anulka.p 13.03.05, 11:13 18Lipiec napisała przed chwilą "debili na forum nie przyjmujemy". Chciałabym się dowiedzieć od sznownej moderatorki, czy koleżanka Lipiec teraz decyduje kto pisze na tym forum? Ot, takie pytanie i b. proszę o odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
18lipiec [...] 13.03.05, 11:16 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
janet3 Re: Do Kaliny_p 13.03.05, 11:18 18lipiec napisała: > Ja odpowiem. Janet pojawila się nie wiadomo skąd i nie wiadomo jak. > Od samego poczatku czepia się mnie, prawie przy kazdym poscie nie znając mnie, > bo jest tu dosc krótko.Czepia sie by się czepic, albo dla zasady albo jej sie > nudzi. Nigdy nie mialam z nia zatargów wiec tym bardziej jej zachowanie jest > dziwne.Pozuje na osobę o wysokim poziomie ale jej zachowanie wskazuje na co > innego.Jest dla mnie debilka,bo tylko debil sie tak zachowuje. Prosta lipiec trzymaj fason))) Odpowiedz Link Zgłoś
kingusi Re: Do Kaliny_p 13.03.05, 11:20 mam nadzieje, ze janet to nie sowa??[bez obrazy janet] Odpowiedz Link Zgłoś
janet3 Re: Do Kaliny_p 13.03.05, 11:24 kingusi napisała: > mam nadzieje, ze janet to nie sowa??[bez obrazy janet] Sowa??Ja nie muszę się ukrywać pod innymi nickami żeby powiedzieć co myslęAle jesli chcesz moze być sowa)) Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu kingusi 13.03.05, 11:41 juz bym nie miała co robic tylko podszywac sie pod inne nicki żeby z tobą dyskutować... brawo za bogatą wyobraźnie... widze że cie nosi poprostu... może idź sie przebiegnij bo eksplodujesz... Odpowiedz Link Zgłoś
kingusi Re: kingusi 13.03.05, 11:43 nie ze mna tylko z lipiec i sama sie przebiegnij albo lepiej przefruń Odpowiedz Link Zgłoś
18lipiec Re: kingusi 13.03.05, 11:44 Kingusi jest podjarana, podniecona i w ogóle. Nie wie co się dzieje i bardzo chce wiedzieć. I nie może się dowiedzieć dlatego tak szaleje. Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: kingusi 13.03.05, 11:54 z lipiec jak będe chciala pogadac to pogadam (na razie nie widze takiej potrzeby) nie raz miałam z nia wymiane zdan i to ostra i nie musiałam sie ukrywac pod innym nickiem... Odpowiedz Link Zgłoś
18lipiec Re: Do Kaliny_p 13.03.05, 11:23 Cały czas trzymam.A Ty nie mozesz się powstrzymać by nie czytać i nie odpisywać.Jesteś taka sama bidulko. Odpowiedz Link Zgłoś
janet3 Do prostej 13.03.05, 11:25 18lipiec napisała: > Cały czas trzymam.A Ty nie mozesz się powstrzymać by nie czytać i nie > odpisywać.Jesteś taka sama bidulko. Prosta troche więcej wyobrazni życzę Odpowiedz Link Zgłoś
18lipiec Re: Do prostej 13.03.05, 11:27 Nadal nie możesz sie powstrzymać by czytać i pisac z tak prostą osobą jak ja? Powiedz mi janet tak szczerze, co ja Ci zrobiłam że mnie na wejsciu od razu krytykowałaś i robilas to za kazdym razem? Odpowiedz Link Zgłoś
anulka.p Re: Do Kaliny_p 13.03.05, 11:20 Sorry Lipiec, ale pytalam o coś innego. Mnie zupełnie nie interesują twoje uczucia do Janet. I mam nadzieję, że Kalina mi jednak odpowie. Odpowiedz Link Zgłoś
kalina_p Re: Do Kaliny_p 13.03.05, 11:31 Nie, Lipiec nie decyduje. Forum jest otwarte. Czy o to chodziło? Odpowiedz Link Zgłoś
anulka.p Re: Do Kaliny_p 13.03.05, 11:35 Mniej więcej o to. Drugie pytanie - czy nazywanie kogoś debilem nie łamie netykiety? Odpowiedz Link Zgłoś
18lipiec Re: Do Kaliny_p 13.03.05, 11:37 Jezu dziewczyno.Łamie, tak łamie. Pasuje? Odpowiedz Link Zgłoś
anulka.p Re: Do Kaliny_p 13.03.05, 11:43 Lipiec, ja naprawdę Kalinę pytam, nie ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
twinmama76 wprawdzie nie kalina_p ale moderator 13.03.05, 12:22 Nie da się nadążyć za waszymi pyskówkami. "debile", "gnidy" i inne mnożą się szybciej niż jestem w stanie kasować Odpowiedz Link Zgłoś