emi1777 13.05.05, 21:41 Ciekawa jestem. Oczy-wiście oprócz porodu, bo to wiadomo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aluc Re: Co uważacie za swój największy życiowy sukces 13.05.05, 21:43 jakoś trudno widzieć w porodzie swoje największe życiowe osiągnięcie, to raczej życiowe osiągnięcie matki Natury, że nie wymyśliła rodzenia przez ucho albo jeszcze innym otworem Odpowiedz Link Zgłoś
inia25 Re: Co uważacie za swój największy życiowy sukces 13.05.05, 21:57 wszystko co do tej pory osiągnęłam: rodzina, dom, miłość, praca i szystkie przyjaźnie Odpowiedz Link Zgłoś
maria_rosa Re: Co uważacie za swój największy życiowy sukces 13.05.05, 22:22 Poród zaliczam do tych najgorszych. Największy życiowy sukces - Syn. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
emi1777 Re: Co uważacie za swój największy życiowy sukces 13.05.05, 22:49 No dobra, a może ktoś skakał ze spadochronem, albo wygrał rajd samochodowy, albo napisał pracę magisterską z dzieckiem przy piersi, albo wlazł na Czapajewa? Mario Roso,a moderowania tak ważnej strony nie uważasz za osiągnięcie? Zwłaszcza, że robisz to, zdaje się, społecznie? Odpowiedz Link Zgłoś
maria_rosa Re: Co uważacie za swój największy życiowy sukces 17.05.05, 10:52 Nio, po części sukces. Mam w planach działalność detektywistyczną, niebawem)))) Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa Re: Co uważacie za swój największy życiowy sukces 13.05.05, 22:57 ja za sukces uznałabym to gdybym nauczyła sie robić na szydełku, naprawdę marzę o tym by to umieć. Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: Co uważacie za swój największy życiowy sukces 13.05.05, 23:02 Ja umiem, ale żaden to sukces Moim największym sukcesem jest to, że mimo wszystko się uśmiecham. A czasem jest ciężko. No i córka, moja Gloria, jeśli mogę Ją nazwać sukcesem bez umniejszania tym jej wielkości, to tak Pozdrawiam, Aga Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa Re: Co uważacie za swój największy życiowy sukces 13.05.05, 23:21 driadea napisała: > Ja umiem, ale żaden to sukces Zartowałam z tym sukcesem ale naprawdę chcialabym umieć. > Moim największym sukcesem jest to, że mimo wszystko się uśmiecham. A czasem > jest ciężko. No i córka, moja Gloria, jeśli mogę Ją nazwać sukcesem bez > umniejszania tym jej wielkości, to tak > Pozdrawiam, Aga Odpowiedz Link Zgłoś
maria_rosa Re: Co uważacie za swój największy życiowy sukces 17.05.05, 10:53 Do moich sukcesów zapomniałam dodać robienie na drutach))) Odpowiedz Link Zgłoś
grenta Re: Co uważacie za swój największy życiowy sukces 13.05.05, 23:58 Może nie życiowy, ale za swój sukces uważam to, że nauczyłam się pływać. Do tej pory jakoś tam potrafiłam się utrzymać na wodzie, ale zżerała mnie panika, jak tylko traciłam grunt pod nogami. No i parę lat temu pewien przystojny ratownik zdradził mi tajniki tego rzemiosła Teraz pływanie jest dla mnie cudownym relaksem, pływałam również przez całą ciążę - świetny trening oddychania Odpowiedz Link Zgłoś
bursztynek22 Re: Co uważacie za swój największy życiowy sukces 16.05.05, 14:53 emilia, wiedzialam ze cie tu znajde... caluski dla ignasia! Odpowiedz Link Zgłoś
babka71 Re: Co uważacie za swój największy życiowy sukces 16.05.05, 15:56 emi1777 napisała: > Ciekawa jestem. > Oczy-wiście oprócz porodu, bo to wiadomo. Sukces!!! to za wielkie słowo ale może takie codzienne radości: Pani w przedszkolu powiedziała, że mój syn jest najbardziej zdyscyplinowanym dzieckiem w grupie, a po nim.... długo, długo nikt... Sukcesem nie nazwę magisterki na UW bo to żadna sztuka dla inteligentnych ludzi, sukcesem jest znaleźć pracę po UW po tak pojeb.. wydziale jak mój czyli resocjalizacja!!! Jak na razie Bóg Mi nie daje odczuć co to sukces ale może kiedyś ..... Odpowiedz Link Zgłoś
jutka7 Re: Co uważacie za swój największy życiowy sukces 17.05.05, 09:37 Pierwszy i najwazniejszy to kupno i remont starego domku pod lasem, w którym jestem najszczęśliwsza - wbrew zdrowemu rozsądkowi Drugi- przejazd przez całe Stany ze wschodu na dziki zachód starym samochodem (zwiedzanie przyrody, o jakiej tylko śniłam) plus z zejście na dno Grand Canion i powrót na góre w ciągu jednego dnia! REWELACJA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
inia25 Re: Co uważacie za swój największy życiowy sukces 17.05.05, 09:50 jutka7 napisała: > Pierwszy i najwazniejszy to kupno i remont starego domku pod lasem, w którym > jestem najszczęśliwsza - wbrew zdrowemu rozsądkowi zadroszczę Ci tego, ja nie mam na tyle odwagi żeby taki krok zrobić > > Drugi- przejazd przez całe Stany ze wschodu na dziki zachód starym samochodem > (zwiedzanie przyrody, o jakiej tylko śniłam) plus z zejście na dno Grand Canion > > i powrót na góre w ciągu jednego dnia! REWELACJA!!! a tego to Ci bardzo bardzo bardzo zadroszcze. Fajne musisz mieć życie Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Co uważacie za swój największy życiowy sukces 17.05.05, 09:54 Rzucenie palenia po 10 latach oddawania sie nałogowi - i to bez żadnych "wspomagaczy"! Nie palę juz 4 lata i jestem z siebie bardzo dumna! A drugi - może was zaskoczę: zdanie matury po prawie 9 latach od ukończenia szkoły średniej. Praktycznie wszystkiego musiałam się uczyć od nowa. Po egzaminach spadło mi z pleców chyba 30 kilo kamieni)) Odpowiedz Link Zgłoś
hratli Re: Co uważacie za swój największy życiowy sukces 17.05.05, 09:52 oprocz tych wszystkich sukcesow zwiazanych z moim synem, sukcesem byla obrona pracy mgr w 8 m-cu ciazy. temat byl nielatwy - drugie zycie wiezienia, podkultura wiezienna. sukcesem okazaly sie badania, bo watpilam w to, czy mi sie uda. sukcesem moim jest takze kilkuletnia praca - wolontariat w schronisku dla bezdomnych. przywracanie wiary w ludzi, a takze pokazanie im, ze bezdomnym nalezy sie szacunek i normalne traktowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
mijaczek Re: Co uważacie za swój największy życiowy sukces 17.05.05, 10:31 Sukces? Hm... odważne podejmowanie dycyzji... wyprowadzka na drugi koniec świata... znalezienie miłości życia... posiadanie marzeń... a ostatnio... uczę sie patrzeć pozytywnie na życie... no i oczyfiście modlę sie o to, żeby moja ciąża zakończyła sie sukcesem. Odpowiedz Link Zgłoś
wieczna-gosia Re: Co uważacie za swój największy życiowy sukces 17.05.05, 11:08 Zyciowy sukces jeszcze przede mna Odpowiedz Link Zgłoś
adsa_21 Re: Co uważacie za swój największy życiowy sukces 17.05.05, 12:11 mysle ze taki sukces jest jeszcze przedemna Odpowiedz Link Zgłoś
jutka7 Re: do inia25 17.05.05, 12:25 Nie zazdrość Kochana tylko działaj A tak poważnie, to nie narzekam na swoje życie, nie jest może tak kolorowe jak sobie kiedyś wyobrażałam, ze będzie, ale w sumie wszystkie moje decyzje kończą sie sukcesem (odpukać!). Oprócz jednej, najważniejszej pewnie- pierwsza ciąża skończyła się ratowaniem mojego życia na stole operacyjnym. Jak widać, nie można miec wszystkiego. Ale jest dobrze i będzie jeszcze lepiej. pozdrawiam serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
inia25 jutka7 17.05.05, 13:36 robie wiele fajnych i zwariowanych rzeczy, ale mimo wszystko teraz przy dziecku taka wycieczka do Stanów (o której marzę odkąd pamiętam) to jednak wyzwanie! Eh może w przyszłości???? Marzenia często się spełniają, tylko trzeba im troszkę pomóc! Odpowiedz Link Zgłoś
trzebowianka Re: Co uważacie za swój największy życiowy sukces 17.05.05, 13:21 W kolejności według wagi: mąż, dzieci, napisanie doktoratu z dzieckiem przy piersi, wybudowanie domu. I też mam nadzieję, że jeszcze coś przde mną... Odpowiedz Link Zgłoś
bazylea1 Re: Co uważacie za swój największy życiowy sukces 17.05.05, 15:14 zdałam w 8 m-cu ciąży ogromny egzamin zawodowy. Odpowiedz Link Zgłoś