agulka99 29.12.04, 14:28 Dziewczyny, czy któraś może mi dać telefon do pożnej p. Magdy Piotrowskiej ze szpitala na Woloskiej. Tyle tu o niej dobrego napisano, ale telefonu znaleźć nie mogę. Z góry dziękuję ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agulka99 Re: M. Piotrowska - położna z MSWiA 29.12.04, 17:47 czy nikt napradę z pania Magdą nie rodził i nie ma na nią namiaru? Odpowiedz Link Zgłoś
beata64 Re: M. Piotrowska - położna z MSWiA 30.12.04, 15:07 Ja z nią co prawda nie rodziłam (termin mam na 15 stycznia), ale widziałam się z nią osobiscie na Wołoskiej, niestety w styczniu ma ona dużo pacjentek i mi się nie udało z nią umówić, ale podaję Ci telefon na porodówkę, gdzie może uda Ci sie złapać Panią Magdę na dyżurze, a jak nie, to pewnie podadzą Ci komórkę: 508-11-26 lub 602-11-26 Odpowiedz Link Zgłoś
agulka99 Re: M. Piotrowska - położna z MSWiA 30.12.04, 16:21 Dzięki, jakoś nie pomyslałam żeby zadzwonic bezpośrednio do szpitala. Ale skoro ona taka obładowana pacjentkami to marne szanse - ja też rodzic będę w styczniu. Ty wybrałaś sobie kogoś innego? Pozdr, AGnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
beata64 Re: M. Piotrowska - położna z MSWiA 31.12.04, 17:02 Panią Hanię Wroniewicz, to był mój pierwszy wybór, dużo o niej dobrego piszą na forum, ale jak się wybrałam do szpitala, to akurat Pani Magda była na dyżurze, więc rozmawiałam z nią. No, ale w końcu i tak trafiło na Panią Hanię. Ją można łapać pod tym samym numerem, a gdyby był problem, to mam komórkę. Pozdrawiam i może do zobaczenia na Wołoskiej.. Beata Odpowiedz Link Zgłoś