Dodaj do ulubionych

Jaki wózek mam wybrac?

10.12.04, 07:37
Kochane mamy, macie juz doswiadczenie a ja zamierzam wlasnie kupic wozek.
Prosze o porady jakie wozki sobie chwalicie a jakie sie nie sprawdzily. Dobre
firmy, jakie wozki sa wygodne i nie psujace sie. Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • bettinaj Re: Jaki wózek mam wybrac? 10.12.04, 09:37
      czesc,
      ja proponuje Graco Quatro Deluxe.
      Jest w nim wszystko to co chcialybyśmy aby w wozku bylosmile))
      ja osobiscie kupilam go dopiero 2 miesiace temu, ale jestem ZACHWYCONA!!!!
      POLECAM!!!
      Aha, ze starszym synem (6 lat) tez jezdzilam graco ale inny model i sluzyl mi 3
      lata, wiec jesli chodzi o cos na dluzej to graco sprawdza sie w tym wzgledziesmile
      beata
    • jordanka1 Re: Jaki wózek mam wybrac? 10.12.04, 18:54
      Witam!
      Ja polecam DELTIMA FOCUSA. Używam go od pół roku i sobie bardzo chwalę.Jest
      lekki, dość zwrotny i sporo można pod niego załadować. No i cena jest
      zachęcająca (spacerówka, głeboki i fotelik samochodowy -1000zł).Aha, i jeszcze
      bardzo dobry serwis: jakis czas temu pękła mi spręzyna, zadzwoniłam ,
      powiedziałam o co chodzi i dwa dni później dostałam trzy.Z czystym sumieniem
      polecam!
      Jordanka
      • prabuckaa Re: Jaki wózek mam wybrac? 10.12.04, 20:16
        A ja bardzo polecam inglesinę magnum dal mnie rewelacja i też kupilam ją z
        polecenia innych osób. Naprawdę polecam, jedyny minus to dośc wysoka cena.
        www.inglesina.us/prodotti/detail.php3?sectionid=32&sesid=&itemid=222
    • kalina_p Re: Jaki wózek mam wybrac? 11.12.04, 11:26
      INGLESINA MAGNUM jest swietna!!!Wielkie kola, zadne wertepy, chodniki sa
      niestraszne, dzidzia spi spokojnie.Na spacerowke latwo sie przerabia, wielki
      kosz na zakupy, po prostu bomba. A jedzie w zasadzie sam, pchac nie trzebasmile
      moja mama uwielbie z mala w wozku na spacery chodzic, mowi, ze odpoczywa, jak
      sie na nim opiera a on sam jedziewink
      Poza tym jak dokupisz fotelik Inglesina to mozna go zamiast gondoli wpiac w
      stelaz i na zakupy np pojechac z dzieckiem albo do znajomych...Dla mnie bomba!
      • agacz2905 Re: Jaki wózek mam wybrac? 11.12.04, 17:04
        Dołączam się do zwolenników Inglesiny Magnum. Osobiście zakupiłam używany wózek
        po urodzeniu drugiego dziecka. Teraz córka ma 16 miesięcy i nadal jeździ
        Inglesiną. Na wiosnę wyjmę z piwnicy Graco Alexis, w którym mój biedny
        pierworodny terepał się od urodzenia - no ale dla 1,5 rocznej panny może być
        jako spacerówka, prawda? Odradzam firmę Graco, z Inglesiny Magnum jestem
        zadowolona bardzo.
        A.
        • gupik Re: Jaki wózek mam wybrac? 12.12.04, 16:33
          A jak ta Inglesina się składa? Nie ma problemu, żeby złożyć na w miarę płasko i
          włożyć do bagażnika w samochodzie? I czy nie jest ciężki ten wózek w porównaniu
          z innymi?
          Będę wdzięczna za odp. smile
          • prabuckaa Re: Jaki wózek mam wybrac? 12.12.04, 18:19
            Wózek niestety jest troszke cięzki ale wydaję mi się że wszystkie głębokiw
            wózki maja swoją wagę a ze składaniem nie ma raczej problemów tzn zdejmuję się
            w bardzo łatwy sposób (za pomocą specjalnych klipsów - rewelacja) górę czyli
            całą gondolę i składa koła. Myślę że nie powinno być problemów z włozeniem do
            samochodu.Pozdrawiam i polecam raz jeszcze
            Marta.
    • cesarus Re: Jaki wózek mam wybrac? 12.12.04, 20:46
      myślę, że najważniejsze są walory funkcyjne w wózku a nie sama marka. Ja
      postawiłabym na duże koła, bo w śniegu przejedziesz po chodniku, wjedziesz na
      krawężnik, nierówności nie wyrwą ci ręki lub obu....
      będzie w miarę skrętny, abyś nie musiała napierać całym ciałem by zmienić tor
      jazdy, a wjeżdżając na krawężnik wnosić go niemalże, a więc i amortyzatory
      powinny się znaleźć,
      budka powinna mieć przynajmniej odpinaną dolną część aby dziecko w lecie się
      nie zagotowało,
      duży kosz na zakupy,
      jeśli masz go gdzieś wnosić, to żeby nie ważył 20 kg,
      żeby łatwo się składał i nie zabierał dużo miejsca,
      aby miał szeroką gondolę,
      aby dziecku było wygodnie!!!!!!

to chyba tyle,
      pozdrawiam
      ania
      • zaba_i_kijanka Deltim Focus 12.12.04, 22:57
        Jestem z niego zadowolona, ma szeroką wygodną gondole, wmiare duże koła (
        osobiście nie chciałam tych bardzo dużych), wygodny duży kosz na zakupy,
        wygodnie sie prowadzi, łatwo składa i rozkłada, jestem wstanie znosić go z
        pierwszego pietra waga wózka jest ważna, też można na stelażu mątować fotelik
        samochodowy , dno gądoli jest regulowane więc mozna potem sadzać maluszka,
        rozsądna cena

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka