magalik 16.02.06, 10:19 tak z ciekawosci, bo ja nie przepadam - malo toto wygodne - i zakladam tylko jak lubemu chce przyjemnosc sprawic. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
triss_merigold6 Re: nosicie ponczochy? 16.02.06, 10:25 W celach erotycznych tak, na co dzień nie - niewygodne. Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: nosicie ponczochy? 16.02.06, 10:28 tylko w celach erotycznych a i to mało kiedy bo zazwyczaj zasypiam a na codzien to bym się bała,że mi zjadą mimo ,że są samonośne Odpowiedz Link Zgłoś
agatkaros Re: nosicie ponczochy? 16.02.06, 11:09 Noszę, uważam właśnie, że są wygodniejsze niż rajstyopy, szczególnie w lato. Ja mam taką pracę, że nie mogę latem chodzić z gołymi nogami i wtedy pończochy się super sprawdzają. Poza tym w pończochach czuję się bardzo seksownie, a o reakcjach męża nie muszę Wam chyba pisać... Odpowiedz Link Zgłoś
blou1 Re: nosicie ponczochy? 16.02.06, 10:31 Późnym wieczorem dla przyjemności męża i mojej. Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen100 Re: nosicie ponczochy? 16.02.06, 10:33 latem, na jakies okazje typu wesele itp... Odpowiedz Link Zgłoś
halszkabronstein Re: nosicie ponczochy? 16.02.06, 11:12 Ja zakładam do różnych perwersyjnych zabaw z pernerem . Pielęgniarka czy policjantka w pończochach zawsze fajniej wygląda . Ogólnie dobrze się w nich czuje , ale na codzień bywają jednak średnio wygodne . Odpowiedz Link Zgłoś
lajlah Re: nosicie ponczochy? 16.02.06, 11:29 samonośne,owszem, noszę na co dzień, bo nie znoszę rajstop. Ten cholerny szef wchodzi mi w brzoskwinkę A do zabaw z mężem mam takie super jedwabne, zapinane na pas do pończoch Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: nosicie ponczochy? 16.02.06, 23:19 lajlah napisała: > samonośne,owszem, noszę na co dzień, bo nie znoszę rajstop. Ten cholerny szef > wchodzi mi w brzoskwinkę A ty pozwalasz na to szefowi, czy on tak wbrew Twojej woli? Odpowiedz Link Zgłoś
lajlah Re: nosicie ponczochy? 17.02.06, 14:55 ha, ha , ha, Boziu jedyny, dobrze , że mój mąż tego nie zobaczyłDD A jeszcze lepsze, że on był kiedyś moim szefem szew od czapki chyba uwiera mnie w głowę Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: nosicie ponczochy? 17.02.06, 19:03 Hihihi, mój mąż też jest moim szefem i powiem Ci w tajemnicy, że też czasami wchodzi mi w brzoskwinkę ) Odpowiedz Link Zgłoś
michiko noszę zimą i latem 16.02.06, 11:36 zimą grube z szeroka koronką. Większośc tych, które się wpisały to nie są typowe ememy. Przeciętna nie nosi bo są bardzo niewygodne, co by teściowa pomyślała jakby zobaczyła, są drogie, niepraktyczne itd. Jak to dobrze że są jeszcze odstające od normy kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
magalik Re: noszę zimą i latem 16.02.06, 11:48 >>>Większośc tych, które się wpisały to nie są typowe ememy. Przeciętna nie nosi to czym sie charakteryzuje przecietna emama? jest aseksualna? bo chyba nie dziwi fakt ze do piaskonicy nie zaloze ponczoch za to do pubu, na wieczor z mezem itp i owszem a ze typowa emama chodzi do pubów rzadziej niz studentka to juz inna sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: noszę zimą i latem 16.02.06, 11:49 oo wlasnie to chcialam napisac Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: noszę zimą i latem 16.02.06, 11:49 Naprawde uwazasz, ze wiekszosc nie nosi? bo co tesciowa powie? bo drogie? Wcale nie sa drogie, sa wygodniejsze od rajstop, ja lubie bardzo) I mysle, ze jednak kobiety nosza Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: nosicie ponczochy? 16.02.06, 11:38 wg mnie bardzo wygodne - samonośne oczywiście... rajtek nie znosze... Odpowiedz Link Zgłoś
pl35 Re: nosicie ponczochy? 16.02.06, 11:53 tylko! latem cienki, zimą grubsze - 40, 60den rajstopy jakoś zawsze się zsuwały i denerwowała mnie ta pielucha która się wtedy robiła w kroku. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaoskarka Re: nosicie ponczochy? 16.02.06, 11:57 Tak, moj maz uwielbia ponczochy, ja zreszta tez. Mam ok 20 par, o roznych kolorach i fakturach, rajstop mam tylko 2 pary. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: nosicie ponczochy? 16.02.06, 12:34 uwielbiam seksownie sie ubierac.ale bardzo rzadko zakładam ponczochy.dobrze dopasowane i firmowe rajstopy nigdzie sie nie zsuwaja i przedewszystkim jest w nich cieplej niz w ponczochach.a to ma dla mnie znaczenie szsczególnie o tej porze roku.latem uwazam ze na nogach wystarczy ładna opalenizna .gorące z was kobiety skoro na kilkustopniowym mrozie wystepujecie w samych zapewne stringachi miniówkach.nic was nie podwiewa i nie zamraża???? Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: nosicie ponczochy? 16.02.06, 12:38 pończochy zimą? bez jaj... never latem też nie... chyba że wieczorem jak juz nie jest gorąco... najlepsze są na wiosne... zima w spódnicach nie chodze wiec nie musze zakładac wstrętnych rajtek... Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: nosicie ponczochy? 16.02.06, 12:39 ale ja nosze samonosne ponczochy i spodnie poprostu ja nienawidze rajstop Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: nosicie ponczochy? 16.02.06, 12:42 samonośne nosze np do rybaczek , a do długich spodni podkolanówki Odpowiedz Link Zgłoś
michiko i do czego jeszcze nosisz do kaloszy?? 16.02.06, 12:58 może jak na ryby jedziesz to do wędki?? Odpowiedz Link Zgłoś
babka71 Na - 20 stopni ?? sowa 16.02.06, 13:24 też w samych spodniach chodzisz, żadnych rajstopek pod spodem?? Bym chyba "uświerkła" jak za przeproszeniem "suchy badyl", bez rajstop pod spodniami na mrozie...!! Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: Na - 20 stopni ?? sowa 16.02.06, 13:29 słowo - nie znosze rajstop - tak już mam tzn jakbym miała iść na 20stopniowy mróz to pewnie bym założyła - ale przy - 10 nie zakładam , nosze ciepłe podkolanówki i długą kurtke Odpowiedz Link Zgłoś
babka71 To mocarna Jesteś 16.02.06, 13:43 brrr dla mnie -10 bez rajstop w samych spodniach to prawie jak samobójstwo..oczywiście dwie pary skarpet dodatkowo i buty zimaki sznurowane , a nie żadne kozaczki.. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
michiko pończochy samonośne do rybaczek? 16.02.06, 12:48 bardzo dziwne.... bardzo.... ale jak ktoś pisze coś takiego to nic już mnie nie zdziwi Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: pończochy samonośne do rybaczek? 16.02.06, 13:03 zacznij mysleć - powinno pomóc... ale skoro jest tak kiepsko to ci eytłumacze - do rybaczek w zimie , które sa krótkie i do których nie da sie założyc podkolanówek niby co mam zakładać??? rajstopy? nie , dziękuje.no chyba że twoim zdaniem może w ogóle nic nie zakładać prócz rybaczek i kozaków... Odpowiedz Link Zgłoś
michiko dla mnie sowa nawet jakbys z gołym tyłkiem biegała 16.02.06, 13:05 to nie robi różnicy. Nie gustuję w kobietach a do tego takich jak ty słodko-.... Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: dla mnie sowa nawet jakbys z gołym tyłkiem bi 16.02.06, 13:07 jak na razie to widze że cie bardzo interesuje moja osoba... a jesli nie to nie dyskutuj babo... Odpowiedz Link Zgłoś
michiko sowa dyskusja z twoją osobą?? rewelacja 16.02.06, 13:10 obśmiałam się jak norka Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: sowa dyskusja z twoją osobą?? rewelacja 16.02.06, 13:20 nawet jestes podobna do norki Odpowiedz Link Zgłoś
michiko sowa ciesz się ze ty nie bardzo do sowy podobna 16.02.06, 13:23 bo pomyśł jakby wyglądał twoj syn pół sowa pól facet czy coś takiego no pomyśl tylko... upiór w operze to adonis byłby przy nim Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: sowa ciesz się ze ty nie bardzo do sowy podob 16.02.06, 13:30 długo nad tym myślałaś? musiałas napisac o moim dziecku bo ci wczoraj napisałam żebys na ten temat milczała... i wydaje ci sie że jak uderzysz w ten ton to mnie zdenerwujesz , a może myslisz że sie popłacze... jakby ci to powiedzieć... no nie bardzo , nie bardzo... Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: sowa znasz powiedzenie jak Kuba Bogu tak Bóg 16.02.06, 13:36 no i? ja sobie nie przypominam żebym sie wypowiadała na temat twojego dziecka w jakikolwiek negatywny sposób - nie zniże sie do twojego poziomu... Odpowiedz Link Zgłoś
michiko sowa myślenie ma przyszłośc i nie boli 16.02.06, 13:38 chyba że cierpisz na alzheimera? Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 michiko? 16.02.06, 13:23 A tak generalnie michiko to o co chodzi? Że jest ustawowy zakaz noszenia ponczoch samonosnych do spodni, czy że Tobie to przeszkadza, ze jakas babka z Krakowa czy z Bydgoszczy tak nosi? Odpowiedz Link Zgłoś
wieczna-gosia oczka mi leca tak samo jak w rajstopach :). 16.02.06, 12:49 wiec nie nosze- zreszta rajsoty tez nosze raz na ruski rok. ale na jakies okazje eleganckie latem- chetniej zakladam ponczochy niz rajstopy. Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: nosicie ponczochy? 16.02.06, 12:59 tak nosze, lubie ponczochy, sa dla mnie wygodniejsze od rajstop, jesli ubieram sukienke lub spodnice to zakladam raczej ponczochy, oczywiscie nie mowie o sytuacjach kiedy jest - 40C Odpowiedz Link Zgłoś
em_em71 Re: nosicie ponczochy? 16.02.06, 13:11 Nigdy nie miałam na sobie pończoch i żyję i całkiem dobrze mi z tym. Odpowiedz Link Zgłoś
babka71 nie noszę pończoch, poniewać nie chodzę 16.02.06, 13:51 w spódnicach więc to chyba oczywiste, ale kiedyś raz czy dwa założyłam, czułam się okropnie ,spadało to to, trzeba było podciągać koszmar.. choć troszkę zadroszczę kobitkom, które to noszą ..to jest wyższa szkoła jazdy he he No i oczywiście podobają mi się seksy pończoszki na noc he he, na imprezkę itd.. plus pas do pończoch szczególnie czarny Odpowiedz Link Zgłoś
e_madziq Re: obok tematu 16.02.06, 13:56 Mój znajomy twierdzi, ze podkolanówki to są "antygwałty" )) Coś w tym jest Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: obok tematu 16.02.06, 14:03 eee tam - moim zdaniem nieprawda - też moga być sexi kiedyś czytałam artykuł w gazecie - facet nawoływał aby kobiety nie nosiły rajtek bo sa okropne , lubował sie natomiast w pończochach... proponowałabym takiemu panu ubrać w zimie spódnice i do tego pończoszki jak by mu mały odmarzł to może by zmienił zdanie... Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: obok tematu 16.02.06, 21:25 bo to sa antygwalty, dla mnie bez sensu ani noga w tym ladnie nie wyglada ani to wygodne ani ladne fuj dla mnie moze sa i ok... dla pietnastek naprawde seksowne sa ponczochy i pytanie o to po co sie je nosi jest tak samo trafione jak to po co nosi sie seksowna bielizne Odpowiedz Link Zgłoś
honi_29 Re: nosicie ponczochy? 16.02.06, 21:18 Miałam je na sobie tylko w dniu ślubu,a potem kilka razy zakładałam dla męża Chyba wrócę do tego,dobrze że przypomniałyście o tym "wynalazku"))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kiniozaur Re: nosicie ponczochy? 16.02.06, 22:18 Raz w życiu miałam , na własnym ślubie i czułam się okropnie. Cały czas sie zastanawiałam czy aby nie zlecą... I dziwnie mi jakoś było - jakbym bez gatek była Noszę rajstopy i na nie nie narzekam Odpowiedz Link Zgłoś
ula_max bardzo często 17.02.06, 07:39 ale jakoś nie przywiązuję wielkiego halo do tego. Poza tym elegancka kobieta nawet w upały nie pokazuje gołych nóg, i choćby dlatego nie wyobrażam sobie, zeby w upał wskoczyć w rajstopki. Dlatego Bogu dzięki za ten wynalazek!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: bardzo często 17.02.06, 07:59 No bez przesady. Elegancka nie pokazuje gołych nóg w upały w pracy albo na przyjęciu ale na wczasach, na plaży, na spacerze albo jeżdżąc na rowerze to chyba głupio by wyglądała w pończoszkach. Odpowiedz Link Zgłoś
ula_max Re: bardzo często 17.02.06, 08:40 w życiu by mi nie przyszło do głowy jak Tobie, zeby nawet pomyśleć o możliwości chodzenia na plaże w pończoszkach. Ale skoro dopuszczasz taką myśl może i masz jakieś doświadczenie w tym... Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 a do spodni?? 17.02.06, 10:16 wytłumaczcie mi bo też się nie raz zastanawiałam,przecież czy pasek czy guma odbija się od nogawki.No chyba ,że spodnie są szerokie ale te co ja mam odpadają Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: a do spodni?? 17.02.06, 11:14 no ja nosze do spodni, bo rajstop nienawidze. Ale do takich spodni, zeby sie nie odznaczalo Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: a do spodni?? 17.02.06, 11:25 Jezu Sowa, ja nie wiem, czy to dobrze) Zaraz bede w jednym szeregu stala z nadworna sexoholiczka forumawoa))) Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: a do spodni?? 17.02.06, 11:31 z seksoholiczką to mało... przeciez ja jestem psychiczna Odpowiedz Link Zgłoś
dido_dido Re: nosicie ponczochy? 17.02.06, 12:50 Tak, od wiosny do jesieni. I dla mnie są bardzo wygodne, nigdy nie spadają i super kobieco się w nich czuję. Już się nie mogę doczekać ciepłych dni - jestem w siódmym miesiącu ciąży i zaczynam mieć problemy ze zmieszczeniem się w rajstopy. Pończochy zlikidują tę niedogodność Odpowiedz Link Zgłoś
jopowa Re: nosicie ponczochy? 17.02.06, 14:48 na glowie jak sie wlamuje do sasiada. to jest zart, kwal Odpowiedz Link Zgłoś
honda1998 Re: nosicie ponczochy? 17.02.06, 20:41 Nie cierpię i nie noszę rajstop. Używam tylko pończoch nawet zimą pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
catalinka Re: nosicie ponczochy? 17.02.06, 20:50 A ja nosiłam, nawet do pracy. Teraz już tylko w sypialni. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
shady27 tylko skarpetki 17.02.06, 20:53 nienawidze ponczoch czy rajstop....koszmar, nie dosc ze ze sztucznego paskudztwa to jeszcze mam wrazenie ze wsyzstko na poziomie tyleczka sie zapaca...brrrr...zima tez nie nosze rajstop....chodze z golym tylkiem Odpowiedz Link Zgłoś
galia29 Re: nosicie ponczochy? 18.02.06, 14:01 nienawidze rajstopek, noszę jak musze zimą do spódnicy.Pod spodnie nie włoże nawet przy -10, jedyny wyjątek to kiedy wybieram sie na narty.A pończochy uwielbiam! Niedługo rodzę i kiedy przyjdzie wiosna to będę śmigać w pończoszkach nawet do piaskownicy coby się znowu poczuć nadobną kobietą.Bo w 9 miesiącu nie czuje się szczególnie kobieco!! Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: nosicie ponczochy? 20.02.06, 00:30 Noszę. Głównie samonośne, ale do pasa również. Często, podnobie jak Cocollino1 zakładam pończochy samonośne pod spodnie. Ale ładne rajstopy też mi odpowiadają. Ostatnio upodobałam sobie Gatty 50, 60 den we wzory, szczególnie w formie lampasów lub podwiązek . Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś