06.12.04, 10:45
Młodzi rodzice! Jak planujecie spędzić sylwestra???
Obserwuj wątek
    • edytaiola Re: Sylwester 06.12.04, 10:49
      Jeśli nie pokrzyżują się nam plany to Zakopane
    • lidka277 Re: Sylwester 06.12.04, 11:49
      Niestety w domciu sad Brak funduszy, bo i ubrać się trzeba i zapłacić za
      imprezkę, ale usilnie próbuję wysłać moich rodziców na jakiś bal. Moja mama
      opiekuje się Łukaszkiem gdy jestem w pracy, więć powinna chociaz tej nocy się
      zabawić, bo w przyszłym roku to juz na pewno my się wybierzemy i
      będzie "musiała" zostać z wnuczkiem wink
      • zosia888 Re: Sylwester 06.12.04, 11:52
        Biala sala....?? smile))
    • martynahpt Re: Sylwester 06.12.04, 12:36
      Niestety idziemy na biala sale, albo mzoe wpadna do nas znajomi jezeli bede
      chcieli siedziec i sluchac placzu dziecka, ale poza tym jakby znajomi przyszli
      to musze cos zrobic a przy 2 mies juz wtedy dziecku to raczej jest malo czasu.
      Wiec pozostaje nam Sylwester w romantycznym stylu we dwojke, tzn juz we trojke
      z maluszkiem, mam nadzieje ze petardy go nie obudza i ze nie bedzie sie bal.
      Pozdrawiam
      Marta&Marcel
    • olka_sos Re: Sylwester 06.12.04, 12:50
      Uważam, że w towarzystwie dzieciaków też można się dobrze bawić. My rok temu
      byliśmy z naszą 3-miesięczną wówczas dzidzią u znajomych, którzy mają dwójkę
      malutkich dzieci. Jeszcze przyszło kilka innych osób. Dzieci grzecznie spały w
      jednym pokoiku, a my dorośli mieliśmy niezłą imprezkę - oczywiście z przerwą na
      karmiemie dziudziuchów. Zabawa była super, dzieci grzeczne, gorąco polecam tym
      którzy nie mają z kim dzieci zostawić.
    • krasulas Re: Sylwester 06.12.04, 20:10
      My wybieramy się do Wisły. Mamy bliziutko, także zawsze szybko możemy wrócić.
      Jedziemy w trzy rodzinki - dzieci w wieku 10 m-cy - 2 lata. Na jedno mieszkanie
      3-pokojowe. Troszkę może być ciasno, ale pewnie będzie fajnie. Mamy zamiar
      jeździć też na nartach - raz tatusiowie, raz mamusie, ale nie wiem czy pogoda
      na to pozwolismile Nie kosztuje nas to dużo - 200zł za jedną rodzinę na 6 dni
      pobytu. Sam Sylwester - pewnie we własnym gronie z kolorowymi czapeczkami na
      głowach i piszczałkamismile Oby wszystko wypaliłosmile Życzymy wszystkim supcio
      Sylwestra, nawet jeśli będzie do biała sala!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka