mkosacka 13.01.05, 12:32 Wiesz co? jakos Cie lubię) chociaz nie znam a szkoda I wcale nie jestes brzydka A Kacperek ma szanse na okładke bo fajny z niego chłopak? A 18lipiec to niedowartosciowana baba Pozdrawiam magda mama 14 miesiecznej Igusi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nevka80 ................. 13.01.05, 13:11 czy ktos może wytłumaczyc tej pani--joasiii25 że mamy mają jej dośc? Wiem,że ona i tak nie zrozumie ale mam dość jej wypocin jej durnych postów i jej durnych zdjęć i opowiesci o sobie. To jest niedowartościowana osoba ale dlaczego chce robić to naszym kosztem. Nie mówcie mi że mogę nie czytać jej postów--tego nie da się zrobic bo ona pisze je co minutę!! Popieram Lipca----presz z pustą i bufoniastą jołasik. P.S Czy zdrowa osoba robi sobie takie zdjęcia i jeszcze szczyci się nimi że jest piękna--tylko psychol--jołasik--mgr psycholog buhahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
niemama oho-----18lipiec ma nowy nick 13.01.05, 13:23 Wez sie lepiej za zarabianie kasy, bo nie tylko na studia Ci zabraknie ale na leczenie! Odpowiedz Link Zgłoś
gagunia Re: oho-----18lipiec ma nowy nick 13.01.05, 13:25 oj, nie ladnie zagladac do cudzego portfela Odpowiedz Link Zgłoś
gagunia Re: ................. 13.01.05, 13:23 nevka80 napisała: > To jest niedowartościowana osoba ale dlaczego chce robić to naszym kosztem. dlatego, ze siedzac w domu ma tylko ta jedna mozliwosc Odpowiedz Link Zgłoś
kdb.se Re: Do Joasiik25 13.01.05, 13:48 Trzymaj sie !!!! wiesz mi juz nawet szkoda slow , ciagle ktos czegos sie czepia .... Odpowiedz Link Zgłoś
mkosacka Re: ale ja pisze do Do Joasiiik25 a nie joasiik25 13.01.05, 14:01 )))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ada_zie Re: Do Joasiik25 13.01.05, 14:04 ja już naprawdę nie wiem kto jest kim - ale mnie to zaczyna bawić )))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aniacichy Re:... 13.01.05, 14:12 ...a mnie zaczyna to nudzić, ciągle ktoś się czepia Joasiiik, dajcie już spokoj...jak przedszkolaki)) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
jagienkaa Re: Do Joasiik25 13.01.05, 14:37 mam nadzieję że ten wątek zostanie skasowany! ale napiszę co myślę: nigdy nie zapomnę tego, jak Joasiiik 2 razy się żegnała z forum i wracała, jak zmieniała zdanie jak chorągiewka na wietrze, (raz szczęśliwa, raz nie, raz nie kocha męża raz ubóstwia), wklejała rozmowy prywatne z gadugadu, a najbardziej mnie zdenerwowało jak się okazało że pisze pod dwoma nickami i ze sobą na forum gada i sobie sama słodzi. Potem się tłumaczyła że pracę jakąś pisze i królikami doświadczalnymi byłyśmy. Teraz jej po prostu nie wierzę i nie umiem zaufać i nawet wspólczuć nie umiem. Cały czas mi się wydaje że Joasia po prostu się trochę nudzi i potrzebuje się dowartościowywać. Odpowiedz Link Zgłoś
nevka80 masz rację jagienkaa 13.01.05, 14:41 ta osóbka to chory człowiek--a takich trzeba izolowac. Jak by miała chociaż troche oleju w głowie(no i wstydu)to by odeszła a nie kłóciła się i jeszcze wtrącała swoje 2 grosze. Ona jest jak perz-upierdliwy i trudno go wyrzucić--nikt go nie lubi i wszędzie go pełno. Tylko....perz ma rozum i nie fotografuje się z piórkiem w uchu. Odpowiedz Link Zgłoś
emi29 Re: Do Joasiik25 13.01.05, 16:18 Dziewczyny po co robicie stragan z forum? Jeżeli ktoś was denerwuje, nie lubicie go czy denerwują was posty to tego poprostu nie czytajcie. I powtórze to co juz pisałam w wątku Lipca: to, ze ktoś ma swoje zdanie nie jest powodem do nielubienia. Emilia Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_b Re: Do Joasiik25 13.01.05, 22:54 no i w 100% racja, mnie się też czasem obrywa za to że mam inne zdanie...nasza cudna matczyna demokracja!!! Odpowiedz Link Zgłoś