Dodaj do ulubionych

Dziwna sytuacja

07.05.26, 16:17
Przyjechałam dziś na parking wewnątrz osiedla, duży, gdzie jest mnóstwo aut. Za mną za chwilę wolno przejechało bmw i kierująca kobieta lewą ręką wystawioną przez okno robiła non stop kółka na zewnątrz. W dłoni trzymała coś co przypominało telefon komórkowy z lat 90 z anteną tak z 20 cm. Kiedy znów mnie mijała zrobiłam zdjęcie a wtedy przyśpieszyła i odjechała. Ki czort?
Obserwuj wątek
    • tt-tka Re: Dziwna sytuacja 07.05.26, 16:19
      Mogla miec takiego dosc prmitywnego (i nielegalnego) podsluchuja na odleglosc, z filmow mi sie cos takiego kojarzy smile
      • alpepe Re: Dziwna sytuacja 07.05.26, 18:17
        Albo wyłapywanie sygnału, by ukraść samochód bezkluczykowy.
      • czekamnawiatr Re: Dziwna sytuacja 07.05.26, 19:45
        Przepraszam, ale podsłuchuj mnie rozwalił😄. Pierwszy raz zobaczyłam to w zupełnie innym świetle
        Podsłuchuje
        Nasłuchuje
        Przysłuchuje
        Czas odpiczac
        • czekamnawiatr Re: Dziwna sytuacja 07.05.26, 19:45
          Odpocząć! Odpocząć czas.
          • szarmszejk123 Re: Dziwna sytuacja 07.05.26, 19:49
            😂
          • ardzuna Re: Dziwna sytuacja 09.05.26, 15:36
            Dobrze napisałaś! Piękna freudowska pomyłka.
          • iwles Re: Dziwna sytuacja 09.05.26, 15:41
            czekamnawiatr napisała:

> Odpocząć! Odpocząć czas.

Odpiczać lepsze 😆

• szare_kolory Re: Dziwna sytuacja 09.05.26, 21:13
          czekamnawiatr napisała:

> Czas odpiczac

Leżę ze śmiechu 😂😂😂😍😍😍😍
    • krwawy.lolo Re: Dziwna sytuacja 07.05.26, 19:53
      A nie był to przypadkiem xsionc w majbachu, i nie machał kropidłem?
      • kk345 Re: Dziwna sytuacja 07.05.26, 20:15
        Tak z ciekawości: czy w prawdziwym życiu te twoje prześmieszne żarciki działają?
        • kamin Re: Dziwna sytuacja 07.05.26, 20:37
          Oczywiście. Widzowie Familiady się zaśmiewają do rozpuku.
          • homohominilupus Re: Dziwna sytuacja 07.05.26, 21:30
            I klaszczą
    • jasnoklarowna Re: Dziwna sytuacja 07.05.26, 21:09
      Wyszukiwanie jakiegoś sygnału. Ale co to było to wie sama zainteresowana.
      Mogła byc próba zczytania sygnału kluczykowego, mogla sygnału GPS szukać np nadajnika pod samochodem, moze jakas detektywa zlecenie ogarniała itp.
      Faktycznie dziwne.
      Ja mam fobie różne, strachliwość i ciekawskość w sobie to bym patrzyła czy wraca albo kreci sie gdzies. Ale normalnie, niezaburzeni ludzie w większości by zignorowali.
      • smoczy_plomien Re: Dziwna sytuacja 09.05.26, 20:16
        No bez przesady, GPS jest sygnałem satelitarnym i jak sama nazwa wskazuje idzie do satelity i stamtąd się go odbiera, a nie machając lokalnie anteną. Jeśli chodziło o jakiś sygnał, to wyłącznie lokalny nadajnik mógł być szukany.
    • mizantropka65 Re: Dziwna sytuacja 09.05.26, 08:18
      Naprawdę robisz zdjęcia każdemu, kto według ciebie dziwnie się zachowuje? O tempora, o mores🙄
      • abasia0 Re: Dziwna sytuacja 09.05.26, 11:47
        Skąd wysnułaś wniosek, że robię zdjęcia każdemu kto się dziwnie zachowuje? Uznałam, że sytuacja jest na tyle nietypowa i warto zachować nr rejestracyjny tego samochodu. Jeśli były to przygotowania do kradzieży to być może zniechęciłam kogoś do ponownej wizyty .
    • eliszka25 Re: Dziwna sytuacja 09.05.26, 10:41
      Jak bym zauważyła, że jakaś obca baba na parkingu robi mi zdjęcia, to też bym przyspieszyła i odjechała 🤷‍♀️
      • jasnoklarowna Re: Dziwna sytuacja 09.05.26, 17:04
        To chyba miałabyś złe zamiary.
        Jak by mi bez powodu obca baba robila zdjęcia to bym sie zatrzymała i zapytała po co to robi. Ewentualnie jeszcze zrobiła fotkę jej.
        Jak bym miała cos na sumieniu to wlłaśnie bym odjechała bez słowa.
        • eliszka25 Re: Dziwna sytuacja 09.05.26, 21:53
          Jak by mi ktoś robił zdjęcia bez powodu, to obawiałabym się, że może mieć nierówno pod sufitem i czym prędzej starała się oddalić na bezpieczną odległość. Na szczęście mi się to nie zdarza.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka