sulfencja 10.12.04, 07:37 Kochane mamy, macie juz doswiadczenie a ja zamierzam wlasnie kupic wozek. Prosze o porady jakie wozki sobie chwalicie a jakie sie nie sprawdzily. Dobre firmy, jakie wozki sa wygodne i nie psujace sie. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bettinaj Re: Jaki wózek mam wybrac? 10.12.04, 09:37 czesc, ja proponuje Graco Quatro Deluxe. Jest w nim wszystko to co chcialybyśmy aby w wozku bylo)) ja osobiscie kupilam go dopiero 2 miesiace temu, ale jestem ZACHWYCONA!!!! POLECAM!!! Aha, ze starszym synem (6 lat) tez jezdzilam graco ale inny model i sluzyl mi 3 lata, wiec jesli chodzi o cos na dluzej to graco sprawdza sie w tym wzgledzie beata Odpowiedz Link Zgłoś
jordanka1 Re: Jaki wózek mam wybrac? 10.12.04, 18:54 Witam! Ja polecam DELTIMA FOCUSA. Używam go od pół roku i sobie bardzo chwalę.Jest lekki, dość zwrotny i sporo można pod niego załadować. No i cena jest zachęcająca (spacerówka, głeboki i fotelik samochodowy -1000zł).Aha, i jeszcze bardzo dobry serwis: jakis czas temu pękła mi spręzyna, zadzwoniłam , powiedziałam o co chodzi i dwa dni później dostałam trzy.Z czystym sumieniem polecam! Jordanka Odpowiedz Link Zgłoś
prabuckaa Re: Jaki wózek mam wybrac? 10.12.04, 20:16 A ja bardzo polecam inglesinę magnum dal mnie rewelacja i też kupilam ją z polecenia innych osób. Naprawdę polecam, jedyny minus to dośc wysoka cena. www.inglesina.us/prodotti/detail.php3?sectionid=32&sesid=&itemid=222 Odpowiedz Link Zgłoś
kalina_p Re: Jaki wózek mam wybrac? 11.12.04, 11:26 INGLESINA MAGNUM jest swietna!!!Wielkie kola, zadne wertepy, chodniki sa niestraszne, dzidzia spi spokojnie.Na spacerowke latwo sie przerabia, wielki kosz na zakupy, po prostu bomba. A jedzie w zasadzie sam, pchac nie trzeba moja mama uwielbie z mala w wozku na spacery chodzic, mowi, ze odpoczywa, jak sie na nim opiera a on sam jedzie Poza tym jak dokupisz fotelik Inglesina to mozna go zamiast gondoli wpiac w stelaz i na zakupy np pojechac z dzieckiem albo do znajomych...Dla mnie bomba! Odpowiedz Link Zgłoś
agacz2905 Re: Jaki wózek mam wybrac? 11.12.04, 17:04 Dołączam się do zwolenników Inglesiny Magnum. Osobiście zakupiłam używany wózek po urodzeniu drugiego dziecka. Teraz córka ma 16 miesięcy i nadal jeździ Inglesiną. Na wiosnę wyjmę z piwnicy Graco Alexis, w którym mój biedny pierworodny terepał się od urodzenia - no ale dla 1,5 rocznej panny może być jako spacerówka, prawda? Odradzam firmę Graco, z Inglesiny Magnum jestem zadowolona bardzo. A. Odpowiedz Link Zgłoś
gupik Re: Jaki wózek mam wybrac? 12.12.04, 16:33 A jak ta Inglesina się składa? Nie ma problemu, żeby złożyć na w miarę płasko i włożyć do bagażnika w samochodzie? I czy nie jest ciężki ten wózek w porównaniu z innymi? Będę wdzięczna za odp. Odpowiedz Link Zgłoś
prabuckaa Re: Jaki wózek mam wybrac? 12.12.04, 18:19 Wózek niestety jest troszke cięzki ale wydaję mi się że wszystkie głębokiw wózki maja swoją wagę a ze składaniem nie ma raczej problemów tzn zdejmuję się w bardzo łatwy sposób (za pomocą specjalnych klipsów - rewelacja) górę czyli całą gondolę i składa koła. Myślę że nie powinno być problemów z włozeniem do samochodu.Pozdrawiam i polecam raz jeszcze Marta. Odpowiedz Link Zgłoś
cesarus Re: Jaki wózek mam wybrac? 12.12.04, 20:46 myślę, że najważniejsze są walory funkcyjne w wózku a nie sama marka. Ja postawiłabym na duże koła, bo w śniegu przejedziesz po chodniku, wjedziesz na krawężnik, nierówności nie wyrwą ci ręki lub obu.... będzie w miarę skrętny, abyś nie musiała napierać całym ciałem by zmienić tor jazdy, a wjeżdżając na krawężnik wnosić go niemalże, a więc i amortyzatory powinny się znaleźć, budka powinna mieć przynajmniej odpinaną dolną część aby dziecko w lecie się nie zagotowało, duży kosz na zakupy, jeśli masz go gdzieś wnosić, to żeby nie ważył 20 kg, żeby łatwo się składał i nie zabierał dużo miejsca, aby miał szeroką gondolę, aby dziecku było wygodnie!!!!!! to chyba tyle, pozdrawiam ania Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_i_kijanka Deltim Focus 12.12.04, 22:57 Jestem z niego zadowolona, ma szeroką wygodną gondole, wmiare duże koła ( osobiście nie chciałam tych bardzo dużych), wygodny duży kosz na zakupy, wygodnie sie prowadzi, łatwo składa i rozkłada, jestem wstanie znosić go z pierwszego pietra waga wózka jest ważna, też można na stelażu mątować fotelik samochodowy , dno gądoli jest regulowane więc mozna potem sadzać maluszka, rozsądna cena Odpowiedz Link Zgłoś