Dodaj do ulubionych

poszukuje mam matematyczek na poziomie studiów

29.11.05, 13:44
chodzi mi o przedmiot: matematyka finansowa. mam ok. 40 zadań do zrobienia.
proszę o pomoc. mogę przesłać je mailem w wordzie.
Obserwuj wątek
    • mojuda Re: poszukuje mam matematyczek na poziomie studió 29.11.05, 15:09
      hehesmile
      dobre
      proponuje raczej znalezc korepetytora i jemu ewmetulanie zaplacic za zadnaia i
      ich wytluamczeniesmile
      pozdrawiam
      --
    • moofka Re: poszukuje mam matematyczek na poziomie studió 29.11.05, 18:55
      dobre big_grin
      40 ci zrobić?
      a ty tak nic? ani jednego?
      magister znaczy sie bedziesz?
    • sineira Re: poszukuje mam matematyczek na poziomie studió 29.11.05, 19:15
      Może jeszcze kawkę jasnie pani podać i stópki wymasować?
    • dziumdziarumdzia Re: poszukuje mam matematyczek na poziomie studió 29.11.05, 19:26
      Dam Ci 500 złotych, tylko proszę WYBIERZ MNIE!!!
      • sabulka Re: poszukuje mam matematyczek na poziomie studió 29.11.05, 20:43
        zrobiłam kiedyś koleżance 30 zadań z chemii (studiuje zaocznie na "ekonomii")
        i dostałam CZEKOLADĘ ! chyba sie za nisko cenię ... a ona pani inżynier będzie
        za dwa lata!
        w zasadzie to ile można "wyciągnąć" za zadanko?
        mam nadzieję, że pytająca medycyny nie studiuje , bo trafić do takiego
        lekarza... oj
    • qma_ta Re: poszukuje mam matematyczek na poziomie studió 29.11.05, 20:53
      He, he... Jak masz taki przedmiot i 40 zadań - to je zrób może po prostu, co?
      Albo się nie bierz za coś, czego nie potrafisz. Potem będziesz zawyżać
      statystyki wyższego wykształcenia - oj, nieładnie...
    • ziazia17 Re: poszukuje mam matematyczek na poziomie studió 30.11.05, 07:03
      A Ty nie robisz, bo Ci się nie chce? Czy masz może ważniejsze sprawy? Jestem
      mamą matematyczką; mogę wziąć cię na korki; stawkę ustalę na poziomie
      uniwersyteckim i dam ci znać kiedy masz się stawić. Jakoś damy sobie wspólnie radę.
      Oj jak fajnie, wpadnie dodatkowa kaskasmile))) Zainteresowana?
      W nauce trzeba jednak wysilić mózg, a nie czekać na gotowce!

arorat4 napisała:

> chodzi mi o przedmiot: matematyka finansowa. mam ok. 40 zadań do zrobienia.
      > proszę o pomoc. mogę przesłać je mailem w wordzie.
      • arorat4 dla wyjasnienia 30.11.05, 09:31
        To nie moje zadania. poproszono mnie czy nie znalazłabym kogoś kto w tym
        pomoże. Jeśli juz jesteście takie uszczypliwe, to wyjaśniam, że wyższe
        wykształcenie dzięki własnym(!) siłom i nauce już mam,nigdy nie byłam i nie
        zamieżam być na czyjejs łasce. pracuję w zawodzie (zaczęłam pracować na 3 -im
        roku studiów), znam 2 języki obce, jestem szczęśliwą żoną i matką, a lat mam
        24.
        Wystarczyło powiedzieć "nie".
        Pozdrawiam
        • qma_ta Re: dla wyjasnienia 30.11.05, 09:37
          Nic z tego w pierwszym poście nie było, co się więc dziwisz uszczypliwości.
          Mogłaś się takiej reakcji spodziwać.
          • arorat4 Re: dla wyjasnienia 30.11.05, 09:46
            no to przepraszam, że nie wyjasniłam do końca o co chodzi sad
        • natka_szczerbatka Re: dla wyjasnienia 30.11.05, 10:17
          uahahaha,znasz dwa języki obce,a po polsku piszesz "zamieżam" - no to fajna
          jesteś!
        • wiotka_trzpiotka Re: dla wyjasnienia 30.11.05, 10:17
          chyba z tych niższych to wyższe wykształcenie, skoro zamieŻasz...
          • arorat4 Re: dla wyjasnienia 30.11.05, 13:36
            A wy takie jesteście doskonałe, co? Ciekawe ile razy Wy zrobiłyście jakiś błąd,
            bo na pewno nie raz. A może czegoś zazdrościcie?
            A co do ortografii, np. moja siostra - po prawie na uniwersytecie, świetny
            prawnik, i nie obejdzie się bez poprawek, gdyż mimo tego że bardzo się stara
            nie popełniać błędow ortograficznych, robi ich masę, bo ma dawno temu
            stwierdzoną (badaniami) DYSORTOGRAFIĘ. I jedno z drugim tu nie ma wspólnego.
            Aha, i nie było do tej pory u nas w rodzinie prawnika ani nikogo, kto z tym
            zawodem miał by do czynienia, gdybyście sądziły, że dostała się po znajomości.
            Jesteście podłe, i chyba macie mnóstwo kompleksów, bo wyżywacie się na
            jednym "ż". Obrazą dla mnie jest pisanie, że moje "wyższe jest z tych
            niższych", gdyż nie wiecie ile wyżeczeń mnie to kosztowało. Ale było warto. Mam
            wiedzę, którą wykorzystuje na codzień w pracy i jestem z tego bardzo dumna.
            I nawet sie nie zastanawiam ile błedów popełniłam pisząc tę odpowiedź.
            • arorat4 do natki i wiotkiej 30.11.05, 13:41
              a co do waszych nicków: smiem twierdzić, ze jedna z Was jest zielona i
              szczerbata (albo nazywa się Renata Szczerba) a druga - słaba, gdzie zawieje tam
              idzie i jest tak roztrzepana, że nawet nie wie po co pisze takie bzdury.
            • malila Ignoruj 30.11.05, 13:42
              obraźliwe uwagi na temat ortografii. Niektórzy tak mają, że lubią sobie
              pojeździć na byle czym. IMO w taki tok rozumowaniania dla własnego
              bezpieczeństwa nie należy się zbytnio zagłębiać.
              • arorat4 Re: Ignoruj 30.11.05, 13:50
                wiem, ale mnie poniosło, bo nie uważam, żeby jakaś wiotka trzpiotka i natka
                szczerbatka wydawały opinie na temat mojej osoby.
      • arorat4 do ziazia17 30.11.05, 09:34
        a jak jest stawka uniwersytecka i ile można wziąc za zrobienie 40 zadań?
        Proszę o szczerą odpowiedź.
        • ewcialinka tez uważam wystarczyło powiedzieć nie 30.11.05, 10:58
          oczywiście bez głupich uwag nie mogło sie obyć..ach czaem mi się wydaje że
          niektórym mamom to to siedzenie z dzieckiem źle działa smile ja też uważam że
          to nie był dobry pomysł żeby ktos za ciebie robił te zadania ale wystarczy
          powiedzieć NIE i wszystko
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka