edycia274 09.10.05, 12:38 dzicko poszlo z tatusiem na spacer, a ja samiutka w domu,,,pelny relaks,,,i jak cichutko jak nie ma malego szatanka) a Wy jak spedzacie niedziele Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e_r_i_n Re: jak fajnie :) 09.10.05, 12:41 A ja z kolei jestem sama z synkiem. Zaraz idziemy glosowac, spacerowac i zrobic jakies zakupy. Odpowiedz Link Zgłoś
waha31 Re: jak fajnie :) 09.10.05, 12:43 zazdroszcze!!!! Tato w pracy, starszy młody z dziadkami, młodszy młody ze mną w domu - taki sobie szpitalik urządzilismy, bo oboje mamy goraczke. OGolnie to koszmar,młody płacze, ja nie wiem jak mu pomóc, boli mnie kazdy miesien, zreszta chyba wszystko mnie boli. Generalnie do dupy! Zazdroszcze!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: jak fajnie :) 09.10.05, 12:46 hmm to nie fajnie, no ja mam tylko takie niedziele i to nie zawsze , i tak sobie mysle czy z kumpela nie wyskoczyc, hm ,, a Wy kochane trzymajcie sie mimo wszystkiego Milej niedzieli zycze Odpowiedz Link Zgłoś
asiawi Re: jak fajnie :) 09.10.05, 17:19 u nie średnio!dzieci co prawda na gworzu ale z mężem ciche chwile mamy i jest tak jakoś byle jak.Eh,smutno jakoś i jeszcze na dodatek nie wiem na kogo głosować. Odpowiedz Link Zgłoś
bea.bea Re: jak fajnie :) 09.10.05, 17:37 ku zgoraszeniu wszystkich świętych mam ...własnie skończyłam myć okna) Odpowiedz Link Zgłoś
ewapoznan Re: jak fajnie :) 09.10.05, 20:01 no to jest nas dwie firanki też wyprałam - a co!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 bea.bea :) 09.10.05, 20:33 az mi sie glupio zrobilo jak spojrzalam na moje okna hihi,, chyab je w srode umyje Odpowiedz Link Zgłoś
gawliki Re: jak fajnie :) 15.10.05, 10:11 a ja teraz koncze magistra,i na weeken co 2/3daje dzidzie babci,fajny taki luzik Odpowiedz Link Zgłoś