m.online 25.01.06, 09:58 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=433&w=35455269&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czajkax2 Re: O qrcze - MjM, zobaczcie! 25.01.06, 10:03 Ale o co chodzi konkretnie? Co tam jest takiego ekscytującego? Odpowiedz Link Zgłoś
m.online Re: O qrcze - MjM, zobaczcie! 25.01.06, 10:13 A oglądasz? Ja nie wiedziałam, że Krzysztofa uśmiercą. Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia801 Re: O qrcze - MjM, zobaczcie! 25.01.06, 10:17 a my tu w pracy to już wiemy od grudnia bezpłciowa postać..juz dawno mieli go wycofac z serialu ale nie wiedzieli w jaki sposób i kiedy... Odpowiedz Link Zgłoś
betty_julcia Re: O qrcze - MjM, zobaczcie! 25.01.06, 10:28 O Krzysztofie od listopada nawet a o MArcie że ją podobno mafia zabije to od sierpnia Bo podobno małżeństwo przez serial sie wali ------------------------------------------------------ Betty to mama a to jestem ja: GWIAZDECZKA Odpowiedz Link Zgłoś
ciociapolcia Re: O qrcze - MjM, zobaczcie! 25.01.06, 10:31 O rany, dziewczyny, czy wy nie macie sie czym ekscytowac? Odpowiedz Link Zgłoś
kasia1302 Re: O qrcze - MjM, zobaczcie! 25.01.06, 10:49 Nie odbieram tego jak ekscytacji. Jeszcze jedna błahy temat. A Ty nigdy nie rozmawiasz z koleżankami o zwykłych, przyziemnych i niewaznych sprawach? Tylko literatura wysokiego lotu, gospodarka ogólnoświatowa i polityka w krajach trzeciego świata? Ja nie, a przyjaciółki mam naprawdę inteligentne. Odpowiedz Link Zgłoś
ciociapolcia Re: O qrcze - MjM, zobaczcie! 25.01.06, 10:56 Nie, ale to juz jest do bolu infantylne i powalajace... Odpowiedz Link Zgłoś
ciociapolcia Re: O qrcze - MjM, zobaczcie! 25.01.06, 14:35 A nie jest? Mnie bardziej zdenerwowalo, ze poniedzialek bylo jakies rozdanie nagrod, a nie serial, bo mi dzieciak marudzil . Swoja droga, ciekawe czy zauwazy brak Krzysztofa... . Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: O qrcze - MjM, zobaczcie! 25.01.06, 10:54 Nie oglądam. To dlatego nie zorientoiwałam sie,co tam takiego sensacyjnego napisali Odpowiedz Link Zgłoś
ciociapolcia Re: O qrcze - MjM, zobaczcie! 25.01.06, 11:01 Ja czasem ogladam, bo moje dziecko uwielbia temat muzyczny z tego serialu (tak sie zaczelo), teraz siedzi i oglada calosc... A to jest 20-to miesiesieczny chlopiec , widocznie ma to po mojej nietesciowej . Ja przynajmniej mam pare minut spokoju . Pi razy oko wiem przez to co sie dzieje w serialu, no ale zeby tak lamentowac z takiego powodu... Boszszszzz! Odpowiedz Link Zgłoś
inia25 Re: O qrcze - MjM, zobaczcie! 25.01.06, 10:45 O matko ale afera! Kurcze może napiszmy do scenarzystki żeby go nie usmiercała? Plis plis plis! Nie wiem jak moje zycie bedzie wygladało bez Krzysztofa.... chlip chlip Odpowiedz Link Zgłoś
madelaine6 Re: ale walnęłaś nowość...... 25.01.06, 12:53 Lo matko juz nic dziewczyna napisac nie moze,zeby ktos sie nie ponabijal...Luzzzzz Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka.lubicz Re: ale walnęłaś nowość...... 25.01.06, 13:06 No tak, ekspert od seriali juz to dawno wiedział Odpowiedz Link Zgłoś
nadja11 Re: O qrcze - MjM, zobaczcie! 25.01.06, 13:08 ha! myslałby kto że padające na pysk obciązone nadmiarem domowych obowiązków matki na wychowawczym preferują wyłącznie ambitne rozrywki gardząc serialami ba! telewizją, nie popieram pierdzenia w stołek przy ciao darwin ale czystą hipokryzją jest wysmiewanie czy potepianie osob ogladających seriale gdzie jak mówią sondaze cały przekrój społeczenstwa je ogląda, od pani doktor po panią salową. Odpowiedz Link Zgłoś
nadja11 Re: O qrcze - MjM, zobaczcie! 25.01.06, 13:11 ...i 99% kobiet spędzających czas w domu Odpowiedz Link Zgłoś
m.online Nie bardzo rozumiem 25.01.06, 13:25 w czym problem życie zawodowe mam bardzo ożywione, bez obaw życie rodzinne ok jak najbardziej seriale oglądam lub - częściej - czytam streszczenia(choć zdaje się nie na tyle dokładnie śledzę akcję, by znać nowości, stąd zaskoczenie) nie bardzo kumam sens wypowiedzi czajki w tym wątku (nie ogląda, ale komentuje ostro), chyba tylko po to, zeby zaistnieć w możliwie dużej ilości wątków. O ile lipiec potrafi zrobić szum wokół siebie naturalnie, o tyle czajka załośnie się wysila w ripostach (nie pierwszy raz i nie tylko przy mnie) resztę pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: Nie bardzo rozumiem 25.01.06, 13:40 HMM, tez troszke tak pomyslalam, ze czajka chciala chyba zaznaczyc, ze ona nie oglada seriali) Jest intelgenta babka, wiec pewnie domyslila sie, otwierajac linka, ze chodzi o serial, ale kokietowac musiala widocznie w stylu "a co to jest??? nie rozumiem???" smieszne to bylo faktycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: Nie bardzo rozumiem 25.01.06, 14:07 Tak cocollino mam rentgena w oczach. Widząc link, od razu wiem na jakie forum trafię. Brak słów. Nie zajarzyłam ze sensacją dnia jest uśmiercenie kogos, i szukałam o co w tym watku chodzi. Czyli jednak nie jestem tak inteligentna jak myslisz,skoro tak prostej rzeczy nie oglądam. I nie pisałam nigdy,ze nie oglądam seriali. Tego akurat nie oglądam. Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: Nie bardzo rozumiem 25.01.06, 14:08 Miało byc ze tak prostej rzeczy nie zajarzyłam(a nie ze ogladam) Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: Nie bardzo rozumiem 25.01.06, 14:48 Alez czajko, nie irytuj sie. Widząc link nie wiadomo co w nim jest- zgadzam se, ale moze lepiej zobaczyc co w nim jest, a pozniej pytac, co w tym takiego sensacyjnego? A poza tym, ja, jak nie ogladam danego serialu, to nie wchodze na linki tychze, bo i tak nie skumam co tam jest ekscytujace a co nie. Tylo tyle. Skoro nie ogladasz serialu, to po co pytasz co takiego moze byc ekscytujacego w tym linku. Gdyby ktos napisal senasacja w "Samym życiu", to ja bym w ogole tam nie zagladala, bo wiadomo, ze nic mnie tam nie zainteresuje. No chyba, ze jednak zagladnac, a pzniej napisac "nie wiedzialam ze sensacja dnia jest usmiercanie kogos", po co to pisac. Moze dla nas, tych ktore ogladaja jest to sensacja. Nie ogladasz, nie dziwuj sie. Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: Nie bardzo rozumiem 25.01.06, 14:52 Cocollio mi nie chodziło o to czemu sensacją jest usmiercenie Krzysztofa. Rozumiem ze jak sie ogląda serial to uśmiercenie bohatera może byc problemem. Ja po prostu nie zrozumiałam ze wogóle usmiercenie jest tą sensacją,rozumiesz? I dlatego, juz po wejściu na podany link się zdziwiłm o co tam, biega,ze az warto na iine fora to roznosic. Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: Nie bardzo rozumiem 25.01.06, 15:05 )) a w ogole to mamy naperawde WIELKI problem hehhe)) Az mi sie smiac chce z siebie samej, ze sie wdalam w dyskusje na temat usmiercania aktora z serialu)) Pomiajm fakt, ze wiedzialam o tym od daawna i nie jest to zadna sensacja dla mnie heheh. Czajka dajmy se spokoj co?) Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: Nie bardzo rozumiem 25.01.06, 16:14 Jasne Cocollino) Po prostu nie zrozumiałysmy sie. Bywa Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: Nie bardzo rozumiem 25.01.06, 14:04 A ciebie to chyba pogięło i to osto,co? Zapyytałam wiedziona ciekawością co takiego jest w linku który podałas. Jako ze nie oglądam tego serialu to nie zorientowałam sie ze chodzi o usmiercenie Krzysztofa. mało tego,ja nawet nie wiem kim ten Krzysztof jest/był. Napisz mi , gdzie ty się w mojej wypowiedzi ostrości doszukałas? Jak widzę sądzisz innych po sobie,prawda? Normalnie wkurzyłas mnie dziewczyno,na maksa. to juz nic normalnie napisac nie mozna,bo paniusi coś sie nie podoba? Odpowiedz Link Zgłoś
m.online Re: Nie bardzo rozumiem 25.01.06, 14:19 Noooooo cała pani moderator nam się jawi miodzio )) Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: Nie bardzo rozumiem 25.01.06, 14:20 Szkoda mojego czasu na osoby twego pokroju. Odpowiedz Link Zgłoś
m.online Re: Nie bardzo rozumiem 25.01.06, 14:21 doceniam, ze raczyłas juz tyle go zmarnować Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Re: Czajeczko 25.01.06, 14:22 Nijak się w Twojej wypowiedzi nie mogę doszukać złośliwości Tez nie zajarzyłam od pierwszego kopa, o kogo chodzi. dopiero to MjM mię otrzeźwiło. A co do serialu. Temat akuratny Gapiłam się w ekran wczoraj w robocie. Dawno nie widzialam, więc się nawet wciągnęłam w fabułę, ale w pewnym momencie spuściłam głowę i zakryłam twarz rękoma. Chłop od razu się domyślił, że mi się wątroba przewraca i ciemno przed oczami robi. To był moment, gdy Ania Mucha ekscytowala się przez telefon osobą swego adoratora. Mnie się po prostu robi slabo. Odpowiedz Link Zgłoś
betty_julcia Re: Czajeczko 25.01.06, 14:38 A ja nie wiedziałam że oglądanie serialu MjM umniejsza mojej inteligencji..... Narawdę tylko ludzie mało inteligentni go oglądają????? Poza tym nijak nie mogę doszukać się ani w moim pierwszym poście ani innych żadnej nuty sensacji, taka tam sobie plotka jak wiele innych na tym forum. Ale to pewnie z braku inteligencji ni emogę sie dopatrzeć. Za to dużą inteligencją wykazały sie osoby zagladające do wątku po to żeby pośmiać sie z oglądających i zaznaczyć że tak naprawdę to nie oglądają, tylko przełaczając programy coś im w ucho wpada ------------------------------------------------------ Betty to mama a to jestem ja: GWIAZDECZKA Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Re: Betty-julcia 25.01.06, 14:52 Nie umniejszam niczyjej inteligencji. Od takich sądów jestem daleka. Po prostu nie mogę spokojnie wytrwać do końca, bo mnie mdli od tej słodyczy na ekranie (ale podobnie zareagowałam na listy moich rodziców z czasów, gdy tata był w wojsku, a które jako pachole dorwałam) Jesli Cię uraziłam, to wybacz. Jako rozrywkę lubię własnie rzeczy łatwe, lekkie i przyjemne, a nie Encyklopedię Brytanica, ale mam pewną granicę nie do przekroczenia, np. "Kiepskich", czy "Daleko od noszy". No, nie obejrzę choćby to był jedyny program na wszystkich kanałach. Odpowiedz Link Zgłoś
