monisia98 26.07.05, 17:15 interwencja.interia.pl/jutro/news?inf=638716 obejrzycie to i jesli los tego dziecka nie jest wam obojetny napiszcie do mnie a ja wam podam adres CHOREJ DOMINICZKI. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luxfera1 Re: KOCHANE MAMY - PRZECZYTAJCIE TEN POST!!! 26.07.05, 20:17 dlaczego nie ma nr.konta? Odpowiedz Link Zgłoś
monisia98 Re: KOCHANE MAMY - PRZECZYTAJCIE TEN POST!!! 26.07.05, 20:31 kochane mamy jak obejrzlam ten reportaz o chorej Dominicze serce mi sie az scisnelo i pomyslalm trzeba pomoc ale ja sama nie wiele moge a razem mozna wiecej nnapislam do programu interwenccja i dzis przyslali mi adres tej Pani Beaty mamy Dominiczki dlatego nie ma zadnego numeru konta ,jesli chcecie moge wam go podac i jak macie cos zbeedeenego ciszki dla 13- mmies. Dominiczki albo wozek dla lalek o ktorym tak marzyla ta dziewczynka to wyslijcie je na adres domowy. Pieniazki tez mozna wyslac przekazem. Nie moge tak na forum podawac tego adresu dlatego jesli chcecie napiszcie do mmnie ja wamm go dam!!! Dziekuje w imieniu tego dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś