buba27 02.09.05, 21:04 właśnie mandaryna zapowiedziała że jutro w sopocie zaśpiewa a capella. O jejku... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anusiamilusia Re: a capella 02.09.05, 21:10 tia... Jak dla mnie to marniuteńki ten Sopot Odpowiedz Link Zgłoś
headonshoulders Re: a capella 02.09.05, 21:12 jesli sie nie myle to a capella znaczy bez akompaniamentu.... dobrze ze bez akompaniamentu bo nie bedzie z niczym zgrzytalo. Spiewanie bez zadnych towarzyszacych dzwiekow jest w rzeczywistosci ulatwieniem...! Odpowiedz Link Zgłoś
headonshoulders Re: a capella 02.09.05, 21:34 cholera a ja nie bede mogla ogladac nie mam polskiej telewizji. Blagam opiszcie jak wyszlo. ja w sumie bylabym mile zaskoczona jakby jej wyszlo, troche swinstwo jej zrobili... wiec takim swiniom trza zyczyc kompromitacji! Odpowiedz Link Zgłoś
mispolonia Re: a capella 02.09.05, 21:37 może i zrobili świństwo, ale jak ktoś nie umie śpiewać to niech nie śpiewa- i nie pcha się do telewizji Odpowiedz Link Zgłoś
headonshoulders Re: a capella 02.09.05, 21:39 wiesz co, to polowa gwiazd tej planety musialaby zejsc z niebosklonu. Chociaz przyznaje ze jak pierwszy raz uslyszalam Here I Go Again to padlam ze smiechu zwinieta w klebek i przez jakies pare tygodni bylo to moje panaceum na wszystkie dolki ! )))) Odpowiedz Link Zgłoś
karola.v Re: a capella 02.09.05, 21:41 I tak oto jutro cała Polska zasiadzie przed telewizorami Niezłą reklame Mandaryna zafundowała TVN-owi. Swoją droga,jeśli Mandaryna wygra ten niegdyś prestiżowy festival,to będzie to wielka porażka Sopotu. Odpowiedz Link Zgłoś
gorgolka Re: a capella 03.09.05, 09:21 a capella, rozumiem, ale czy na pewno bez playbacku???? bo może nagra sobie wcześniej to a capella? A swoją drogą powinno być zakazane na konkursach śpiewanie nie na żywo. Wydawało mi sie że w Sopocie można tylko muze z playbacku ale śpiew to trzeba na żywo? Wiecie jak w tym roku ma być? Odpowiedz Link Zgłoś
ligia76 Re: a capella Madonna ? 03.09.05, 09:25 Wećie pod uwagę to, że Madonna zaczynając karierę też nie potrafiła śpiewać I co ? Teraz świetnie sobie radzi na koncertach, tańczy i śpiewa na żywca Pozdrowienia Ligia Odpowiedz Link Zgłoś
ligia76 Re: a capella Madonna ? 03.09.05, 09:26 Na początku miało być - weźcie Pozdrowienia ligia Odpowiedz Link Zgłoś