slawe.k 29.07.05, 11:37 dziewczęta czy to jest normą teraz że owłosienie intymne usuwa się zupełnie czy tylko moja małżonka jest taką ekstrwagantką? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosiuniek1 Re: moja żona goli się na zero pod stringi 29.07.05, 11:42 dla mnie zupełna norma. nie wyobrażam sobie inaczej a jeszcze w taki skawr... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pavlaczka Re: moja żona goli się na zero pod stringi 29.07.05, 11:46 Trendy jest, aby zostawić chociaż małą "czuprynkę" Odpowiedz Link Zgłoś
bziq5 Re: moja żona goli się na zero pod stringi 29.07.05, 11:47 jak najbardziej normalne nie tylko latem i nie tylko pod stringi Odpowiedz Link Zgłoś
palka_zapalka Re: moja żona goli się na zero pod stringi 29.07.05, 11:47 To rzadna ekstrawagancja - większosć kobiet odważnie goli owłosienie intymne. Odpowiedz Link Zgłoś
j_e_s_z Re: moja żona goli się na zero pod stringi 29.07.05, 12:06 No to żeby nie było tak jednostronnie, to uważam to za przegięcie. Depilacja do obrysu skromnego bikini - tak. Po całości - dziwactwo, którego nie zrozumiem. Trąci stylizacją na lolitkę. Nienaturalne. Brzydkie jak dla mnie. Na dodatek pozbawienie się naturalnej ochrony narządów płciowych. Bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
emila1984 Re: moja żona goli się na zero pod stringi 29.07.05, 12:07 pewnie ze to normalne, nie wyobrazam sobie chodzenia z owłosieniem tam, a poza tym jeśli jej tak wygodnie, to w koncu jej ciało Odpowiedz Link Zgłoś
kawusia76 Re: moja żona goli się na zero pod stringi 29.07.05, 12:13 absolutnie naturalne.jak mozna inaczej? Odpowiedz Link Zgłoś
jooska2 Re: moja żona goli się na zero pod stringi 29.07.05, 12:15 dla mnie to odstepstwo od normy, wrecz przesada. w/g mnie nei jest to ani sexi ani nawet estetyczne. poza tym bielizna moe podrazniac delikatne ,pozbawione owlosienia miejsce intymne. ale jesli jej sie to podoba to czemu nie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
allija Re: moja żona goli się na zero pod stringi 29.07.05, 13:16 Zrobilam to tylko raz i nigdy wiecej. Po 2-3 dniach mozna zwariowac - z powodu odrastających wlosków. Swędzi, drapie, horror jakis. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: moja żona goli się na zero pod stringi 29.07.05, 13:10 Bardzo higieniczne i wygodna, zwłaszcza w taki upał. Odpowiedz Link Zgłoś
ola31121982 Re: moja żona goli się na zero pod stringi 29.07.05, 15:50 ja uwazam to za zupelnie normalne,jak ktos pisal bardzo higieniczne.zadne zarazki nie siedza w tym gaszczu i jak twierdzi moj maz bardzo podniecajace Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: moja żona goli się na zero pod stringi 29.07.05, 13:12 Ja sie poki co nie odwazylam, bo by mnie facet z domu pogonil, bardzo mu sie to niepodoba.Krótka fryzurka i owszem, ale nie "na zero". Odpowiedz Link Zgłoś
sylszu Re: moja żona goli się na zero pod stringi 29.07.05, 13:27 A ja przez kilkanaście lat tylko podgalałam, a jak zostawiłam tylko "pas startowy" to mój mąż oszalał ze szczęścia...kwestia gustu i odmiany. Za jakis czas spróbuję dorzucić kolorek, a co mi tam ! Odpowiedz Link Zgłoś
lippy Re: moja żona goli się na zero pod stringi 29.07.05, 13:31 norma to chyba nie jest, ale tez nie jest to zbytnia ekstrawagancja Odpowiedz Link Zgłoś
gagunia Re: moja żona goli się na zero pod stringi 29.07.05, 14:17 Nie widze w tym nic ekstrawaganckiego. Nie wyobrazam sobie inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: moja żona goli się na zero pod stringi 29.07.05, 14:42 Całkiem na łyso to moim zdaniem nie jest normą. Dla mnie to trąci "lolitką" i mnie osobiście niesmaczy. Wąziutki pasek jak najbardziej,ale całkiem łyso....bleeee. I szczerze mówiąc mężczyzn którzy to lubią podejrzewałabym o jakieś niezdrowe ciągoty. Ale to tylko moje subiektywne zdanie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
purpurowazmija Re: moja żona goli się na zero pod stringi 29.07.05, 15:08 na łyso - mnie też się to kojarzy z niezdrowymi pobudkami ze strony mężczyzny Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa Re: moja żona goli się na zero pod stringi 29.07.05, 14:51 Heh, dla mnie ekstrawagancją a także szczytem zapuszczenia się jest właśnie niegolenie. Ja golę czy zima czy lato czy stringi czy barchany. Bo wygodniej, ładniej, przyjemniej... Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: moja żona goli się na zero pod stringi 29.07.05, 15:06 18lipcowa napisała: > Bo wygodniej, ładniej, przyjemniej... To wszystko subiektywne odczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa Re: moja żona goli się na zero pod stringi 29.07.05, 15:15 e_r_i_n napisała: > 18lipcowa napisała: > > > Bo wygodniej, ładniej, przyjemniej... > > To wszystko subiektywne odczucia. No a jakie? Przecież to ja piszę , więc wiadomo że subiektywne. Bardzo się nudzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
g0sik Re: moja żona goli się na zero pod stringi 29.07.05, 15:12 A nie możesz powiedzieć żonie że wolisz jak ma gąszcze, kłęby i knieje? Odpowiedz Link Zgłoś
hancik5 Re: moja żona goli się na zero pod stringi 29.07.05, 15:20 Fajnie, fajnie, za to ja mam puszczę i knieje i za nic w swiecie się tak nie poświęcę, wystarczy mi golenie łydek, pach i bikini, reszty nie oddam... Wstydzicie się tych włosów tam,czy co ? Przecież zawsze włoski tam podniecały facetów, chyba że dzisiejsi są jacyś gogusie ... Poza tym włoski łonowe idealnie chronią tamtejsze okolice, wiem od znajomego ginekologa, że golenie jest przyczyną różnych kłopotów... Pozdrowienia od zapuszczonej... Odpowiedz Link Zgłoś
l.e.a Re: moja żona goli się na zero pod stringi 29.07.05, 16:00 nie golę, miewam zapalenie mieszków włosowych - cierpię nieziemsko, nawet dermatolog się złapał za głowę jak to zobaczył, NIGDY więcej Odpowiedz Link Zgłoś
dagmama Re: moja żona goli się na zero pod stringi 29.07.05, 16:17 Z punktu widzenia ewolucji, włosy łonowe, które pozostały, chociaż straciliśmy prawie całą sierść, potrzebne są wyłącznie, by pomóc zachować intymny zapach mający zwabić partnera. No, ale inteligencji nam przybyło i sposobów na wabienie również, prawda? Niech każdy robi to, co jego partnerowi też odpowiada. Mnie podobają się również wydepilowani panowie. Okazalej wyglądają. Tylko nie piszcie, że wobec tego, jestem w głębi duszy lesbijką. A co do opinii ginekologa: nie takie bzdury słyszy się od lekarzy Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa PODNIECAŁY????????????? 29.07.05, 16:32 hancik5 napisała: > Fajnie, fajnie, za to ja mam puszczę i knieje i za nic w swiecie się tak nie > poświęcę, wystarczy mi golenie łydek, pach i bikini, reszty nie oddam... > > Wstydzicie się tych włosów tam,czy co ? Przecież zawsze włoski tam podniecały > facetów, chyba że dzisiejsi są jacyś gogusie ... > Poza tym włoski łonowe idealnie chronią tamtejsze okolice, wiem od znajomego > ginekologa, że golenie jest przyczyną różnych kłopotów... > > Pozdrowienia od zapuszczonej... Z tego co wiem, widzę i czytam większośc panów marzy by żona się tam wygoliła ale boi się powiedzieć by nie dostać szmatą po głowie. Odpowiedz Link Zgłoś
l.e.a Re: PODNIECAŁY????????????? 29.07.05, 16:35 ogoliłam sie dla męża - miala to być niespodzianka wynik: 1) mężowi się nie spodobało, stwierdził, że wyglądam jak dziecko, a nie kobieta ... 2) załapałam bardzo bolesne i ropiejące zap. mieszków włosowych Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: PODNIECAŁY????????????? 29.07.05, 16:37 gole sie ale nie na zero - czułabym sie wtdy jak dziecko brrrrr gole sie tak że i mnie jest dobrze i sie podoba heheh Odpowiedz Link Zgłoś
purpurowazmija Re: PODNIECAŁY????????????? 29.07.05, 19:21 Niektóre panie myślą, że jak jednemu facetowi się podoba wygolona to już wszystkim. To jest subiektywne odczucie. Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: moja żona goli się na zero pod stringi 29.07.05, 16:48 ja mam na zero. I to maz sam mnie tak w nocy, kiedy spalam oskubal. Ze zlosci, bo mu jajka na bordowo pofarbowalam Ale ze nam sie taka lysina spodobala, to mam ja juz od dwoch lat. czasem zapuszcze sobie jakis wzorek, albo musne nowy kolorek... Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: moja żona goli się na zero pod stringi 29.07.05, 17:44 nanuk24 napisała: > czasem zapuszcze sobie jakis wzorek, albo musne nowy > kolorek... _______________________ ja robisz kolorek? Odpowiedz Link Zgłoś
ania.freszel Re: moja żona goli się na zero pod stringi 29.07.05, 18:57 No a jak sobie wyobrazasz? Nosic stringi z takim buszem jak sexgwiazdy lat 80? A fuj!! Odpowiedz Link Zgłoś
mosiia Re: moja żona goli się na zero pod stringi 29.07.05, 21:12 Uważam, że to normalne...Dla nas normalnym jest również to, że i mój mażonek się goli.Jest gładko , ślisko i przyjemnie. Najwżniejsze, żeby obu stronom pasowało. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bl_aneczka Re: moja żona goli się na zero pod stringi 29.07.05, 21:20 Mój Mąż by Ci zazdrościł gdyby nie to, że też ma tak w domu Jak Ci się nie podoba to Jej powiedz. Albo Ty się ogol i zobaczymy co Ona na to) Odpowiedz Link Zgłoś