malgorzatka28 26.11.04, 11:48 Kompletnie nie mam pojęcia co kupić na prezent urodzinowy dla kuzynki, która za pare dni kończy właśnie 2 latka. Czym bawią się dzieciaczki w tym wieku ? Proszę Was drogie mamy o jakieś rady - z góry baaardzo dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosiola Re: prezent dla 2-latki 26.11.04, 18:13 Ola na swoje 2.urodziny dostala: -zbior wierszy tuwima z plyta, gdzie te wiersze czyta P. Fronczewski -rowerek -zelazko -mikser -szlafroczek (kupiony w Smyku) HIT!!! -karmnik dla ptakow( powieszony zostal na balkonie i osobiscie dosypujemy karme)-widowisko przepiekne!!! -ciuszki... Poza tym chcemy Jej na jakas okazje kupic magiczna = znikajaca tablice.. Jakies male puzzle z wyraznymi czesciami.... Wiecej pomyslow teraz nie pamietam, ale pewnie jeszcze inne mamay cos dopisza... moze i ja tez Odpowiedz Link Zgłoś
margot4 Re: prezent dla 2-latki 26.11.04, 18:33 Moja córka która wkrótce skończy dwa latka bardzo lubi bawić się ciastoliną, lubi tez oglądac książeczki, układa puzle oraz bawi się lalkami. Odpowiedz Link Zgłoś
mamamajki Re: prezent dla 2-latki 26.11.04, 21:55 moja bardzo lubi gdy razem oglądamy kolorowe książeczki a w dniu swoich urodzin wyciągała z torebek tylko słodycze zresztą miała życzenie dostac na 2 urodziny - dwa lody )) jest fajna seria Kamyczek wydawnictwo REA www.rea-sj.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
black_currant Re: prezent dla 2-latki 27.11.04, 09:31 U nas hitami w tym wieku były: - ciastolina - drewniana kolejka (Tesco, Ikea - tansze, Brio - droższe. My mamy z tesco) - proste puzzle (15 - 20 elementów) - farby do malowania paluszkami - lego - piosenki na płytach cd (szczególnie Miś i Margolcia) - oczywiście książki - kolorowanki + farby lub kredki --------------------------------------- Ania - podwójna mama październikowa Emilka (1.10.2001) Grześ (18.10.2004) Odpowiedz Link Zgłoś
malgorzatka28 Re: prezent dla 2-latki 27.11.04, 15:01 baaaaardzo dziękuję za wszystkie rady, w poniedziałek biegnę do sklepu i wybiorę coś z Waszych propozycji. pozdrawiam Małgosia Odpowiedz Link Zgłoś