mamamajki 12.10.05, 10:11 już nie mogę się doczekać mam nadzieję,że mecz będzie ciekawy no i WYGRAMY !! hip hip hurra pozdrawiam szczęśliwa w tym oczekiwaniu mamamajki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jagienkaa Re: dziś uczta o 20 12.10.05, 10:15 nie wiem jak uczta, ale ja też już się nie mogę doczekać!!!! wprawdzie domyślam się że będzie się iskrzyć u nas w domu (mąż Anglik!) to jednak cieszę się na ten mecz. Mam nadzieję że Polacy wygrają z tymi zadufanymi Angolami, choć będzie ciężko! Pozdrawiam wszyskie zainteresowane mamy i te niezainteresowane też! Odpowiedz Link Zgłoś
babka71 Re: dziś uczta o 20 12.10.05, 10:20 Po tym co angole wyprawiają sikając na boisku podczas treningu, co znaczy, że leją na Polaków lub inaczej olewają nas, życzę im kompromitujacej porażki, ale obawiam się typowego scenariusza w wykonaniu Polaków.... TRZYMAM KCIUKI WIADOMA SPRAWA Odpowiedz Link Zgłoś
balba_77 Re: dziś uczta o 20 12.10.05, 10:50 Moje nastawienie do Naszej reprezentacji zakrawa już na niepoprawny otymizm, ale niech im tam... dawaj husaria na "angola" Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: dziś uczta o 20 12.10.05, 10:55 ja bym się nie cieszyła zawczasuoczywiscie życzę jak najlepiej ale dlaczego tak już jest ,że zawsze dostajemy się fuksem.przeciez gdyby ten mecz Czechy- Holandia potoczył się inaczej to nie wiadomo co by było dzisiaj.Byle nasi nie siądą na laurach. powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś