09.09.05, 23:33
Dziś mam telewizyjny wieczór .Tvp mnie rozpieszcza - na jedynce koncert poświęcony latom 80-tym teraz na dwojce jubileuszowy Myslowitz i tak sobie kombinuję. Cholibka może ja juz stara jestem ale gdzie tam tym teraźniejszym "owocom cytrusowym" czy innym "przewodnikom elektrycznym" do tych zespołów i wokalistów. Mam nadzieję że moje potomki wzorem starszych będa jednak woleli ambitniejszą muzę. Mój ślubny podrywał mnie na Kowalską ja miałam i mam odpał na punkcie min. Manaamu , gdzie te Heye , Oddziały , Proletayriaty itd? Echh , aż się płakać chce.....
Obserwuj wątek
    • wegatka Re: Echh 10.09.05, 00:12
      Mam bardzo podobne zdanie na temat dzisiejszej muzyki, w związku z czym
      stwierdzam, że się starzeję wink)

A w tej chwili mam na uszach stary, poczciwy zespół The Cure.
    • anias29 Re: Echh 10.09.05, 07:36
      Tak, coś w tym jest... Ze współczesnej muzy mało co mi się podoba, zwłaszcza
      wśród nowych wykonawców. Ostatnio wróciłam do Sex Pistols.
      • balba_77 Re: Echh 11.09.05, 11:17
        mi się też ckni za tymi szalonymi osobowościami które kiedyś tłumnie zapełniały
        sceny tego świata, be te dzisiejsze.... od każdej trąci kreowanym sztucznie
        produktem odpowiadajacym na zapotrzebowania ludu.
        Ale że malkontent nie jestem to i tak sobie coś wynajdę, no i w związku z tym
        bardzo polubiłam Sistars. Ostatnio "wpadł mi w uszy" kawałek z refrenem o
        Asteriksie i Załodze G tylko nie mam zielonego pojęcia kto to śpiewa sad(
        • verdana Re: Echh 11.09.05, 11:20
          Ja tam nie wiem. Moja córka słucha tylko Mozarta i muzyki operowej. Już chyba
          wolałabym coś współczesnego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka