Dodaj do ulubionych

RATUUUNKUUU!! Mój mąż zwariował!!! ;)

23.01.05, 00:26
He he
On chyba potrzebuje pomocy psychiatry!!!
Zamiast oglądać stronki z gołymi babkami, siedzi całymi dniami przed kompem i
ogląda strony testowe aparatów cyfrowych...
he he
Czy Wasi mężowie też mają takie wciągające pasje, poza którymi świata nie
widzą? wink)))
Pozdrawiam, Basia
Obserwuj wątek
    • aga_p_27 Re: RATUUUNKUUU!! Mój mąż zwariował!!! ;) 23.01.05, 09:22
      Witam,
      znam to, znam... pasją mojego męża jest system Linux i to nie jeden jakiś
      wybrany, tylko wszystkie!!! Uwielbia siedzieć godzinami przy jednym z nich,
      instalować, ustawiać, kombinować... a jak już wszystko działa jak w zegarku -
      po jakimś czasie kasuje lub modernizuje i - instaluje nowy... chore, nie? smile)).
      Ale cieszę się, bo to jedyny jego nałóg, a poza tym odkąd mamy synka (nie mogę
      narzekać), poświęca małemu prawie cały swój wolny czas. Poza tym myślę, że te
      pasje naszych mężów wcale nie są aż takie straszne smile. Bywa gorzej, hehehehe.
      Poza tym, że włączając kompa zawsze widzę te "niespełna" 9 systemów i nie wiem
      który wybrać... pozdrawiam
      Agnieszka
      • koleandra Do Agi_p_27 23.01.05, 09:29
        Powiedz mężowi niech sobie zainstaluje taki sumulator (WM Ware) to nie będzie
        Ci mieszał w systemach.
        • nerwus4 Re: Do Agi_p_27 24.01.05, 08:50
          mój maż ma dokładnie jak Twój. Potrafił nawet ostatnio rano przed wysciem z
          domu (6.15) włączyć komputer zeby mu cos tam ściagnął do tego Linuxa. Wpadł o
          16.00 i od razu do kompa. Posiedział ze 3 godziny i dopiero ja wtedy miałam go
          dla soebie.
          ale powiedział mi jedna b. fajną (śmieszna) rzecz. Ma teraz 34 lata i kiedys
          gadaliśmy o męskiej andropauzie a on na to: kupisz mi najnowszy komputer full
          wypas i pozwolisz siedzieć przy kompie , żadne młode laski mnie nie będa wtedy
          kręciły !!! ha ha
          przypomnę mu to gdy bedzie miał 45 lat i zacznie się mizdrzyc do 20 paroletnich
          panienek
          pzdrwm
        • kalina_p Do koleandry 26.01.05, 09:01
          Hej! Ten symulator jest platny? Nie ma freeware? Znalazlam gdzies taki ale za
          300USD!!!!!!! Chcialam pokazac mezowi, bo tez mieszka w kompie ale chyba nie
          pokaze, bo jeszcze bedzie chcial kupicsad((
    • jagusia7 Re: RATUUUNKUUU!! Mój mąż zwariował!!! ;) 23.01.05, 09:22
      Mój od gołych babek woli samochodybig_grin
    • koleandra Re: RATUUUNKUUU!! Mój mąż zwariował!!! ;) 23.01.05, 09:25
      Mój gołych d... nie ogląda, Linuxa tez nie cierpi wink ale za to bez przerwy
      siedzi w językach programowania, sprzęcie... i kij go wie w czym jeszcze....
    • gagunia Re: RATUUUNKUUU!! Mój mąż zwariował!!! ;) 23.01.05, 09:28
      moj za to czyta o pilce noznej. w domu pelno gazet typu pilka nozna, nie
      przepusci zadnego meczu, a najwiekszy koszmar jak wychodzac gdzies we dwoje
      spotkamy jakiegos kumpla - conamniej pol godziny gadania o pilce- dopoki sie
      niezle nie wpienie smile

na kompie pierwsze wiadomosci to sportowe - wczoraj ledwo wrocil z uczelni
      rzucil sie na kompa w poszukiwaniu jakiegos wyniku. dzis rano mial egzamin, wiec
      sie wieczorem uczyl, a ja poszlam spac. przyszedl w nocy do lozka. pytam: ktora
      godzina?? on: 1, ja: tyle czasu zakuwales? on: nie, jeszcze sobie troche
      pogralem smile oczywiscie w sensible (pilka nozna)
    • jemma Re: RATUUUNKUUU!! Mój mąż zwariował!!! ;) 23.01.05, 10:22
      nurkowanie,nurkowanie,nurkowani e i wszystko co się z tym wiąże.Czasami jestem w
      szoku,że coś może aż tak pasjonować,ale ogólnie go podziwiam.Pozdrawiam
      wszystkie żony nurków!
      • kalina_p Re: RATUUUNKUUU!! Mój mąż zwariował!!! ;) 23.01.05, 10:49
        Hehehe...a moj ma symulator lotu samolotem i jak wpadnie to koniec...ja cos
        chce a on"czekaj, nie teraz, nie widzisz, ze musze ladowac zaraz w Chicago???"
        A poza tym ciagle cos nowego instaluje w kompie a ja potem nie mopge dojsc, co
        za ikonki sie pojawly.
        Ale poza tym zajmuje sie mala i mozna mu to wybaczycwink
      • mamakevina1 Re: RATUUUNKUUU!! Mój mąż zwariował!!! ;) 23.01.05, 22:19
        jakbyś pisała o moim mężu... Identycznie!!! A myślałam że jest taki
        wyjątkowy smile))
    • iwcia75 Re: RATUUUNKUUU!! Mój mąż zwariował!!! ;) 23.01.05, 10:55
      tak, moj calymi nocami gra w szachy. babek nigdy nie ogladal
      • iwcia75 Re: RATUUUNKUUU!! Mój mąż zwariował!!! ;) 23.01.05, 10:56
        aha, jeszcze sprawdza wyniki sportowe
        • zuzia_i_werka Re: RATUUUNKUUU!! Mój mąż zwariował!!! ;) 23.01.05, 12:56
          Hehe a ile razy można obejrzec katalog samochodowy zanim sie go nauczy na
          pamięć,na wyrywki i co tam jeszczesmile?Pozdr!
          • mayessa Re: RATUUUNKUUU!! Mój mąż zwariował!!! ;) 23.01.05, 13:00
            Mój tez tylko sport i sport a po faktach i widomosciach to juz "swiete
            godziny", nie mówiac o skokach Malysza,najdziwniejszych maczach pilki noznej,
            olimpiadach itp.Tylko do koszykówki i siatkówki ma mniejsze "ciagoty" ale
            wyniki musi znac. No i oczytiscie ostatnia strona w GW
    • oluncia Re: RATUUUNKUUU!! Mój mąż zwariował!!! ;) 23.01.05, 17:21
      Taaaaa moj cale noce kolejki, makiety do kolejek, znowu kolejki, ludziki na
      peronach i znowu makiety a zapomnialam i kolejki jeszcze hihihi.
      Obiecal synkowi makiete taka na caly garaz, synek pewnie bardzo sie cieszy ma
      trzy miesiace i pewnie juz mysli o tych malych kolejkach, semaforkach,
      peronikach.... tak z pewnoscia dla niego to robismile
      • minerwamcg Za dziesięć lat będzie jak znalazł :)))) 27.01.05, 22:00
        synek pewnie bardzo sie cieszy ma
        > trzy miesiace i pewnie juz mysli o tych malych kolejkach, semaforkach,
        > peronikach.... tak z pewnoscia dla niego to robismile

Kolejki na cały garaż nie robi się w tydzień. Zanim skończy konstrukcję,
        poskleja wszystkie modele, ułoży tory, puści tabor - synek jak raz podrośnie i
        do tatusiowego dzieła wylezą mu oczy z zachwytu. Potem razem będą to ulepszać,
        poprawiać, modernizować... I bardzo dobrze.
    • miriam_b Re: RATUUUNKUUU!! Mój mąż zwariował!!! ;) 23.01.05, 20:37
      no jakbym o moim słuchała,najpierw były testy cyfrówek -kupił cyfrówkę,potem
      kamer-kupił kamere a teraz łazi za laptopami i mu łepek odstrzelę jak znajdzie
      na to kasesmilesmile
    • emilka33 Re: RATUUUNKUUU!! Mój mąż zwariował!!! ;) 23.01.05, 22:12
      Witam
      Moj jest tradycjonalista i caly wolny czas (czyli jak maly zasnie juz na noc)
      poswieca ogladaniu sprzetu foto (body, obiektywy, filtry, i Bog wie co
      jeszcze). Bab golych nigdy nie oglada, tylko przeszukuje wszystkie mozliwe
      serwisy aukcyjne i wzdycha do tego wszystkiego, ze na to nie ma kasy albo na
      tamto. Kupil juz sobie ze dwadziescia pare starych aparatow, ma tez lustrzanke
      i cyfrowy ale i tak mu malo. Tylko co chwila slysze "Ty wiesz za ile poszla
      Kosina ilestam?! za 200 zl, jak darmo" a ja nawet nie mam pojecia czy to jest
      drogo czy tanio, przez przypadek wiem ze mu o korpus aparu chodzi smile

Ale pocieszam sie tym, ze rodziny nie zaniedbuje a kase wydaje tylko "za
      pozwoleniem" tak bez wiedzy mojej nie kupuje, i cale szczescie bo bysmy byli
      juz biedakami z Centralnego.
      Pozdrawiam
    • rzona Re: RATUUUNKUUU!! Mój mąż zwariował!!! ;) 23.01.05, 22:12
      Mój mąż też ma takie miesiące. Gdy mieliśmy zamiar kupić aparat cyfrowy siedział przed komputerem od 18.00od ok 24.00 albo lepiej przez DWA miesięce. Baaaaaardzo mnie to denerwowało. Jak kupowaliśmy kamerę to był dla mnie bardziej wyrozumiały: wybierałją tylko przez niecały miesiąc. Achchchchchch..........
    • sowa_hu_hu Re: RATUUUNKUUU!! Mój mąż zwariował!!! ;) 24.01.05, 10:11
      mój ma - czołgi i samoloty - nienawidze tego! z tego powodu jest chyba
      najwięcej kłótni... facet czasu nie ma dla mnie na granie zawsze sie
      znajdzie... z tego co wiem wiwle kobiet ma taki problem ze swoimi mężami...
      jak dzieci...
    • inguna2 Re: RATUUUNKUUU!! Mój mąż zwariował!!! ;) 24.01.05, 11:31
      moj tez.tez aparaty cyfrowe,poza tym samochody roznego typu a czasem sport.
    • mamaszyma Re: RATUUUNKUUU!! Mój mąż zwariował!!! ;) 24.01.05, 11:52
      Mój tez tak miał, ale kupliśmy aparat, więc mam niby spokój, ale tearz siedzi
      godzibnami i sie uczy angielskiego, no chyba że jest w tv jakiś mecz.....
    • malgra Re: RATUUUNKUUU!! Mój mąż zwariował!!! ;) 24.01.05, 11:57
      a mój mąż uwielbia grać w PlayStation- Ratchet&Clank to Jego bzik.Potrafi grać
      do 2-3 w nocy. Twierdzi,że to go rozstresowuje.
      Tak nawiasem mówiąc to ja niemal całą ciążę przesiedziałam przed tą grą.
      • magi104 Re: RATUUUNKUUU!! Mój mąż zwariował!!! ;) 24.01.05, 12:44
        Ojej! A ja myślałam, że tylko mój mąż jest nienormalnysmile
        Choć mój jak najbardziej interesuje się lufamitongue_outtongue_out Tyle, że tymi od modelitongue_outtongue_out
        Nieco uciążliwe było to już wtedy, gdy było to jego hobby, od dłuższego czasu
        jest to też jego praca zawodowa, więc jest jeszcze gorzejsmile
        Początkowo sie buntowałam, ale w tej chwili się z tym pogodziłam, chętnie mu
        asystuję w czasiew surfowania po necie w poszukiwaniu materiałów, prowadzę jego
        korespondencję z agranicznymi wariatami-modelarzami, a nawet uczestniczę w
        spotkaniach w realu biorąc udział w rozmowie i w dodatku wcale się nie ośmieszającsmile
        Dzięki takiej "strategii" spędzamy ze sobą dużo czasu i jest cały mójsmile
    • kasia_sapulka Re: RATUUUNKUUU!! Mój mąż zwariował!!! ;) 24.01.05, 17:01
      Mój mąż na kompie albo rozpracowuje linuxa, albo programuje mikroprocesory,
      albo siedzi w necie i czyta wszystko co dotyczy paralotni, motolotni i
      motocykli (przewaznie junak), bo to jego marzenie.
    • mama_szymka Re: RATUUUNKUUU!! Mój mąż zwariował!!! ;) 24.01.05, 17:08
      Mój mąż uwielbia gry komputerowe (strategiczne, nie niekończące się zabijanie).
      Ostatnio każdą wolną chwilę spędza przy kompie i gra w Menager zone - zarzadza
      własną drużyną piłkarską.
      Początkowo strasznie mnie to denerwowało,ale teraz pogodziłam się z tym. Nie
      siedzi zbyt długo, a chyba lepsze to niż gołe babki smile
    • appril Re: RATUUUNKUUU!! Mój mąż zwariował!!! ;) 25.01.05, 01:42
      Witam Was Zonki Pasjonatow smileJa mam dosc "zepsutego" Meza, Jego dwie wielkie
      pasje to fotografia i muzyka. Na obu swietnie sie zna ale duzo czasu im tez
      poswieca. Jesli sprzet to najwyzszej jakosci, w domu przybywa mi rzeczy firm, o
      ktorych nigdy jako laik nie slyszalam. Pozniej dowiaduje sie, ze takiego
      sprzetu to uzywa taki a taki profesjonalista i wlos mi sie jezy na glowie bo na
      tyle niedomyslna nie jestem aby nie wiedziec ile wydaja na sprzet
      profesjonalisci. Nie ingeruje w te wydatki bo Maz duzo zarabia i nie powoduja
      one uszczerbku w budzecie domowym. Poza tym mnie, dziecko i dom stawia na
      pierwszym miejscu i gdy potrzebuje Jego uwagi, obecnosci, towarzystwa badz
      zajecia sie jakimis sprawami nigdy nie odmowi na korzysc swojego hobby.
      Szczerze mowiac to nawet bardzo imponuje mi Jego wiedza w tych tematach.
      Komputerow nie wymienilam bo to Jego praca wiec zainteresowanie tym tematem
      zaliczam do spraw "sluzbowych" a ze sprzetu sama chetnie korzystam smile I wiele
      sie ucze. Dziewczyny, lepiej miec w domu pasjonatow niz leni i bezmozgowcow.
      Pozdrowionka smile
      • aniag76 Re: RATUUUNKUUU!! Mój mąż zwariował!!! ;) 25.01.05, 16:06
        To moze i ja się dopiszę. Mój mąż kolekcjonuje podstawki od piwa. Gdy nie
        mieliśmy dzieci, swa kolekcję uzupełniał w "naturze", tzn. chodzilismy po pubach
        i przy okazji takich wizyt zbierał "wafelki". Teraz mamy dwoje dzieci i
        biedakowi pozostał tylko internet hi,hi.... Wymienia sie tymi wafelkami z innymi
        pasjonatami, oglada je ze wszystkich stron, bo może różnią się grubością liter
        ,hi hi, wolne chwile spedza na skanowaniu ich, liczeniu, układaniu w
        segregatorach itp. Troszkę sie z niego nabijam, ale w sumie fajnie, że ma takie
        hobby. Drugie to samoloty, czołgi i wszystko co związane z wojskiem. Namietnie
        czyta "Nowa Technike Wojskową", niestety głównie w ubikacji, bo tylko tam ma
        chwile spokoju. A tak w ogóle to mam bardzo fajnego męża smile
        Ania
        • ursgmo Re: RATUUUNKUUU!! Mój mąż zwariował!!! ;) 26.01.05, 10:32

No cóż mój mąż nie ma jednego stałego konika .W zależności od aktualnego
          zapotrzebowania ( nabywania samochodu , aparatu , drukarki, wyjazdu na
          wakacje, kolejnyh etapów naszej budowy ,lub też wysypki na brodzie smile grzebie
          po czym się da. Ostatnio przeglądał chyba wszystkie możliwe strony niemieckich
          komisów samochodowych ( wybiera sie po samochód). Teraz zapewne zacznie od
          początku , bo przecież mogło sie coś nowego pojawić. Oczywiście jestem mu do
          tego niezbędna i muszę się co moment zrywać z kanapy i podziwiać kolejne
          wyłuskane perełki by - usadziwszy sie z powrotem - za moment znowu usłyszeć
          okrzyk " no nie , choć zobacz , ten to już naprawde jest super". Do tego
          dochodzą wszystkie możliwe gazety typu auto -giełda , foldery z salonów itp.
          Przechodzę juz przez to po raz N-ty więc ze spokojem czekam na nowy nabytek , i
          wiem że znajdzie coś nowego co będzie szukał ,oglądał , przeglądał . Bo
          przeciez zbliżają się wakacje smile
    • karola.v Re: RATUUUNKUUU!! Mój mąż zwariował!!! ;) 25.01.05, 17:04
      "Zboczeniem"mojego małżowina są samochody wink
      Kupuje gazety,czyta,ogląda,przegląda,o bcykany w cenach,parametrach,cylindrach
      itd.W wolnych chwilach oglada TVN Turbo,opowiada mi ten model to tamten to...a
      ja udaje,ze niby mnie też to interesuje hehe.Czasami mam ochotę wywalić
      telewizor za okno jak tak skacze pilotem po tych programach motoryzacyjnych
      wrrrr ;-D
      • natalya20 Re: RATUUUNKUUU!! Mój mąż zwariował!!! ;) 25.01.05, 17:39
        my niedlugo jedziemy na slowacje i moj pierwsze co robi jak wstaje i pozniejsze
        10 razy na dzien patrzy ile sniegu jest w liptowski mukularz i w jasnej,
        potrafi sie godzinami gapic na to samo, zawsze tak jest jak gdzies jedziemy, no
        ale na gole babki tez lubi popatrzec wiec chyba nie jest tak zle
    • paraga Re: RATUUUNKUUU!! Mój mąż zwariował!!! ;) 25.01.05, 17:49
      Jejciu, mój też kocha linuxa smile To jakaś choroba zakaźna ??????
      Za to on pewnie by powiedział, że jestem psychiczna, bo cały wolny czas (czyli
      jak dzieciaki śpią) poświęcam forum....
    • iwles Re: RATUUUNKUUU!! Mój mąż zwariował!!! ;) 26.01.05, 10:08
      Mój mąż kiedyś siedział i siedział w komputerze, aż zapytałam, czego szuka.
      Okazało się, że szukał informacji o najnowszych szczepionkach dla
      niemowlaków smilesmilesmilesmilesmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka