gagunia 25.12.04, 13:18 co Wam przyniosl Gwiazdor, Mikolaj tudziez inny Dziadek Mroz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lidka_mm Re: dziewczynki, pochwalcie sie... 25.12.04, 13:24 ... no więc się chwalę... moja mama wiedząc że jestesmy w trakcie remontu i kasa by się przydała dała nam mały zastrzyk finansowy.. za który prawdopodobnie zakupimy drzwi do przdpokoju i futrynę. a Od meża dostałam 2 ksiązki... "mama debiutantka" ... i Grocholi "podanie o Miłość".. bo mój mąz wie że wszystkie pozostałe już przeczytałam.. i ze lubie ta autorkę.. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_abramczak [...] 25.12.04, 14:22 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
dagella Re: dziewczynki, pochwalcie sie... 25.12.04, 21:48 cześć. ja dostałam taki mały zastrzyk finansowy od teściów.Od męża płytke mojego ulubionego zespołu,od rodziców piżamke...w serduszka...bardzo cieplusia i milutka. pozdrawiam dagmara Odpowiedz Link Zgłoś
mayessa Re: dziewczynki, pochwalcie sie... 25.12.04, 23:58 Duzo rzeczy: 2 filmy DVD, slodycze, krem do twarzy,do rak i perfumy YVes Rocher,rekawiczki,skarpetki i majtusie z czerwona gwiazda i napisem CCCP i troche kasy od babci, ktora twierdzi,ze nie wie co komu potrzebne Odpowiedz Link Zgłoś
kammik Re: dziewczynki, pochwalcie sie... 26.12.04, 18:08 Zestaw pt. "Kobieta luksusowa" , czyli - komplet koronkowej bielizny, perfumy i rezerwacje na bilet lotniczy do Paryza Odpowiedz Link Zgłoś
szymanka Re: dziewczynki, pochwalcie sie... 26.12.04, 18:42 od męża: perfumy Celine Dion (cudo) płytę Hanny Banaszak (uwielbiam) od mamy: kosmetyki: tusz avon, kredkę do oczu, płyn do higieny intymnej (zamówione wcześniej, także niespodzianki nie było od teściowej: koszulkę do spania (całkiem fajna) szlafrok (hmm... taki sobie) pościel (bodajże 17 albo 18 komplet, już nie mam na nie miejsca w szafach) bluzkę (ładna) od brata a właściwie jego dziewczyny: podkład max factor (firma super, kolor chyba dobry) Jak widać Mikołaj w tym roku całkiem bogaty był i większość prezentów trafionych! a po całych seriach prezentów typu: maszynka do mięsa juz straciłam nadzieję Odpowiedz Link Zgłoś
kinia.27 Re: dziewczynki, pochwalcie sie... 26.12.04, 19:57 no to i ja sie pochwale od meża perfum davidoff ECHO dla mnie boosskiii!!! od rodzicow spodnie czarne eleganckie, trafione zreszta sama wybieralam bo mierzylam i sliczny srebrny wisiorek pozdrawiam wszystkie e mamy, a poza tym to jak sie to mowi świeta świeta i po świetach (( Odpowiedz Link Zgłoś
agata309 Re: dziewczynki, pochwalcie sie... 26.12.04, 20:41 Witajcie też się pochwalę...a co?! Dostałam jeden z najpiękniejszych prezentów w życiu...prawdziwą niespodziankę...mąż połączył dwie okazje Gwiazdkę i moje urodziny ( które są tuż, tuż 02.01.05) i dostałam przepiękną branzoletkę złotą przeplataną motywem z białego złota.....nie mogę się napatrzeć...... i nacieszyć pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś
ewitek01 Re: dziewczynki, pochwalcie sie... 26.12.04, 23:42 same niespodzianki: seksowny komplet bielizny (staniczek, stringi, szorty i długa obciasła koszulka) wygodna bawełniana piżamka, kosmetyki (tusz do rzęs, kredka, płyn do demakijażu), DVD z ulubionym filmem (to nic, że już kilka razy go widziałam , książka, łyżeczki do espresso; jako wspólny prezent dostaliśmy z mężem wymarzoną lampę do aparatu )) Odpowiedz Link Zgłoś
hanka_79 Re: dziewczynki, pochwalcie sie... 27.12.04, 01:49 No to ja też: -tusz i podkład max factor -śliczny sweter, który moja mama sama zrobiła -od męża 2 pary stringów (hihi) i "maszynkę do paznokci"- nie mam pojęcia jak używać -od teściów mini książkę kucharską (czyżby mieli mi coś do zarzucenia?) i koszulę nocną- niestety taka sobie -a! i najfajniejszy prezent od męża- kartka papieru zaklejona moooocno szarą taśmą (bo zwykłą zuzyłam do prezentów) z napisem spodnie, a w środku kasa na spodnie- fajne!! Odpowiedz Link Zgłoś
edytkus Re: dziewczynki, pochwalcie sie... 27.12.04, 05:45 U nas w tym roku bylo skromnie, umowilismy sie z mezem ze podarujemy sobie tylko po jednym malym prezencie, w rezultacie dostalam: szlafrok i pidzame VS, krysztalowa bransoletke od Swarovski'ego, swieczke zapachowa, bezprzewodowy odkurzacz do auta i calkiem spora kwote "na rozpuszczenie" (oplace semestr studiow). Odpowiedz Link Zgłoś
mamajulci1 Re: dziewczynki, pochwalcie sie... 27.12.04, 09:41 Niestety, a może i stety,priorytety się zmieniły i teraz moja córcia jest głównym adresatem prezentów pod choinką, więc rodziace dostają skromniejsze dary od Mikołaja. Ja dostałam dwa sweterki (od męża i babci), bo po ciąży rozmiar mi się o numer powiększył i eleganckie spodnie (od ojca). Dziecko natomiast wyczerpała limit na najblizsze 7 lat. Ale jaką ma teraz frajdę. Odpowiedz Link Zgłoś
m.u.m.m.y Re: dziewczynki, pochwalcie sie... 27.12.04, 10:44 Od męża dostałam torebkę i wisiorek, od teściów dostalismy trochę kasy na remont. od mojej mamy rozdrabniacz do robienia zupek i zestawy kosmetyków od reszty rodzinki. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: dziewczynki, pochwalcie sie... 27.12.04, 15:34 Od mojego chłopa: - miękki, elegancki, welurowy dres "po domu" (to sama zamówiłam) - piękne carvingowe Dynastary z wiązaniami (kompletne zaskoczenie, ale ten prezent ma na celu zdopingowanie mnie, abym wreszcie znów staneła na stoku, bo po kontuzji kolana, ciąży itp jakoś mam coraz większego stracha) Od "teściowej": bluzka (sama sobie kupiłam i jeszcze została mi kasa na jakiś drobiazg, ale już nie zdążyłam) Od "szwagierki": album na zdjęcia Od siostry i szwagra: komplet cieplutkiej bielizny Key, walizeczkę wiklinową a w środku masa gąbeczek, szczotek masujących i innych akcesoriów do pielęgnacji ciała. Od rodziców: koperta z bardzo grubą zawartością Od cioci: grafika z pieniążkami na jej oprawę Od babci: specjalne pudło na zdjęcia. Jestem bardzo, bardzo zadowolona, bo aniołek był bardzo hojny )) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_sapulka Re: dziewczynki, pochwalcie sie... 27.12.04, 16:07 Bieliznę z triumpha od męża (wymarzoną od dawna), ręcznik od teściowej(jak zwykle), kalendarz i paczkę ulubionych cukierków od teścia, kosmetyki od mamy Odpowiedz Link Zgłoś
betif Re: dziewczynki, pochwalcie sie... 27.12.04, 16:10 od mamy dostałam srebrne kolczyki z wisiorkiem do kompletu, a od męża mechaniczną szczoteczkę do zębów, żel pod prysznic + szampon i... komplet szklanek, bo on uważa że wszystkie tlukę (co jest oczywiście nieprawdą) Odpowiedz Link Zgłoś
meg241 Re: dziewczynki, pochwalcie sie... 27.12.04, 16:13 Ja dostałam: od mamy:komplet do make up ( cienie, brazy, pomadki), a wczesniej juz płaszcz jesienny i bluzke od dziadków: kase oraz rózowe papcie))( nie nawidze rózu!!!!) od tesciów: zestaw kosmetyków Palmolive od męza: kolczyki oraz kupon na 3 masaze w centum urody)) - to najbardziej trafiony prezent!!!!!!!!!!!!!! Magda Odpowiedz Link Zgłoś
edka05 Re: dziewczynki, pochwalcie sie... 27.12.04, 16:30 to i ja : - od mamy : spodnie jeansowe /zamówione/, zestaw kosmetyków Garnier, czekoladki - od teściów : zestaw kosmetyków fa /!!!?/ nalewkę babuni wiśniową /!!!?/, świecznik ze swieczką / nawet gustowny /. - od męża : perfumy Gio Armaniego i ulubiony film na DVD Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: dziewczynki, pochwalcie sie... 27.12.04, 18:20 różową piżamę w świnki i czerwoną torbę ) jedno i drugie super Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_b Re: dziewczynki, pochwalcie sie... 27.12.04, 21:21 a ja od rodziców...bluzkę taka seksownąchociaż mama wie że sama bym jej nie kupiła,ale w niej chodzę bo śliczna,,,sweterek golfik ale bardzo elegancki ślicznyno i taką masyznke do obierania kłaczków z ubrańto była aluzja bo ciągle mamie ją podbierałam od teściów dostałam taki drobiazg do dekoracji mieszkania a poza tym cudowne życzenia... od męża książkę jaką chciałam sobie od dawna kupić.."Anioły i Demony"Browna.. to chyba tyleaaaaa no i najdroższy prezent od taty kupił mi śliczny szaro- srebrny kożuszekpiękny Odpowiedz Link Zgłoś
kolorko Re: dziewczynki, pochwalcie sie... 27.12.04, 21:51 Od męża komplet bielizny Triumpha, ulubioną wodę plus dezodorant i żel pod prysznic z tej samej linii ( ten sam prezent od 3 lat, ale zawsze bardzo mnie cieszy) i czekoladki Lindta, a od rodziców pewną kwotę, pewnie dostanę jeszcze coś od siostry, bo nie miałyśmy okazji spotkac sie w swieta. Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: dziewczynki, pochwalcie sie... 27.12.04, 22:33 Tez sie pochwale, a co Od tesciow i rodziny meza dostalismy praktyczne prezenty, zgodnie z zamowieniem (odkurzacz, elegancka walizka itd) Od moich rodzicow dostalam piekny, skorzany portfel z grosikiem na szczescie w srodku A z mezem ustatlilismy, ze kupujemy sobie ksiazki, bo te perfumy, bielizny i inne takie to i bez okazji mozna, poza tym to takie 'zwyczajne' . Tym samym moja biblioteka wzbogacila sie o 'Europejke' Gretkowskiej i 'Ostatnie historie' Tokarczuk. Odpowiedz Link Zgłoś
odalie Re: dziewczynki, pochwalcie sie... 27.12.04, 22:48 Od teściowej dostalismy gotówkę, która już dawno poszła na roboty wykończeniowe Takoż gotówke, która również pójdzie na wystrój mieszkanka, dostaliśmy od obu babć małżonka. Pod choinką znalazłam moje ukochanego perfumy Cerrutiego Image oraz naszyjnik ze szklanych paciorków sporych rozmiarów, taki jakie lubię nosić. Odpowiedz Link Zgłoś
pelaga Re: dziewczynki, pochwalcie sie... 28.12.04, 08:49 Do mnie przyszedl Mikolaj )) I przyniosl mi to, o co prosilam w liscie, a nawet zdecydowanie wiecej Widac bardzo grzeczna bylam Pod choinka lezal dla mnie sweterek, cieplutki, milusi, w kolorze delikatno-fioletowym, z ozdobnym paseczkiem, z golfikiem rozpinanym na suwaczek. Obcisly, kobiecy )) A moj osobisty Mikolaj przyniosl mi jeszcze dwa sweterki czarny i szary ze srebrna nitka, z duzymi golfami, bo ja uwielbiam golfy i jestem typowym zmarzluchem )) I wode toaletowa ECHO Davidoff. I marcepana w bialej czekoladzie z mojej ulubionej firmy Lindt Ja uwielbiam osobiste prezenty pod choinka, takie tylko dla mnie )) Prezenty do domu uznaje na rocznice slubu, czy rozwodu, zalezy co kto swietuje ))) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina251 Re: dziewczynki, pochwalcie sie... 28.12.04, 08:55 a ja nic nie dostałam bo cieniutko w tym roku Odpowiedz Link Zgłoś
karinka17 Re: dziewczynki, pochwalcie sie... 28.12.04, 09:33 o meża: bizuterię i kubek z galerii z napisem "kubek pani magister" ;P od rodziców : wspólnie z mężem - zegar kuchenny i to tyle Odpowiedz Link Zgłoś
karinka17 acha... 28.12.04, 09:34 dodam jeszcze że do nas przychodzi "Dzieciątko" Odpowiedz Link Zgłoś
flurcia Re: dziewczynki, pochwalcie sie... 28.12.04, 10:36 Ja dostałam to co sobie wymarzyła i pewne niespodzianki, a mianowicie: - książki - wszystkie części Harrego Pottera i Dziedzictwo Bournea - flim na DVD Harry Potter i więzień Azkabanu - maszynę kroczącą z Gwiezdnych Wojen (jestem ich fanką i mam już Vadera i robota - R2 D2 ) z klocków lego To wszystko od męża, a od mamy dostaliśmy wspónie z mężem pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
aniaop Re: dziewczynki, pochwalcie sie... 28.12.04, 16:50 Wieczorowe, dlugie, wiszace kolczyki od Kruka (ktore od razu zalozylam z wielka radoscia) i krem Lancome Odpowiedz Link Zgłoś
nelka1313 Re: dziewczynki, pochwalcie sie... 28.12.04, 17:53 No to i ja sie pochwalę z prezentu który mnie bardzo ucieszyła ale i bardzooo zaskoczył. Dostałam od mężulka pierścionek z brylantem (z białego złota_)To jest prezent za dwa-prawie trzy lata bycia razem i za śliczna córeczkę no i oczywiście za to ,że byłam w tym roku wyjatkowo grzeczna )) Odpowiedz Link Zgłoś
30i Re: dziewczynki, pochwalcie sie... 29.12.04, 09:53 Od męża kasę na płaszcz, a reszta rodziny kupuje prezenty tylko dzieciom. Tyle dostaja prezentów,że grzechem byłoby przyjac coś dla siebie i nawet prosiłam aby kupowac tylko im. Zabawek, ubrań i kasy starczy im do Dnia Dziecka Odpowiedz Link Zgłoś