karolcia111 27.08.05, 21:48 moim nałogiem jest picie kawy (dobrze że jestem niskociśnieniowa) i ostatnio jestem uzależniona od internetu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
irma1 Re: macie jekieś nałogi? 27.08.05, 21:52 O rany ja też mam to samo!!!Ale kawa musi być przed sniadaniem i koniecznie w szklancePozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia111 Re: macie jekieś nałogi? 27.08.05, 21:56 u mnie kawa jak otworzę oko, póżniej po obiadku i na wieczór jeszcze ice coffe)) internet stałe łącze więc cały czas chodzi a ja tylko podchodzę i rzucam okiem co się dzieje)) Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia111 Re: macie jekieś nałogi? 27.08.05, 22:00 moja koleżanka np, kupuje torebki... ma ich caaaałą szafę. Odpowiedz Link Zgłoś
kama_mama Re: macie jekieś nałogi? 27.08.05, 22:01 Wszystko co w czekoladzie i zaczynam się uzależniać od intrnetu. Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 forum emama 27.08.05, 22:07 kiedys jeszcze edzieckowy czat,ale od dłuższego czasu wliżć nie umiem Odpowiedz Link Zgłoś
poleczka2 Re: macie jekieś nałogi? 27.08.05, 22:13 Kawa w ciąży zdecydowanie nie dla mnie. Nie mam szczególnie nałogów, nawet internet mogę wyłączyć, choć z trudem, przyznam. Odpowiedz Link Zgłoś
agatris Re: macie jekieś nałogi? 27.08.05, 22:37 kawa -mogłabym tylko nią zyć, muzyka- musi na okrągło lecieć, komputer- bez przerwy właczony włosy- non stop musze coś z nimi robić, zmieniam fryzury, kolory "wysokie obcasy"muszą być w każdy sobotni poranek-mąż przynosi wraz z bułakmi notoryczne przemeblowania i zmiany wystroju w domu ciuchy........ net................... pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
paulka25 Re: macie jekieś nałogi? 27.08.05, 22:56 Tylko jeden ale okropny. Slodycze! Odpowiedz Link Zgłoś
przedszkolak2 Re: macie jekieś nałogi? 27.08.05, 22:40 A ja nałogowo oglądam "Daleko od szosy". Odpowiedz Link Zgłoś
lunetka2 Re: macie jekieś nałogi? 27.08.05, 23:03 na tony pożeram słone paluszki i herbata(rózne gatunki, smaki, kolory ) Odpowiedz Link Zgłoś
wszystkienikizajete Re: macie jekieś nałogi? 27.08.05, 23:06 przedszkolak2 - ja tak samo! oglądałam chyba z 9 razy cała serię, znam na pamięć, a jednak muszę! Poza tym słodycze i przytulanie mojego dziecka... Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: macie jekieś nałogi? 27.08.05, 23:29 kawa - trzy razy dziennie. Przed ciaza bylo nawet 6 kubkow slodycze - bez kija nie podchodz do mnie, jesli w ciagu dnia nie zjadlam nic na slodko spanie - w tej chwili na odwyku jestem(wiadomo, male dziecko w domu zakupy - rowniez w tej chwili na przymusowym odwyku, kiedy to konto wyczyscilam do cna i mezulo nie mial czym rachunkow zaplacic(czy mi sie uda wyleczyc? Oto jest pytanie) internet - nawet mezulo kupil drugi komputer i postawil...w kuchni, zebym miala blizej do garow)) samotne spacery - dziennie pokonuje okolo 10 mil no i muzyka Odpowiedz Link Zgłoś