Dodaj do ulubionych

On mnie chyba zostawił

20.06.26, 22:48
Jestem załamana. Była mojego rozwaliła mi wszystko. Dziś znowu wałkowałam jej temat, rozmawialiśmy na msg co z tym zrobić po czym on wysłał mi nagranie glosowe, w ktorym życzy mi, abym się trzymała. To już koniec prawda? To było w czwartek, on dziś jest na 2 dniowej konferencji, ja nie dzwonię, on nie dzwoni. Wysłałam mu przez msg tylko przypomnienie, że ma zapłacić za coś tam, nie odczytał. Dziewczyny, ja jestem załamana... Dostaję szambem od ex, a on ma to w dupie. Pocieszycie mnie, a może któraś może odsluchać tego nagrania? Pocieszcie mnie jakoś.
Tzn koleżanka zinterpretowała to nagranie, że on mnie zostawił.
Obserwuj wątek
    • raczek47 Re: On mnie chyba zostawił 20.06.26, 22:52
      Ale jak nie wiesz, czy Cię zostawił czy nie? Serio pytam.
    • angazetka Re: On mnie chyba zostawił 20.06.26, 22:54
      To może zadzwoń (do niego, nie do koleżanki) i spytaj?
    • alpepe Re: On mnie chyba zostawił 20.06.26, 23:01
      Klaudelku, a nie jesteś aby przed okresem? Jeśli tak, to nie rób niczego pochopnie, pociesz się, jak musisz, słodkim lub wytrawnym lub alkoholowym lub słonym, ale nie wypisuj do niego nic. Odczekaj do poniedziałku.
    • helka.na.zakrecie Re: On mnie chyba zostawił 20.06.26, 23:01
      Ło matko. Serio zrywacie przez Messengera?..
      • majenkirr Re: On mnie chyba zostawił 20.06.26, 23:12
        A co? Nie wypada?😅
        • princesswhitewolf Re: On mnie chyba zostawił 21.06.26, 00:24
          Swiadczy o tchórzostwie. Tutaj: faceta. Zamiast spotkac sie i porozmawiac. Cwok.
          • kira_03 Re: On mnie chyba zostawił 21.06.26, 06:12
            Na razie to świadczy jedynie o braku stabilności emocjonalnej autorki. "Trzymaj sie" nic nie znaczy.

O co chodzi z byla? W jaki sposob rozwala zwiazek?
            • klaudelek1991 Re: On mnie chyba zostawił 21.06.26, 11:59
              kira_03 napisała:

> Na razie to świadczy jedynie o braku stabilności emocjonalnej autorki. "Trzymaj
              > sie" nic nie znaczy.
              >
              > O co chodzi z byla? W jaki sposob rozwala zwiazek?

Wypisuje przez fb do mnie brednie na jego temat, do niego na mój. Założyła również stronę na fb o nas.
              • alex.vause.is.back Re: On mnie chyba zostawił 21.06.26, 13:51
                Dlaczego jej nie zablokujecie na fb i msg? Przecież to chore, mieć z nią kontakt.
                Możecie również zgłosić nękanie na policję.
                • glasscraft Re: On mnie chyba zostawił 22.06.26, 12:19
                  Niedasie
          • angazetka Re: On mnie chyba zostawił 21.06.26, 07:12
            Ćwok, bo napisał "trzymaj się"?
    • 71tosia Re: On mnie chyba zostawił 20.06.26, 23:34
      Życzenia byś się trzymała może znaczy wszystko. Coś jak trzymaj się bo widzę że temat ex cię bardzo dotknął, albo trzymaj się musisz sobie od dziś sama sobie radzić. Chyba najlepiej odczekaj te 2-3 dni i porozmawiaj?
    • eliszka25 Re: On mnie chyba zostawił 21.06.26, 07:05
      Jak się ma takie przyjaciółki, to już nie potrzeba wrogów. Swego czasu mój mąż sporo wyjeżdżał służbowo. Nie raz i nie dwa ja do niego czy on do mnie pisaliśmy/mówiliśmy przez telefon rzeczy typu trzymaj się, uważaj na siebie itp. Nigdy nie znaczyło to, że ktoś kogoś zostawia. Nie wiem, co było w tej wiadomości, ale masz problem, na który on na odległość nic nie może poradzić, więc mówi „trzymaj się”. Nie wiem, w którym momencie widzisz tu zostawianie/zrywanie. A że nie pisze? Jest tam służbowo, niekoniecznie ma czas, żeby ciągle coś pisać. Zamiast słuchać koleżanki poczekaj aż wróci twój mąż/partner i wtedy będziesz wiedziała, czy cię zostawił, czy nie. Póki co, moim zdaniem, rozpętałaś histerię bez powodu.
    • best_bej Re: On mnie chyba zostawił 21.06.26, 07:58
      Może poczytaj o stylach przywiązania? Może da ci to jakiś zrozumienie, ukojenie.
      www.emocjepro.pl/przywiazanie-zwiazku-unikajacy-lekowy/

Dlaczego wałkujesz z nim temat jego ex?
      Czy temat ex to jedyny problem może mieć ten chłop? W sensie czy widsisz, ze jest cos nie halo, a naookolo zaczynasz od ex?
    • aqua48 Re: On mnie chyba zostawił 21.06.26, 10:58
      Zostawił Cię bo..koleżanka tak mówi? Napij się zimnej wody i nie słuchaj głupot. A jeśli chodzi o jego ex to zastanów się dlaczego od niego oczekujesz jakiegoś wpływu na jej zachowanie? I co niby on miałby w tej sytuacji zrobić.
      Jedyne co możesz to poblokować ją wszędzie, nie wchodzić na jej konta i nie przejmować się tym co ona wymyśla.
      • klaudelek1991 Re: On mnie chyba zostawił 21.06.26, 11:47
        Słuchajcie, sprawa się wyjaśniła, rzeczywiście napisałam to pod wpływem emocji, które wzbudziła ta wredziocha. Ja nie mogłam się do niego dodzwonić, msg nie odczytywał, potem wysłał to. Byłam ogłupiała, oszalała i poprosiłam koleżankę, aby pomogła w interpretacji. Ona zinterpretowała to tak, że on ma mnie w dupie, na pewno pojechał z jakąś babą na weekend, ma Cię dość itd itd. Tuż po tym odezwał się on i jest normalnie. Rozmawialiśmy serdecznie do 1.30 w nocy, ale jak sobie pomyślę co nawygadywała moja koleżanka, to aż mnie trzęsie. Tyle przykrości. A pomyśleć, że gdy ją zostawił facet to ja ją wspierałam, pocieszalam, a nie powiedziałam jej, że on ma ją w dupie. Ech!
        • eliszka25 Re: On mnie chyba zostawił 21.06.26, 12:49
          To już drugi twój wątek, w którym rozkminiasz znaczenie czegoś, co ktoś ci napisał. Może zacznij po prostu czytać to, co jest napisane i interpretować tak, jak jest napisane, zamiast w każdej wypowiedzi szukać drugiego dna?

Czy to ta sama koleżanka, która życzyła ci powodzenia, a ty uznałaś, że złośliwie? 😈
          • dziunia.z.torunia Re: On mnie chyba zostawił 22.06.26, 12:56
            eliszka25 napisała:

"To już drugi twój wątek, w którym rozkminiasz znaczenie czegoś, co ktoś ci napisał."

Sto drugi raczej 😉
            • eliszka25 Re: On mnie chyba zostawił 22.06.26, 13:02
              Drugi w tym samym czasie, ale ile w ogóle, to straciłam rachubę
        • angazetka Re: On mnie chyba zostawił 21.06.26, 12:55
          Czy wy macie po 16 lat?
          • alex.vause.is.back Re: On mnie chyba zostawił 21.06.26, 13:51
            Raczej po 13.
        • 71tosia Re: On mnie chyba zostawił 22.06.26, 10:36
          Jak będziesz tak panikować, rozkminiac każdy sms, każde słowo faceta interpretować na 100 sposobów i ciągle czekać kiedy cię zostawi to cie zostawi. Nikt tego nie wytrzyma.
    • arwena_111 Re: On mnie chyba zostawił 22.06.26, 10:52
      Wakacje już się zaczęły?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka