polka3 31.10.05, 21:40 Amelio a może tak zrobic na górze link do wątku- przedstawmy sie..nowe osoby łatwo by go znalazły a i nam byłoby łatwiej poszukiwać))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amelia791 Re: Pytanie do Amelii :)) 01.11.05, 14:35 Pewnie że o tym myślałam tylko że lenistwo wzieło górę .... cholera trza by się do tego w końcu zabrać ) Odpowiedz Link Zgłoś
bbb21 Re: Pytanie do Amelii :)) 02.11.05, 15:46 Na jakim etapie jest Twój wyjazd, Amelio? p.s. Jeśli pytanie uznasz za nieodpowiednie, nie odpowiadaj. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
amelia791 Już odpowiadam .... 03.11.05, 10:00 Dziękuję że pamiętałaś... pytanie nie jest nieodpowiednie, ale nie potrafię powiedzieć kiedy... Jedno jest pewne że obydwoje zadecydowaliśmy że pierwszy wyjedzie mąż i kiedy będzie widział że ma tam dobre warunki płacy i bytowe to dołączymy do niego z małym jak najszybciej. Jesteśmy na etapie poszukiwań gdzie wyjechać, składania pieniędzy, no i najpewniej dojdzie do tego dopiero wiosną przyszłego roku, gdyż wtedy moja mama będzie mogła zająć się trochę małym, a ja pójdę do pracy, wtedy łatwiej nam będzie podjąć ostateczną decyzję, gdyż teraz wyjazd męża w nieznane to trochę ryzykowne w sytuacji kiedy jest on jedynym żywicielem rodziny. Musimy w razie czego mieć jakieś zabezpieczenie finansowe, mam nadzieję że znajdę pracę na wiosnę .... Ale myślę pozytywnie że w przyszłym roku nasze plany się spełnią.... ale czy wyjazd spełni nasze oczekiwania ... zobaczymy, na pewno o tym napiszę Kiedy już będę TAM to wszystko napiszę, na razie czekam co przyniesie los i jak ułożą się nasze plany. Także proszę o cierpliwość ) I dziękuję za pamięć Odpowiedz Link Zgłoś