dzindzinka Re: Betty-julcia 25.01.06, 15:26 Mieszczę się w tym jednym procencie kobiet siedzących w domu i nie oglądających ani jednego serialu. "M jak miłość" oglądałam przed laty i pierwsze odcinki nawet mi się podobały. Przestałam, gdy pojawiła się Ania Mucha. Krzysztofa uśmiercą!!! Super! Dobrze tak cudzołożnikowi. Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa AUTORKO 25.01.06, 15:25 Też to zauważyłam,że czajka mocno sie musi wysilic żeby coś konkretnego napisac ale coz , nie kazdy ma lekką rękę do pisania co do serialu, wiedzialam juz dawno bo odwiedzam forum Seriale poza tym oglądam M jak Milosc, Na Wspolnej i szczerze mowiac nie obchodzi mnie co o tym mysla inni ludzie, wiec i ty sie nie przejmuj Czajka ogląda pewnie tez, ale chce zabłysnąć na forum.... Bywa Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa Re: AUTORKO 25.01.06, 16:01 no spoko one wszystkie oglądają seriale tylko chcą wypaść inteligentniej i kłamią że nie Odpowiedz Link Zgłoś
dzindzinka Re: Protestuję!!! 25.01.06, 16:07 Jak śmiesz Lipiec zarzucać mi, że kłamię? Nie oglądam. Kiedyś przed laty oglądałam "Klan", potem "Mjm", ale od chyba 2 lat nic. Obejrzałbym sobie "Skrzydła" albo "Alfa"... Seriali w stylu "Mody na skuces" nienawidzę. Oczywiście nie uważam, że jestem przez to mądrzejsza od tych co oglądają. A oglądajta sobie co tam chceta, nic mi do tego. Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: AUTORKO 25.01.06, 16:13 Hehe Lipcowa hihihihi rozbroiłas mnie totalnie. I znowu cie lubie hehe Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa Re: AUTORKO 25.01.06, 16:15 czajkax2 napisała: > Hehe Lipcowa hihihihi rozbroiłas mnie totalnie. I znowu cie lubie hehe o znowu sie wysilasz Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: AUTORKO 25.01.06, 16:16 No cóż,nmie każdy ma taki dar pisania jak ty droga Lipiec, Mistrzyni Ciętej Riposty Niektórzy musza sporo się wysilć zeby jako tako brzmiące zdanie sklecic hehe Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Czajeczko kochana :-) 25.01.06, 16:38 A może Lipcóweczkę tak na moderatora CiP ???? Ona tak chętnie się tam udziela, a i emama odetchnęłaby ;-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: Uma 25.01.06, 17:21 Ty jak zawsze genialna) Spróbuje przeforsowac ten pomysł. Obawiam się tylko, ze z moją ciężką ręką do pisania, na niewiele drogiej Lipiec, zda się moje wsparcie Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_kot Re: Czajeczko kochana :-) 25.01.06, 19:29 I na Niemowlę, i Seriale, i wszędzie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mynia_pynia Re: O qrcze - MjM, zobaczcie! 25.01.06, 18:38 Zobaczyłam skrót MjM i stwierdziłam że nie jestem jakaś na topie bo nie znam szyfrów używanych na forach. A tutaj pojawiają się dość często. Weszłam w linka i dopiero w połowie doszło do mnie że czytam o serialu ... i nawet się pocieszyłam bo też w serialach nie jestem na topie Odpowiedz Link Zgłoś