sledziowa 03.12.05, 21:36 Nie wiem czy wysyłacie do rodziny i znajomych... Ja wysyłam, dlatego może stwórzmy przydatną bazę życzeń światecznych, które można wypisać na kartach świątecznych? Co Wy na to? Może macie jakieś ciekawe propozycje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kejtka1 Re: Kartki świąteczne... 04.12.05, 10:39 Ja mam wiecznie problem z życzeniami i od kiedy pojawiły się kartki z nadrukiem jestem wreszcie wybawiona. Dopisuję kilka zdań od siebie i gotowe. Wczoraj już zakupiłam kartki świąteczne, na jednej widziałam fajny wierszyk. Niech się spełnią świąteczne życzenia, te łatwe i trudne do spełnienia. Niech się spełnią te duże i te małe, te mówione głośno lub wcale. Niech się spełnią wszystkie krok po kroku, niech się spełnią w Nowym Roku. Odpowiedz Link Zgłoś
mamuska85 Re: Kartki świąteczne... 05.12.05, 09:32 Ja w wyszukiwarke wpisuje hasło "życzenia bożonarodzeniowe" i pokazuja sie strony z życzeniami. Nic prostrzego, a wybór bardzo duży. Odpowiedz Link Zgłoś
kejtka1 Mamuśka85 jesteś wielka! 05.12.05, 19:04 Dzięki Ci za adres tej strony z życzeniami)) Odpowiedz Link Zgłoś
sledziowa Re: Kartki świąteczne... 07.12.05, 21:28 A czy w ogóle wysyłacie świąteczne karty? Odpowiedz Link Zgłoś
margarettka Re: Kartki świąteczne... 07.12.05, 21:33 Ja wysylam i nie lubie gotowych zyczen. Zawsze mam problem, bo wiekszosc jest teraz od razu z zyczeniami, a ja jednak stawiam na takie od siebie, wlasnymi slowami Sama cenie takie kartki, w ktorych autor podczas ich wypelniania pomyslal chwile o tym co pisze, o nas i napisal cos od siebie Odpowiedz Link Zgłoś
rosie.rosie Re: Kartki świąteczne... 08.12.05, 00:23 Ja do tej pory wysylalam i bardzo sobie to chwalilam. W tym roku jednak chyba bede wysylac kartki droga elektroniczna i chcialabym najpierw sama stwozyc taka kartke. Odpowiedz Link Zgłoś
malgosia191 Re: Kartki świąteczne... 08.12.05, 10:44 Co roku wysyłam dużo kartek do rodziny i znajomych.Do tych gotowych życzeń staram sie dopisać coś od siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
aiszka4 Re: Kartki świąteczne... 08.12.05, 19:05 Ja też cenię i mam ambicje Ale jak się wysyła kilkanaście, do rodziny, która mieszka blisko siebie i omawia na spotkaniach każdy drobiazg ze szczegółami (w tym treść życzeń), to nie jest to wcale takie łatwe. Odpowiedz Link Zgłoś
bbb21 Re: Kartki świąteczne... 08.12.05, 10:53 wysyłam. Nie ma to jak kartka wysłna formą tradycyjną. W tym roku będą to wydrukowane zdjęcia, bo udało nam się zrobić fajne ujęcia, gdy spadł pierwszy śnieg.. Ja też lubię dostawać kartki tradycyjne.. Odpowiedz Link Zgłoś