ekan13 16.06.05, 00:11 Czajka coś marudziła wczoraj, że dzisiaj ma urodziny i imieniny i na pewno wszyscy o tym zapomną... No dziewczyny do dzieła, a co będzie głupoty nam tu takie na forum wypisywała! Zaczynamy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ekan13 Re: STO LAT,STO LAT!!!-dla Czajki:)))) 16.06.05, 00:14 No to kobieto z okazji 28 urodzin duuuuuużo zdrówka, szczęścia, samych pogodnych dni. Niech wszystkie przykrości mijają Cię szerokim łukiem, a radości i powodzenia niech ciągną do ciebie jak pszczoły do miodu)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
madic Re: STO LAT,STO LAT!!!-dla Czajki:)))) 16.06.05, 10:15 Niech Ci gwiazdka pomyślności nigdyyyyy nieeeeeeeeeeeeee zaaagaaaaaaaaaaaśnie... wszystkiego naj. Pozdrowienia, Odpowiedz Link Zgłoś
demika Re: STO LAT,STO LAT!!!-dla Czajki:)))) 16.06.05, 10:23 Wszystkiego naj..spełnienia marzeń,uśmiechu,miłości,słoneczka,radości zycia i wszystkiego czego sobie zapragniesz)) Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: STO LAT,STO LAT!!!-dla Czajki:)))) 16.06.05, 10:26 Dziewczyny dzięki)) To miło z waszej strony. Ekan zaskoczyłaś mnie fantastycznie,tak mega super pozytywnie Wlaśnie zobaczyłam ten watek i mam uśmiech na pysku. Dzięki,jesteś naprawdę super. Jak na razie to zbierasz u mnie same plusy)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jagienkaa Re: STO LAT,STO LAT!!!-dla Czajki:)))) 16.06.05, 10:32 a kto z nami nie wypije wszystkiego naj naj. Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: STO LAT,STO LAT!!!-dla Czajki:)))) 16.06.05, 10:52 Czajka rownolatko, zycze Ci jak najwiecej usmiechu, zdrowka, kaski, jak najmniej zmartwien i problemow. STO LAT!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
duramgama Re: STO LAT,STO LAT!!!-dla Czajki:)))) 16.06.05, 11:14 Czajko, Czajko znieś nam jajko Dużo pozytywnych wibracji, przychylnych ludzi wokół, cierpliwości do siebie samej,bliskich i reszty świata. I mnóstwo MIŁÓŚCI pod każdą postacią. Uściski)) Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: STO LAT,STO LAT!!!-dla Czajki:)))) 16.06.05, 23:54 > Czajko, Czajko > znieś nam jajko Małe jajeczko Z nową Czajeczką Wiesz, czego życzę! Zona Odpowiedz Link Zgłoś
karakalka Re: STO LAT,STO LAT!!!-dla Czajki:)))) 16.06.05, 11:49 Samych słonecznych dni, dużo ciepła, pozytywnej energii i wiele uśmiechu na buzi!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ala67 Re: STO LAT,STO LAT!!!-dla Czajki:)))) 16.06.05, 11:56 Życzę Ci, aby z Twoich postów zawsze wyzierał optymizm, jak do tej pory)))))) Spełnienia marzeń!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ivka2 Re: STO LAT,STO LAT!!!-dla Czajki:)))) 16.06.05, 18:32 Zyczę Ci wszystkiego Naj, Naj, Naj!!!Jesteś Bliżniakiem tak jak ja. !12-stego obchodziłam .27 lat na karku... Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: STO LAT,STO LAT!!!-dla Czajki:)))) 16.06.05, 18:42 Czajka, ty małolato jedna, STOOO LAAAAAT!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lajlah Re: STO LAT,STO LAT!!!-dla Czajki:)))) 16.06.05, 19:11 Czajka, z okazji osiemnastki i imienin, chłopa w domu cały rok, kasy tyle, żeby można było wytapetować mieszkanie, końskiego zdrowia i szczęścia tyle , żebyś już miała go po dziurki w nosie Życzymy całą rodziną. Odpowiedz Link Zgłoś
kalina_p Re: STO LAT,STO LAT!!!-dla Czajki:)))) 16.06.05, 19:38 No to pewie, że wszystkiego najlepszego!!! zdrówka, kasy zawsze o złotówkę wiecej, niz potrzeba, szczęścia i usmiechów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agazet3 Re: STO LAT,STO LAT!!!-dla Czajki:)))) 16.06.05, 22:03 No to szczęścia i słońca na co dzień! Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: STO LAT,STO LAT!!!-dla Czajki:)))) 16.06.05, 23:02 Dziękuję dziewczyny. Naprawdę tak licznych "gości" jeszcze nigdy nie miałam)) Miło wiedzieć ,że są odsoby,którym się zechciało wpisać te parę linijek dla Czajki. Pozdrawiam p.s. Dostałam wymarzony prezent od męża Odpowiedz Link Zgłoś
ekan13 Re: STO LAT,STO LAT!!!-dla Czajki:)))) 16.06.05, 23:23 Cieszę się, że się cieszysz I ten prezent od męża... Widzisz nie było aż tak smutno. Odpowiedz Link Zgłoś
musia2002 Re: STO LAT,STO LAT!!!-dla Czajki:)))) 18.06.05, 16:46 Nie bylo mnie tu chyba z dwa tygodnie i prosze ominela mnie imprezka.Czajko wszystkiego naj,naj,aby wszystkie marzenia sie spelnily i abyscie juz zawsze byli razem. P.S.Podobno lepiej pozno niz wcale. Odpowiedz Link Zgłoś
monika340 Re: STO LAT,STO LAT!!!-dla Czajki:)))) 18.06.05, 22:50 Czajko Czajko równolatko iprawie sąsiadko ( dziesięciny leżą blisko wysokiego stoczku)sto lat w zdrowiu i uśmiechu życzę ja ... i czekam na posta bo mi smutno na spacerach!! Odpowiedz Link Zgłoś