kasia062 29.04.05, 21:00 Witam Bardzo Serdecznie Czy mogę się do was dołączyć?Mam 21 lat i jestem szczęśliwom mamusiom prawie 6 miesięcznego synka Krystianka,a klikam z Krakowa Pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dosia26 Re: Czy można? 30.04.05, 00:40 Witaj Kasiu Ja też niedawno dołączyłam do forumowiczek, a klikam "po sąsiedzku", bo z okolic Bielska - Białej Nasz synek jest nieco starszy od Krystiana i w czerwcu skończy już roczek. Jak ten czas leci..... Napisz czym się zajmujesz na co dzień, czy jesteś w domu z małym, czy pracujesz? Pozdrawiamy, dosia26 i Jonatan (13.06.2004) Odpowiedz Link Zgłoś
aniutka009 Re: Czy można? 30.04.05, 09:29 Zapraszamy na nasze forum ) Ja właśnie siedzę samiutka w domku z małym, bo mó mąż jest za granicą.i strasznie strasznie mi smutno i tęskno..Próbuję jakoś każdy dzień zaplanować, chodzić na bardzo długie spacerki..oglądać bajki z małym, tańczyć i śpiewać i trochę zarabiać przez internet Adaś chyba tez odczuł brak taty i jakiś taki niespokojny w nocy..szczególnie gdy wstaje i patrzy pod kołdrę a tam nie ma taty a zawsze był Dziś idę z Adasiem na grila do znajomych - to chociaż trcohę weselej w takich chwilach..Buziaki i pozdrawiamy - Miał ktoś taką sytuację że mąż na długo pojechał za granice?? Odpowiedz Link Zgłoś
kasia062 :) 30.04.05, 11:21 Dziękuje za miłe powitanie Dosia26 bardzo miło że po sąsiedzkumoże kiedyś uda się zoorganizować spotkanko.T Odpowiedz Link Zgłoś
kasia062 cd.. 30.04.05, 11:31 Ups za szybko nacisnełam eneter.Paree słów o nas:Ja i mój mąż mamy 21 lat<prawie> ja mam naimie Kasia a mój mąż Michał.Mieszkamy nadal z moja mamą co jak wiadomo ma swoje plusy i minusy...małżeństwem jesteśmy 9 miesięcy a ślub<jesteśmy po cywilnym>braliśmy jak byłam w 7 miesiącu ciąży*na codzień ja zajmuje się małym a mój mąż pracuje,pozatym oboje studiujemy zaocznie ja chodze na studium o kierunku technik organizacji reklamy a mążna studia marketing i zarządzanie.Naszym największym i pierwszym marzeniem jest mieć swoje mieszkanie co nnarazie jest nierealneale może kiedys sie spełni.. Narazie to tyle o nas jesli macie jakies pytanka proszę bez skrępowaniaJest mi bardzo miło być na naszym forum odkryłam a odkryłam je dopiero niedawno Pozdrawiam Moje słoneczko..Krystianek Odpowiedz Link Zgłoś
landrynka17 aż 2 miesiące bez Niego... 23.05.05, 14:51 a twoj m na ile wyjechał? dla mnie 2 ms to baaardzo długo - wyjechał zostawiając niepełna 2- letniego synka i mnie w 9 ms ciąży. było cięzko- kiedy wrócił miał już dwoje dzieci i " nową" żonę (bez brzuszka). rozstanie umocnilo nasz zwiazek. coś sie zanosi na nastepny wyjazd- tym razem miesiąc dluzej. pozdrawiam pa Odpowiedz Link Zgłoś
aniutka009 Re: aż 2 miesiące bez Niego... 23.05.05, 18:01 Moj mąż wyjechał na 2-3 miesiące- nie ma go juz miesiąc... Wraca w lipcu potem jedzie znowu zagranice na 2 miesiace a potem juz nigdzie go nie puszczam Pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
landrynka17 Re: aż 2 miesiące bez Niego... 24.05.05, 17:14 masz racje, bardzo sie teskni co nie? moj znowu wyjezdza ale to dopiero we wrzesniu i narazie staram sie o tym nie myslec Odpowiedz Link Zgłoś
dosia26 Re: aż 2 miesiące bez Niego... 23.05.05, 18:06 No to ja mam chyba "najlepiej", bo mój kochany wyjeżdża często, ale tylko na tydzień i wraca do domku. Taki to teraz czas gorący dla jego pracy i MUSZĘ się trzymać... Podobnie jak aniutka staram się bardzo "pracowicie" organizować te dni bez męża, ale tęsknota to tęsknota i żeby zabić ją wieczorami słucham tv i klikam po necie najczęściej. Najważniejsze, że w weekendy jest z nami, bo dzięki temu możemy napradę odbić sobie te jego wyjazdy i wtedy podróżujemy wspólnie Pozdrowionka dla Was,dosia26 Odpowiedz Link Zgłoś