Dodaj do ulubionych

Czy można?

29.04.05, 21:00
Witam Bardzo Serdeczniesmile
Czy mogę się do was dołączyć?Mam 21 lat i jestem szczęśliwom mamusiom prawie
6 miesięcznego synka Krystianka,a klikam z Krakowasmile
Pozdrawiam Kasia
Obserwuj wątek
    • dosia26 Re: Czy można? 30.04.05, 00:40
      Witaj Kasiu smile
      Ja też niedawno dołączyłam do forumowiczek, a klikam "po sąsiedzku", bo z
      okolic Bielska - Białej smileNasz synek jest nieco starszy od Krystiana i w
      czerwcu skończy już roczek. Jak ten czas leci.....
      Napisz czym się zajmujesz na co dzień, czy jesteś w domu z małym, czy pracujesz?

Pozdrawiamy, dosia26 i Jonatan (13.06.2004)
      • aniutka009 Re: Czy można? 30.04.05, 09:29
        Zapraszamy na nasze forum smile) Ja właśnie siedzę samiutka w domku z małym, bo mó
        mąż jest za granicą.i strasznie strasznie mi smutno i tęskno..Próbuję jakoś
        każdy dzień zaplanować, chodzić na bardzo długie spacerki..oglądać bajki z
        małym, tańczyć i śpiewać i trochę zarabiać przez internet smile
        Adaś chyba tez odczuł brak taty i jakiś taki niespokojny w nocy..szczególnie
        gdy wstaje i patrzy pod kołdrę a tam nie ma taty a zawsze był sad
        Dziś idę z Adasiem na grila do znajomych - to chociaż trcohę weselej w takich
        chwilach..Buziaki i pozdrawiamy - Miał ktoś taką sytuację że mąż na długo
        pojechał za granice??
        • kasia062 :) 30.04.05, 11:21
          Dziękuje za miłe powitaniesmile
          Dosia26 bardzo miło że po sąsiedzkusmilemoże kiedyś uda się zoorganizować
          spotkankosmile.T
          • kasia062 cd.. 30.04.05, 11:31
            Ups za szybko nacisnełam eneter.Paree słów o nas:Ja i mój mąż mamy 21
            lat<prawie> ja mam naimie Kasia a mój mąż Michał.Mieszkamy nadal z moja mamą co
            jak wiadomo ma swoje plusy i minusy...małżeństwem jesteśmy 9 miesięcy a
            ślub<jesteśmy po cywilnym>braliśmy jak byłam w 7 miesiącu ciąży*na codzień ja
            zajmuje się małym a mój mąż pracuje,pozatym oboje studiujemy zaocznie ja chodze
            na studium o kierunku technik organizacji reklamy a mążna studia marketing i
            zarządzanie.Naszym największym i pierwszym marzeniem jest mieć swoje mieszkanie
            co nnarazie jest nierealnesadale może kiedys sie spełni..
            Narazie to tyle o nas jesli macie jakies pytanka proszę bez skrępowaniasmileJest
            mi bardzo miło być na naszym forum odkryłam a odkryłam je dopiero niedawnosmile
            Pozdrawiam
            Moje słoneczko..Krystianek
        • landrynka17 aż 2 miesiące bez Niego... 23.05.05, 14:51
          a twoj m na ile wyjechał? dla mnie 2 ms to baaardzo długo - wyjechał
          zostawiając niepełna 2- letniego synka i mnie w 9 ms ciąży. było cięzko- kiedy
          wrócił miał już dwoje dzieci i " nową" żonę (bez brzuszka). rozstanie umocnilo
          nasz zwiazek. coś sie zanosi na nastepny wyjazd- tym razem miesiąc dluzej.
          pozdrawiam pa
          • aniutka009 Re: aż 2 miesiące bez Niego... 23.05.05, 18:01
            Moj mąż wyjechał na 2-3 miesiące- nie ma go juz miesiąc...
            Wraca w lipcu potem jedzie znowu zagranice na 2 miesiace a potem juz nigdzie go
            nie puszczam smile
            Pozdrawiamy
            • landrynka17 Re: aż 2 miesiące bez Niego... 24.05.05, 17:14
              masz racje, bardzo sie teskni co nie? moj znowu wyjezdza ale to dopiero we
              wrzesniu i narazie staram sie o tym nie myslec smile
          • dosia26 Re: aż 2 miesiące bez Niego... 23.05.05, 18:06
            No to ja mam chyba "najlepiej", bo mój kochany wyjeżdża często, ale tylko na
            tydzień i wraca do domku. Taki to teraz czas gorący dla jego pracy i MUSZĘ się
            trzymać... Podobnie jak aniutka staram się bardzo "pracowicie" organizować te
            dni bez męża, ale tęsknota to tęsknota i żeby zabić ją wieczorami słucham tv i
            klikam po necie najczęściej. Najważniejsze, że w weekendy jest z nami, bo
            dzięki temu możemy napradę odbić sobie te jego wyjazdy i wtedy podróżujemy
            wspólnie smile

Pozdrowionka dla Was,dosia26

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka