jasmina251 01.01.05, 13:24 Dziewczyny pierwszy raz zamroziłam chleb i nie wiem ile czasu on się rozmraża. Na ile przed zjedzenie powinnam go wyciągnąc z zamrażarki Pozdrawiam i z góry dziekuję Justyna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alpepe Re: Zamrożony chleb 01.01.05, 13:37 ja wyjmuję wieczorem, coby rano był rozmrożony, ale czasem zapominamy i chleb jemy ok 1-2 g. po wyjęciu z zamrażalnika. Ja tam b. lubię nawet taki zimny! Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: Zamrożony chleb 01.01.05, 13:38 Jeżeli w całości to kilka godzin. Najlepiej jest mrozić w kromkach, szybko się rozmraża, można też rozmrozić na patelni lub w piekarniku. Odpowiedz Link Zgłoś
delta.x Re: Zamrożony chleb 01.01.05, 17:54 Najwygodniej rozmrozić w mikrofalówce. Odpowiedz Link Zgłoś
aluc Re: Zamrożony chleb 01.01.05, 20:09 ...nastawionym na 60-70 stopni, żeby się odmroził, a nie wysechł Odpowiedz Link Zgłoś
kiranna Re: Zamrożony chleb 01.01.05, 23:27 my jadamy tosty, ale nie tylko z chleba tostowego, rowniez normalnego chleba, wiec rano kromki prosto z zamrazarki laduja w tosterze na kilka minut i jest pycha! nie trzeba nic rozmrazac, ale chlebek kupuje juz pokrojony. bulki i caly chleb raczej nalezy rozmrazac. Odpowiedz Link Zgłoś