Dodaj do ulubionych

buciki renbut

10.03.13, 17:10
polecacie ? nie kupowałam nigdy a chcę zamówić przez internet

Obserwuj wątek
    • eszulczewska Re: buciki renbut 10.03.13, 17:47
      A skąd zamawiasz? Moja corka miala balerinki i bardzo sobie chwalila. Skorzane, mieciutkie, super wykonane.
    • grabasik Re: buciki renbut 10.03.13, 19:34
      Córka miała w tym sezonie skórzane kozaki oficerki Renbut i wszystko ok. Nawet jak w 1 bucie rozszedł się zamek to wymienili w ramach gwarancji, mimo iż zamki gwarancji nie podlegają.
    • taba18 Re: buciki renbut 10.03.13, 20:13
      Ja nie polecam. Kupiłam kiedyś córce sandałki i dosłownie po ok. 3 tygodniach nie nadawały się do noszenia - rzepy marnej jakości, nie trzymały, buty spadały...Reklamacji nie uwzględniono. Także nie zaoszczędziłam, bo musiałam kupić nowe buty.Wolę dopłacić i kupić Ecco, Superfity czy Primigi.
    • sainiri Re: buciki renbut 10.03.13, 20:31
      miałam dla niespełna dwulatki lakierki, szybko odeszła warstwa lakieru na czubkach co wyglądało nieciekawie...
      • alfa36 Re: buciki renbut 10.03.13, 20:45
        Mialam 3 sezony sandałki dla syna. Spokojnie wytrzymywaly lato i jeszcze z pol roku biegal w sandalach w przedszkolu (dopoki noga nie urosla). Tyle, że koleżanki syn też mial w tym samym czasie i jego buty lata nie wytrzymaly (tak zdarte byly przody).
    • style4you Re: buciki renbut 10.03.13, 22:34
      My mieliśmy raz jako jedne z pierwszych do biegania 22, kupione w sklepie osiedlowym gdzie nie było dużego wyboru. Kupiłam tam, bo chciałam przymierzyć. (Zawsze mam wątpliwości co do rozmiaru nawet jak mierzymy). Ogólnie byłam zadowolona. Skórzane polskie buty, wystarczyły na wiosnę/lato, potem dziecko wyrosło. Buty nie były jakoś bardzo zdarte.
    • miss.didi Re: buciki renbut 10.03.13, 22:51
      Mieliśmy rok temu trzewiki na jesień i byłam bardzo zadowolona, teraz nie mogliśmy trafić z rozmiarem (zajrzałam w notatki i 27 było takie jak Bartka, a mniejsze niż Mrugały).
      Dobrze wyprofilowana wkładka, twardy zapiętek, skóra - no i syn nie narzekał więc chyba wygodne smile
      • kowal-esia Re: buciki renbut 11.03.13, 09:32
        chcę zamówić na allegro,
        dzięki za opinie,
    • zaba133 Re: buciki renbut 11.03.13, 09:50
      kupowałam dwukrotnie kozaki dla dziewczynek, wygodne, ciepłe, dla mnie na plus
      • mamuska25 Re: buciki renbut 11.03.13, 09:52
        Jeśli chodzi o skórzane ren-buty to są w porzadku, natomiast te ze skóry ekologicznej mają już sporo niedociagnieć... zwłaszcza zdzierający się lakier z czubków...
        • lechmiki Re: buciki renbut 11.03.13, 12:35
          mamy skórzane baleriny( za male już) i mam zimowe dla synka ,zimowe sa super sprawdziły sie w 100 % ,noga ciepla ,nie przemakają
          na wiosne tez mam zamiar r kupic i córce i synkowi
    • anka-2607 Re: buciki renbut 11.03.13, 13:27
      Zimowe wysokie kozaki - super a sandały - szybko pozdzierane.
      • heca7 Re: buciki renbut 11.03.13, 13:51
        Kozaki mieliśmy parę razy i półbuty. Dobre, wytrzymałe, skórzane.
        Teraz mam problem żeby je gdzieś w okolicy dostać stacjonarnie uncertain
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka