sweet.joan 25.05.05, 10:36 Czym się zajmujecie? Ja studiuję. Właśnie zbliża się sesja, uczyć mi się nie chce. Może by się któraś mama ze mną kawy napiła czy coś... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dosia26 Re: Co robicie? 25.05.05, 12:13 Ja mam dzisiaj właśnie egzamin z Gerontologii ... Trzymaj kciuki o 17.00 Pozdrowionka, dosia26 Odpowiedz Link Zgłoś
sweet.joan Re: Co robicie? 25.05.05, 12:27 Cokolwiek to jest, kciuki będę trzymać Odpowiedz Link Zgłoś
aniutka009 Re: Co robicie? 25.05.05, 15:54 Ja mam także sesję, wszystkie zaliczenia + 1 egzamin za mną. A 2 ciezkie egzaminy : Prawo rzymskie i Historia Prawa sądowego przedmną. Ach ta nauka A na kawkę zapraszamy Odpowiedz Link Zgłoś
dosia26 Re: Co robicie? 25.05.05, 22:05 Gerontologia jest nauką o okresie starości w życiu człowieka - tak w skrócie Było ciężko, a wyniki dopiero 15.06... Chyba dostanę do głowy z tak długiego czekania, a przecież to niby ostatnie zaliczenie przed wakacjami. Brrr. Odpowiedz Link Zgłoś
morepig Re: Co robicie? 30.05.05, 10:44 a ja po 1 roku wzielam dziekanke. studiuje ogrodnictwo na sggw i zastanawiam sie nad dziennym rolnictwem albo zoologia Odpowiedz Link Zgłoś
martha_s Re: Co robicie? 03.06.05, 12:25 a ja jestem na IV roku edukacji techniczno-informatycznej na Akademii Bydgoskiej a od września Uniwersytecie Kazimierza Wielkiego, na specjalności ekotechnika sesja wypada mi w tym roku dosyć późno ale że jetsem szefową grupy więc dogadałam się z wykładowcami tak, żeby jak najszybciej to załatwić i po tygodniu sesji mam koniec ..i witaj nasze piękne Morze Bałtyckie!! słońce piasek woda... raj dla mojego szkraba! pozdrawiamy Marta i Sergiuś Odpowiedz Link Zgłoś