misia122 06.12.04, 10:45 Młodzi rodzice! Jak planujecie spędzić sylwestra??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edytaiola Re: Sylwester 06.12.04, 10:49 Jeśli nie pokrzyżują się nam plany to Zakopane Odpowiedz Link Zgłoś
lidka277 Re: Sylwester 06.12.04, 11:49 Niestety w domciu Brak funduszy, bo i ubrać się trzeba i zapłacić za imprezkę, ale usilnie próbuję wysłać moich rodziców na jakiś bal. Moja mama opiekuje się Łukaszkiem gdy jestem w pracy, więć powinna chociaz tej nocy się zabawić, bo w przyszłym roku to juz na pewno my się wybierzemy i będzie "musiała" zostać z wnuczkiem Odpowiedz Link Zgłoś
martynahpt Re: Sylwester 06.12.04, 12:36 Niestety idziemy na biala sale, albo mzoe wpadna do nas znajomi jezeli bede chcieli siedziec i sluchac placzu dziecka, ale poza tym jakby znajomi przyszli to musze cos zrobic a przy 2 mies juz wtedy dziecku to raczej jest malo czasu. Wiec pozostaje nam Sylwester w romantycznym stylu we dwojke, tzn juz we trojke z maluszkiem, mam nadzieje ze petardy go nie obudza i ze nie bedzie sie bal. Pozdrawiam Marta&Marcel Odpowiedz Link Zgłoś
olka_sos Re: Sylwester 06.12.04, 12:50 Uważam, że w towarzystwie dzieciaków też można się dobrze bawić. My rok temu byliśmy z naszą 3-miesięczną wówczas dzidzią u znajomych, którzy mają dwójkę malutkich dzieci. Jeszcze przyszło kilka innych osób. Dzieci grzecznie spały w jednym pokoiku, a my dorośli mieliśmy niezłą imprezkę - oczywiście z przerwą na karmiemie dziudziuchów. Zabawa była super, dzieci grzeczne, gorąco polecam tym którzy nie mają z kim dzieci zostawić. Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: Sylwester 06.12.04, 20:10 My wybieramy się do Wisły. Mamy bliziutko, także zawsze szybko możemy wrócić. Jedziemy w trzy rodzinki - dzieci w wieku 10 m-cy - 2 lata. Na jedno mieszkanie 3-pokojowe. Troszkę może być ciasno, ale pewnie będzie fajnie. Mamy zamiar jeździć też na nartach - raz tatusiowie, raz mamusie, ale nie wiem czy pogoda na to pozwoli Nie kosztuje nas to dużo - 200zł za jedną rodzinę na 6 dni pobytu. Sam Sylwester - pewnie we własnym gronie z kolorowymi czapeczkami na głowach i piszczałkami Oby wszystko wypaliło Życzymy wszystkim supcio Sylwestra, nawet jeśli będzie do biała sala!!! Odpowiedz Link Zgłoś