yvi1 19.12.04, 23:35 Dziewczyny,pomozcie.Mieszkam w Niemczech a gdzies tu na forum przeczytalam,ze w grudniu ma wyjsc nowa czesc Jezycjady,czy wiecie cos na ten temat?Z gory dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
burza4 Re: Nowa ksiazka M.Musierowicz? 20.12.04, 12:00 Mówisz o "Żabie"? jeszcze nie ma, w zapowiedziach wydawnictwa nie ma daty, jest info że "wkrótce". Myślę, że gdyby miało być w grudniu, to już by się ukazała, (zazwyczaj nowości pokazują się w piątki), a to ostatni weekend przed swiętami Odpowiedz Link Zgłoś
koala500 Re: Nowa ksiazka M.Musierowicz? 20.12.04, 15:43 W listopadzie w Warszawie w PKiN odbywały sie targi ksiązki, spytałam pań z wydawnictwa Akapit Press o następną część Jezycjady i dowiedziałam się ze ukaze się najwcześniej w marcu, a bardziej prawdobodobnie- ze dopiero w kwietniu w okolicach Świąt Wielkanocnych. Odpowiedz Link Zgłoś
aniaop Re: Nowa ksiazka M.Musierowicz? 20.12.04, 16:34 No swieta wielkanocne beda pod koniec marca, wiec kwiecien to juz po swietach) Odpowiedz Link Zgłoś
yvi1 Re: Nowa ksiazka M.Musierowicz? 20.12.04, 23:21 Bardzo dziekuje za odpowiedzi.Moja mama jedzie w styczniu do Polski,wiec nie chcialam tego przepasowac.Szkoda,ze dopiero w marcu,ja jestem staszna fanatyczka Borejkow i Anieli.Pozdrawiam serdecznie i jeszcze raz dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
i2h2 Re: Nowa ksiazka M.Musierowicz? 22.12.04, 12:21 Wyszła właśnie trzecia część "Frywolitek", ale taka sobie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś