rojust 16.01.06, 00:24 kilka godzin temu zalozylam watek o sklepie z odzieza ciazowa i nie ma, zniknal Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mika_p Re: gdzie jest moj watek? 16.01.06, 01:37 MOze sklep był w chatce na kurzej łapce i sobie odszedł w siną dal (jak kochaś). PS. Zobacz w ogłoszeniach duszpasterskich pt "Przeniesione wątki" PS2. Upewnij się, ze napisałaś go na tym a nie innym podforum. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: gdzie jest moj watek? 16.01.06, 08:45 PS3 Czy nie zasługiwa na Oślą ławkę? Sprawdź tam. PS4 Mógł zniknąć jeśli łamał zasady regulaminu - spam na przykład - zakładałaś go tylko tu? Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: gdzie jest moj watek? 16.01.06, 09:54 Wątek na emamie został skasowany, gdyż taki sam założyłas na forum "w oczekiwaniu". Tamten zostawiliśmy jako bardziej pasujący tematycznie i założony jako pierwszy. Jak zapewne wiesz spamowanie(zakładanie takich samych watków na kilku forach) jest niezgodne z Netykietą. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu czajka 16.01.06, 09:58 sory że w tym wątku ale dlaczego nie moge zakładac nowych postów? Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: czajka 16.01.06, 10:00 Jak to nie możesz zakłądac nowych postów? Nie działa ci opcja"założ nowy wątek'? Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: czajka 16.01.06, 10:03 nie pomyslałam że mi usuneliście bo za dużo wątków mam... Odpowiedz Link Zgłoś
dzidda1 Re: czajka 16.01.06, 10:50 sowa_hu_hu napisała: > pomyslałam że mi usuneliście bo za dużo wątków mam... Może coś w tym jest... Odpowiedz Link Zgłoś
dzidda1 Re: czajka 16.01.06, 11:20 Może to nieo ilość chodzi, tylko o... jakość? Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: czajka 16.01.06, 11:22 a przepraszam czy ja złamałam netykiete? a jakość jest jak na mój gust taka sama jak wszystkich innych wątków... Odpowiedz Link Zgłoś
inia25 sowa 16.01.06, 11:42 mam propozycje, zapytaj na edziecko administracja, tam jest taka lotna modelatorka to Ci na 100% odpowie)) Prorokuj: sowa: dlaczego nie mam możliwości zakłądania nowych wątkó asiulka: to dziwne bo ja mam))) serio sprawdź to Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: sowa 16.01.06, 13:19 inia25 napisała: > sowa: dlaczego nie mam możliwości zakłądania nowych wątkó > asiulka: to dziwne bo ja mam))) Ściereczkę poproszę.... Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu ale chciałabym.... 16.01.06, 10:59 ... wiedzieć przynajmniej co jest grane... Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Sowa 16.01.06, 12:52 sory ze nie odpowiadałam,ale mnie nie było. Zapytaj na edziecko:administracja,a ja dodatkowo zapytam adminow. Odpowiedz Link Zgłoś
rojust odp 16.01.06, 13:03 dzieki za odpowiedz, teraz przynajmniej wiem o co chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: odp 16.01.06, 13:32 Proszę bardzo. My moderatorzy, naprawde nie działamy w złej wierze i nie robimy wam na złość Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: Sowa 16.01.06, 18:05 W przypadku gdy nie możesz zało.życ watku spróbuj się przelogować i zalożyc jeszcze raz. To jedyna rada jaką udało mi się uzyskac Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Sowa, czytaj: 16.01.06, 17:59 Pewnie ci to nie pomoże, ale moze pocieszy forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=35038895&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
kama48 Jarosławiec 17.01.06, 08:46 Mój też zniknął (w przeniesionych - nie znalazłam). Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: Jarosławiec 17.01.06, 08:58 Informacja gdzie jest twój wątek jest w przeniesionych Oto link do twego wątku: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=598&w=34782428 Odpowiedz Link Zgłoś
kama48 Re: Jarosławiec 17.01.06, 10:50 1. Dzięki za odp.- widocznie przeoczyłam, bo w przeniesionych nie znalazłam. 2. Zachodzę w głowę, dlaczego przeniesiono akurat na forum lubelskie! 3. Na fora regionalne zaglądają osoby zamieszkałe w rejonie, odpowiedzi mogłaby udzielić osoba, która dobrze zna Jarosławiec, niekoniecznie tam mieszkając. 4. Szczegółowe pytania odnośnie pobytu w J. napisałam na forum wakacje. Przez myśl mi natomiast nie przeszło, że na ogólnym nie mogę zadać jednego pytania odnośnie konkretnej miejscowości (tutaj ruch największy) Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: Jarosławiec 17.01.06, 11:05 > Przez myśl mi natomiast nie przeszło, że na ogólnym nie mogę zadać jednego pytania odnośnie konkretnej miejscowości (tutaj ruch największy) Ależ możesz zadać. Tylko musisz się liczyć z tym, że docelowo wątek i tak trafi na odpowiednie forum. Po to stworzono podział tematyczny i Województwa. Odpowiedz Link Zgłoś
kama48 Re: Jarosławiec 17.01.06, 11:26 zona_mi napisała: > Ależ możesz zadać. Dziękuję za przyzwolenie >Tylko musisz się liczyć z tym, że docelowo wątek i tak trafi > na odpowiednie forum. Jak widać "odpowiednie" może być różnie rozumiane. Nie wiedziałam, ze morze przeniesiono w okolice Lublina. >Po to stworzono podział tematyczny i Województwa. Stworzono je dla wygody (a nie dla komplikowania sobie życia), tak mi się przynajmniej do tej pory wydawało. Czy mamy np z Warszawy zaglądają na lubelskie? A odpowiedź na moje pytanie mogą znać. Niemniej, temat uważam za zamknięty i o swoje dopominać się nie będę. Jak świat światem jedni rządzili i ustalali reguły, inni - musieli się im podporządkować. Ze swoim pytaniem pozostanę na "wakacjach". Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: Jarosławiec 17.01.06, 11:35 Gdybym wierdziala ze taki sam wątek założylas na Wakacjach,to ten od razu zostałby skasowanu,nie fatygowałabym się z przenoszeniem. Nie wiem czy woesz ze zakładanie takich samych wątków na róznych forach jest spamem i jest niezgodne z Netykietą. Tak wiec nie ma o co toczyc bitwy,bo wątek z emamy tak czy siak by zniknął. Pozdarwiam Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: Jarosławiec 17.01.06, 11:37 a został przeniesiony na lubelskie gdyz akurat w tym rejonie jest największa wies Jarosławiec. Odpowiedz Link Zgłoś
kama48 Re: Jarosławiec 17.01.06, 14:52 czajkax2 napisała: > Gdybym wierdziala ze taki sam wątek założylas na Wakacjach Nie, na wakacjach założyłam inny odnośnie konkretnego ośrodka, tutaj zadałam jedno pytanie. >,to ten od razu > zostałby skasowanu,nie fatygowałabym się z przenoszeniem Fakt, fatyga zbyteczna, jeśli chodzi o lubelskie. > Nie wiem czy woesz ze > zakładanie takich samych wątków na róznych forach jest spamem i jest niezgodne > z Netykietą. To mnie nie dotyczy, ale nie zgadzam się z takim podejściem. Każdy ma prawo zadawać pytania w róznym srodowidku (na róznych forach), szczególnie kiedy nie otrzymuje odpowiedzi. >Tak wiec nie ma o co toczyc bitwy,bo wątek z emamy tak czy siak > by zniknął. Nie toczę bitwy, co przecież napisałam. Jednak dalej uważam, ze skutki porządków mają maja uprzyjemniać zycie, a nie wprowadzać zamieszanie. Odpowiedz Link Zgłoś