Dodaj do ulubionych

a może znowu w coś zagramy?

19.05.05, 13:55
ma ktoś jakąś ciekawą propozycje.
wlaśnie przejrzalam jeden wątek,ktory urósl do imponujących rozmiarów.
poranki mam wolne.więc....
---
uśmiechnij sie,jutro będzie lepiej.
smile))
Obserwuj wątek
    • karakalka Re: a może znowu w coś zagramy? 19.05.05, 23:46
      Jestem za!!! Te gierki są fajne!! Kto ma pomysł? Pleae
      • mamand Re: a może znowu w coś zagramy? 20.05.05, 12:15
        jeszcze jej nie przeszłam:
        www.gryonline.org/logiczne/flash.php?gra=691
        • a.m.a mamand 20.05.05, 12:38
          ok, a co masz? ja jakies czesci, z ktorych zlozyla sie kostka, dwa pierwsze
          skrawki listu oraz jakies dwie karty od gory liczac. I tyle. I nie wiem co
          dalej. smile Pozdrawiam
          • mamand Re: mamand 20.05.05, 12:41
            ok w pokoju w którym złożyła się kostka są drzwi z taką jakby pułeczką - ukieść
            tam kostka myszką a drzwi się otworzą
            • a.m.a Re: mamand 20.05.05, 13:20
              dzieki wielkie, nigdy bym na to nie wpadla! Super - gram dalej. Pozdrawiam
        • a.m.a Re: a może znowu w coś zagramy? 20.05.05, 15:27
          i znow utknelam. Jestem w kuchni - mam wszystko oprocz ostatniego kawalka listu
          i nijak nie potrafie zlozyc pudelka z R4 - nakladam te nieszczesne karty na
          rozne sposoby i nic. Poddaje sie - moze jakas podpowiedz... ? pozdrawiam
          • mamand Re: a może znowu w coś zagramy? 20.05.05, 15:38
            w kuchni??
            a jak do iej weszłaś?? ja utkełam na pokoju do góry nogami sad
            • socka2 Re: a może znowu w coś zagramy? 20.05.05, 15:49
              no ladnie, a ja ciagle w pierwszym pokoju sad
              • mamand Re: a może znowu w coś zagramy? 20.05.05, 15:53
                w którym?? r0 (tan z sejfem) czy w r1 (ten z kominkiem)
                jaśli w ro to klikaj na drzwi, jedne są otwarte, jeśli w r1 to odp jest w
                poście wyżej smile
                • socka2 Re: a może znowu w coś zagramy? 20.05.05, 15:58
                  teraz jestem w tym do gory nogami...brakuje mi karty sad, a co z tym zdjeciem
                  zrobic?
                  • mamand Re: a może znowu w coś zagramy? 20.05.05, 16:02
                    też tu utknełam sad((
                    • socka2 Re: a może znowu w coś zagramy? 20.05.05, 16:07
                      moze to zdjecie ma cos z tym wspolnego? jak w pierwszym pokoju wchodzisz na
                      obraz to pokazuje sie telefon - robilas tam cos?
                      • mamand Re: a może znowu w coś zagramy? 20.05.05, 16:14
                        telefon w r1? koło niego leżała kostka i chyba tyle, zdjęcie ma chyba kod do
                        sejfu, tylko nie wiem jaki suspicious>>>>
            • a.m.a Re: a może znowu w coś zagramy? 20.05.05, 16:18
              nie bylo mnie chwilke - dzidzi wzywalo smile A co do pokoju do gory nogami, to tam
              jest kartka z szyfrem do sejfu. Musicie wziac telefon i literki porownac z
              cyferkami na komorce (swojej w domusmile ) i teraz sie nie przejmojcie ze dwa
              razy klikniecie ta sama cyferke - tak ma byc. Czekam na was w kuchni i moze
              razem wymyslimy co dalej smile
              • socka2 Re: a może znowu w coś zagramy? 20.05.05, 16:20
                no wlasnie szlam po telefon, bo cos mi tak zaswitalo...
    • mradford Re: a może znowu w coś zagramy? 20.05.05, 16:22
      bladze miedzy sZfka kominkiem i szyfrem,nic sie nie otwiera,mam wszystki czesci
      kostki,dwie karty i 2 kawalki listu.To jakas masakra

Nic na swiecie nie dzieje sie bez przyczyny!!!!!
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=14531365
      • a.m.a Re: a może znowu w coś zagramy? 20.05.05, 16:25
        jak masz wszystkie czesci kostki, to powinna sama sie zlozyc w kostke - i
        trzeba ja polozyc wtedy na szafce obok drzwi
        • mradford Re: a może znowu w coś zagramy? 20.05.05, 16:29
          no nie sklada sie sama,nawet jej probowalam pomoc ale tez nie idzie!
          • a.m.a Re: a może znowu w coś zagramy? 20.05.05, 16:35
            wiesz, mi sie sama zlozyla, ale stalam w pokoju glownym (tam, gdzie sie
            zaczyna). Moze jednak nie masz wszystkich kawalkow. Mowimy o poczatku gry,
            prawda? Nie o krzyzu? Bo sie gubie juz smile
      • socka2 Re: a może znowu w coś zagramy? 20.05.05, 16:25
        a mi brakuje skrawka listu, na krzyzu sa jakies numerki, co dalej???
        • a.m.a Re: a może znowu w coś zagramy? 20.05.05, 16:26
          no dokladnie - I CO DALEJ?? nie wiem - czekam na pomysl. Probowlalm na tych
          liczbach ukladac karty, ale nijak nie chce sie zlozyc w kostke
          • socka2 Re: a może znowu w coś zagramy? 20.05.05, 16:29
            moim zdaniem trzeba karty ulozyc na krzyzu
            • a.m.a Re: a może znowu w coś zagramy? 20.05.05, 16:33
              wiem, probowalam roznych opcji, ale nie wychodzi mi sad Jak ci sie uda, to
              powiedz jak to zrobilas
              • socka2 Re: a może znowu w coś zagramy? 20.05.05, 16:36
                brakuje mi jeszcze kawalka listu, tego ze srodka sad odpadam sad((
                • a.m.a Re: a może znowu w coś zagramy? 20.05.05, 16:39
                  mnie tez brakuje - moze jest za tymi ostatnimi drzwiami?
                • beata985 Re: a może znowu w coś zagramy? 20.05.05, 16:39
                  no pieknie a ja zostałam w tyle .nawet nie zaczęłam.
                  ale wróce ze spacerku to podgonię
                  • socka2 Re: a może znowu w coś zagramy? 20.05.05, 16:45
                    nic mi nie wychodzi sad
                    • socka2 Re: a może znowu w coś zagramy? 20.05.05, 17:05
                      moje dziecie sie obudzilo, wiec nici z kombinowania sad ale jeszcze bede
                      probowac smile no i licze na Ciebie a.m.a. wink))
                      • desire.et jaka kolejnosc kart na krzyzu? 20.05.05, 17:07
                        Jak ulozymy odpowiednio karty, to zlozy sie kostka, ktora pasuje do drzwi w
                        kuchni kolo pieca.. Tylko jaka karte na ktore pole?? Wie juz ktos??
                        • a.m.a Re: jaka kolejnosc kart na krzyzu? 20.05.05, 17:46
                          mam mam kostke, zebym cos nie pomylila - sa takie zawijasy na tych symbolach i
                          taka kreseczka pozioma - ulozylam od najwyzej polozonej kreseczki do najnizej
                          (0- najwyzej) i ta szara karta z kolkiem na ostatnim polu (nr 5) - kostka sie
                          sama zlozyla. Gram dalej
                          • a.m.a KONIEC 20.05.05, 17:48
                            uffff udalo sie, fajna gra. Dziekuje.
                            • desire.et Re: KONIEC 20.05.05, 18:13
                              tez skonczylam... ale maslalam, ze cos trzeba zrobic z tym radiem (?), ktore
                              stoi na komodzie w pierwszym pokoju... A tu nic.. tylko sobie stoi...
    • mamand no to jeszcze jedna :) 20.05.05, 18:29
      www.gryonline.org/logiczne/flash.php?gra=633
      • azpg Do a.m.a i desire.et - ratunku! 20.05.05, 21:46
        Dziewczyny, a jak wejść do "pokoju do góry nogami"?! I zdobyć szyfr do obrazu w
        R0?!?!
        • a.m.a Re: Do a.m.a i desire.et - ratunku! 20.05.05, 22:05
          do kazdego pokoju musisz miec kostke - do tego do gory nogami poszukaj kostki w
          zegarze (przeczytaj karte medyczna). Szyfr do obrazu jest w pokoju do gory
          nogami smile
          • azpg Wielkie dzięki! n/tx 20.05.05, 22:47
            • socka2 Re: Wielkie dzięki! n/tx 20.05.05, 23:32
              A skad wziac ostatni skrawek listu?
              • socka2 przeszlam :) 20.05.05, 23:38
                a te karty to byly na kazdych drzwiach - tzn zawijaski smile)
                • ruda270 litości;) 20.05.05, 23:58
                  jestem w r1, gdzie polozyc kostkę? Przy drzwiach widocznych na prawo od czerwonej kanapy nie widzę zanej "nibypolki"sad
                  • ruda270 Re: litości;) 21.05.05, 00:02
                    po lewej "kaloryfer" po prawej drzwi ale tyz bzzzzzzzz "nibypolki"...
                    • ruda270 Re: litości;) 21.05.05, 00:04
                      jestemsmile))))))))))))))))))
                      • ruda270 ehhhhhhhh:( 21.05.05, 01:07
                        Właściwie to sie nawet ucieszyłam bo okazało się, że nie jestem ślepakiem tylko mamy zrypany monitor!ha!Wszystko jest baaaardzo ciemne, dlatego nie widziałam "nibypołeczek" i inszych szczegolików. Teraz robie screenshoty z kazdego ujęcia i rozjaśniam w programiku infran view (do cna oszalałam...smile. Idzie znacznie szybciej, mam wszystkie karty ale .... GDZIE ZNALEŹĆ KRZYŻ???
                        • a.m.a Re: ehhhhhhhh:( 21.05.05, 07:33
                          krzyza szukaj w kuchni - ps. powazne oszalalas z tymi screenshotami - wyglada
                          mi to na jakies uzalenienie od gier wink Ale czego sie nie robi, zeby skonczyc
                          to, co sie zaczelo... Pozdrawiam
                          • socka2 Re: ehhhhhhhh:( 21.05.05, 08:28
                            a.m.a.- jak ty wczeswnie wstajesz wink)))) pewnie gier szukasz wink
                            • a.m.a Re: ehhhhhhhh:( 21.05.05, 08:34
                              haha - jasne - myslisz, ze z wlasnej i nieprzymuszonej woli wstalam? Moja cora
                              juz sie wyspala i mame na bacznosc postawila smile A swoja droga jakis fajny pokoj
                              do przejscia sprawilby mi wielka radosc. Pozdrwaiam cie
                              • socka2 Re: ehhhhhhhh:( 21.05.05, 09:06
                                mnie z kolei synek wypedzil juz o 8 sad(((
                                a skonczylas pokoik z szyfrem? ja odpadlam przy kartach i niemocy przy probie
                                otworzenia sejfu sad((
                                no, ale zaczal sie nowy piekny dzien - dajcie nam pokoiki do przejscia, a obiad
                                niech sie sam robi smile))))
                                pozdrawiam smile
                                • a.m.a Re: ehhhhhhhh:( 21.05.05, 09:25
                                  jestem tak zakrecona (obecnie robie kroliczka z Nesquik'a), ze nie wiem o jakim
                                  pokoju z szyfrem mowisz - z tego watku, czy jakims innym roomie? A co do
                                  obiadu - albo zagonic polowke niech robi, albo kupic pizze smile Dzisiaj sobota,
                                  musimy troche odpoczac przy komputerku, zeby nabrac sily na caly nastepny,
                                  dlugi tydzien wink
                                  • socka2 Re: ehhhhhhhh:( 21.05.05, 10:14
                                    a co to ten kroliczek z Nesquicka???
                                    Niestety moj maz w pracy, pizza wystarczy mi w tygodniu - niech chociaz w
                                    sobote zjem cos normalnego wink jutro luz, bo obiad u tesciowki smile
                                    Sily bede nabierac, oj, bede smile))) tylko niech sie pulpeciki zrobia i zupka
                                    ugotuje wink))
                                    • beata985 no pięknie 21.05.05, 13:03
                                      zaczęłam grać i z tego co pamiętam na początku był gdzieś płaszcz z którego
                                      wyjęłam list,a gdzie on sie teraz podział?
                                      • beata985 Re: no to prosze o podpowiedz 21.05.05, 14:39
                                        r0-karta,brak częsci kostki
                                        r1 mam wszystkie części.kostka sie nie złożyła .czy musi być do niej ta część z
                                        r0??jeżeli tak to skąd ją wziąć??
                                        jade taraz na zakupy.
                                        • a.m.a Re: no to prosze o podpowiedz 21.05.05, 19:53
                                          na pewno musi byc ta czesc z r0 zeby sie kostka zlozyla. Nie pamietam dokladnie
                                          gdzie jest, ale poklikaj, gdzie tylko dasz rade - nawet na kaloryferysmile
                                          • ruda270 a.m.a. prosze o podpowiedz 21.05.05, 22:13
                                            skąd ten ostatni skraewk listu???????????? pliiiiiiiiiiiiiiiizsmile
                                            • 1oo Re: a.m.a. prosze o podpowiedz 21.05.05, 22:48
                                              Po ułożeniu kostki z krzyża pójdziesz dalej-tam jest reszta listu .
                                              • beata985 super 23.05.05, 11:41
                                                mnie mój 8 latek przescignął.a ja stoje na zegarze i chyba poczekam az
                                                przyjdzie ze szkoły.hihi
                                                • beata985 Re: super 23.05.05, 13:31
                                                  no niby doszłam do końca,ale jakoś wyjść nie umiem.ktoś coś wie???
                                                  weszłam do góry po schodach a tam drzwi zamknięte
                                                  • a.m.a Re: super 23.05.05, 14:36
                                                    nie pamietam dokladnie, ale nie bylo tam ostatniego fragmentu listu? po
                                                    przeczytaniu calego chyba weszlam do srodka bez zadnych kluczy.
                                                    Pozdrawiam
                                                  • beata985 był list 23.05.05, 14:45
                                                    złożył mi sie cały ,ale drzwi zamknięte.może synek coś wymysli.
                                                    jakby co to dajcie znać
      • taissa1 Re: no to jeszcze jedna :) 24.05.05, 17:50
        Hej,fajna gierka ale nie mam cierpliwości do tego wampira.Jak go zabić?
        Strzelam w niego i strzelam ale w efekcie końcowym to ja ginę Pomocysmile
    • kalioppe Re: a może znowu w coś zagramy? 24.05.05, 11:42
      A co zrobić w R2 - mam tylko jedną kartę??
      • babushka33 Re: a może znowu w coś zagramy? 24.05.05, 13:49
        Czy tą grę można jakoś zapisać, czy trzeba za każdym razem zaczynać od nowa?
    • agulka322 Re: a może znowu w coś zagramy? 25.05.05, 07:36
      utknelam przy sejfie, wpisuje 7 2 2 3 3 i nic sie nie dzieje? nie mam glosnikow
      moze o czyms nie wiem??
      aga
      • beata985 Re: a może znowu w coś zagramy? 25.05.05, 14:29
        zle wpisujesz ,jedna cyfra Ci sie nie zgadza

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka