baskazduzymbiustem 08.08.05, 09:49 uprzejmie prosze o reagowanie na wulgarne slowa na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zbrojwskas wypruta emocjonalnie 08.08.05, 10:47 po przeczytaniu niektorych watkow , az mi dech w piersi zapiera . mam ochota isc sie umyc po ilosci przeczytanych tu obrzydliwosci, tak obrzydliwosci, totalny brak umiaru o kulturze i klasie nie wspominajac. niektore wyrazy mozna zastapic innymi o tym samym znaczeniu , czyz nie ? zajeb... - wyjatkowy,niesamowity,niepowtarzalny,zmyslowy,szczegolny,pasjonujacy to odnosnie tego wodnego orgazmu , moge pisac dalej. troche szacunku do siebie i innych. czytam i czuje sie jakby ktos walcem po mnie przejechal a wszystko to na forum emama Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_mewa Re: mam propozycje dla zgorszonych 08.08.05, 11:26 idźcie do kościółka i wyspowiadajcie się ładnie i będzie, ok Odpowiedz Link Zgłoś
zbrojwskas Re: mam propozycje dla zgorszonych 08.08.05, 11:51 czemu mam isc do kosciola na spowiedz skoro sama jestem o.k wzgledem siebie i innych? Odpowiedz Link Zgłoś
michiko a moze to ty powinnas sie wyspowiadać? osobiście 08.08.05, 11:54 wątpię zebys dostałą rozgrzeszenie za to co ostatnio wypisywałaś. Moze dostaneisz duza pokute i bedziesz miała co robic Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_mewa Re: do moderatorow 08.08.05, 11:32 mnie o wiele bardzie jwkurza używanei kilku nicków i odpowiadanie samemu sobie (patrz: michiko = cezarynka74 = fastcar). Trzeba być głuptasem, żeby samemu sobie racje przyznawać. Wcale sie nie dziwię, że tyle osób odeszło z tego forum, bo to sie naprawde staje dziecinne. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaloli Re: do moderatorow 08.08.05, 11:45 Taka jesteś pewna, ze to jedna i ta sama osoba? Podaj jakieś dowody ,bo jak na razie to co piszesz ,to zwykłe pomówienia! Odpowiedz Link Zgłoś
michiko ale czarna mewa tylko to potrafi wysyłaś do 08.08.05, 11:51 obrzucac inwektywami. nazywać innych co mają odmienne zdanie od ś. jeb. A sama lubi nurzać sie w rynsztokowamy błotku obrzucając nim innych. A tak na marginesie to zniknęla pasibrzuszek i kilka innych nickow a pojawiła sie czarna mewa> bardzo ciekawe a moze to ona tworzy nowe nicki zeby dyskredytwoać inne osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaloli Re: ale czarna mewa tylko to potrafi wysyłaś do 08.08.05, 11:53 tak-pasibrzuszek i jeszcze stawiam na purpurowążmiję Odpowiedz Link Zgłoś
l.e.a Re: do moderatorow 08.08.05, 11:50 posty, w których wystpuja wulgaryzmy sa kasowane, moderator nie siedzi caly czas przed komputerem i nie jest w stanie robic to 24 godz. na dobe. POza tym moderator zglasza watki administratorowi do kasacji, i dopiero administrator moze je usunac. Tez mam dosyc wulgaryzmow i wyzwisk, na takim forum jak e-mama Odpowiedz Link Zgłoś
kalina_p prosze o klikanie w "skasujcie post" 08.08.05, 11:51 to naprawde działa! A moderatorzy staraja się, w miare możliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
zbrojwskas do kosciola 08.08.05, 11:55 razi mnie okreslenie ,,idz do kosciola '' . Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_mewa Re: do mamyoli 08.08.05, 13:43 odnosnie pomówień michiko to jak widzisz w innym wątku już się do cezarynki przyznała. Co do niku pasibrzuszka to najbardziej pasuje do michiko, przejrzałam też nick purpurowazmijka i też pasuje do michiko = cezarynka = fast coś tam. Zwróć uwagę, że ona czasem sama sobie odpowiada na posty innymi nickami. I jest w nich dużo złośliwości i prowokacji. A teraz pytanei za 100 punktów: kim była swku? odpowiedź teżsie nasuwa sama , zwłaszcza że zniknęła po obrażaniu sówki. Stawiam też na michiko! Odpowiedz Link Zgłoś
sonnja1 Re: do mamyoli 08.08.05, 13:49 czarna_mewa napisała: > odnosnie pomówień michiko to jak widzisz w innym wątku już się do cezarynki > przyznała. Co do niku pasibrzuszka to najbardziej pasuje do michiko, > przejrzałam też nick purpurowazmijka i też pasuje do michiko = cezarynka = fast > > coś tam. Zwróć uwagę, że ona czasem sama sobie odpowiada na posty innymi > nickami. I jest w nich dużo złośliwości i prowokacji. A teraz pytanei za 100 > punktów: kim była swku? odpowiedź teżsie nasuwa sama , zwłaszcza że zniknęła po > > obrażaniu sówki. Stawiam też na michiko! Ale fajnie. Wyglada na to, iz posiadanie wielu nickow jest w dobrym tonie. Ze tez tak pozno zalapalam. Musze sie postarac przynajmniej o jeszcze jeden. Tylko nie wiem- poinformowac o tym i pisac oficjalnie pod dwoma czy udawac dwie postaci..musze to przemyslec.. Odpowiedz Link Zgłoś