wawrz 21.02.06, 22:35 Słuchajcie czy ja mogę wyprac lub dokłednie umyć buty zamszowe,mam te rózne specyfiki do butów zamszowych ale to nic nie daje mam je poprostu brudne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
psylwia Re: Buty zamszowe?? 21.02.06, 22:37 ja tam moje wyszorowałam , choć się wahałam i wyszły bardzo badnie , bez plam i w ogóle OK Odpowiedz Link Zgłoś
lawia Re: Buty zamszowe?? 21.02.06, 23:52 Ja wyszorowałam buty córki szczoteczką z mydłem pod ciepłą wodą też się wahałam ale jest wszystko wporządku Odpowiedz Link Zgłoś
sutra Re: Buty zamszowe?? 22.02.06, 02:01 Są specjalne gumki takie jak do ścierania do czyszczenia zamszu; próbowałaś nimi zadziałać? Odpowiedz Link Zgłoś
ciociapolcia Re: Buty zamszowe?? 22.02.06, 08:57 Ja jestem zboczona na punkcie zamszakow . Spokojnie szczoteczka z mydlem, tylko trzeba dobrze splukac zeby zamsz nie zrobil sie sztywny, mozna go potem wyczesac taka szczotka wlasnie do zamszu. A sportowe zamszaki kazde wrzucam do pralki na 30st. Odpowiedz Link Zgłoś
wawrz Re: Buty zamszowe?? 22.02.06, 11:03 Mam tą szczoteczke,i co mam nią wyszorowac buty na mokro. Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: Buty zamszowe?? 22.02.06, 11:08 Mam ten sam problem, uwielbiam zamsz Buty, torebki, rekawiczki, mam rozne specyfiki, szczoteczki, ale sobie z tym nie radze. Tez myje woda z mydlem i dobrze splukuje, dziala)) Odpowiedz Link Zgłoś
martaglowacka Z innej beczki..... 22.02.06, 11:18 A ja z innej beczki. Widzą tytuł tego postu wpadł mi do głowy kawał, który dostałam wczoraj e-mailem: Ładne buty proszę księdza. Zamszowe? - Nie. Za swoje Pozdrawiam Marta Odpowiedz Link Zgłoś