Mam od nich kilka rzeczy kupionych po przecenie, bo regularne ceny są tam dla mnie nie warte wyjęcia portfela, ale po obniżce, owszem. Ostatnio kupiłam bawełniany trencz, bardzo dobrze skrojony, z porządnej bawełny fajny. Oglądałam podobne płaszcze w kilku innych sklepach i żaden nie był tak dobrze uszyty. Mam też dobrze leżącą sukienkę do której jednakże doszyłam sobie falbanę, bo była zbyt krótka, elegancką marynarkę do pracy i kilka doskonale leżących bluzek. Buty na razie rozchadzam, bo mnie obtarły, jak prawie każde, ale cena za skórkę była interesująca. Mają najwidoczniej krojczego-projektanta z dobrym okiem. Moim zdaniem warto się zainteresować. Odpowiedz Link Zgłoś
johana741924 Re: Ochnik odziez - jakosc 02.05.26, 17:27 Mam kurtkę skórzaną i 2 swetry. Dobra jakość Odpowiedz Link Zgłoś