misiak36 03.03.06, 20:02 Było raz sobie ............... Kto dołączy do zabawy i coś dopisze !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marysienka44 Re: Było raz sobie............? 03.03.06, 20:36 ... strasznie smutny chlopak. Niezbyt atrakcyjny, własciwie można by zec że brzydki. Jego twarz może nie była zbyt ładna, ale też miała coś takiegi, ze kazdego odrzucało... Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: Było raz sobie............? 03.03.06, 20:39 Złodziej. Taki średnio zdolny włamywacz. Mały szuja. Odpowiedz Link Zgłoś
bea.bea Re: Było raz sobie............? 03.03.06, 20:52 ale ...miał w sobie takie coś...takie, że kiedy jadłam z nim rano jajecznicę, nie myslam o tym , ze znowu z mojego portfela zgineło 5..10...100 zł... i marzyłam by okradł mnie wieczorem znowu.......... Odpowiedz Link Zgłoś
mariola233 Re: Było raz sobie............? 03.03.06, 20:58 ale tym razem nie okradl mi pieniedzy tylko ukradl mi cos cenniejszego moja jedna jedyna CNOTE(bylo bosko) Odpowiedz Link Zgłoś
kjasja Re: Było raz sobie............? 03.03.06, 21:17 Rano przetarłam oczy, a obok juz go nie było, nie było tez złotego pierscionka który dostałam od cioci Zenobii na urodziny,o!zostawił kartkę! "Kochana Zofio, nie przejmuj sie, wytłumacze Ci wszystko jak tylko przyjade od wuja Zenka,pa.Aha.Pamiętaj zeby iść tam gdzie Ci mówiłem,załatw to jak najpredzejTo na zrazie,pa" Odpowiedz Link Zgłoś
bea.bea Re: Było raz sobie............? 03.03.06, 21:21 i poszłam.....pan notariusz okazał się bardzo miłym człowiekem.... oj jak on znał sie na miłosci.....powiedział.... pani to musi kochać tego pana...skoro mieszkanie mu przepisuje.... patrzyłam mu glęboko w oczy....czułam zapach jajecznicy....i szepnełam.....takkk bardzo go kocham....... Odpowiedz Link Zgłoś
kjasja Re: Było raz sobie............? 03.03.06, 21:30 wracając do domu, pomyslałam,ze wstapie do baru mlecznego, no wkoncu na kapusniak to mnie jeszcze stać!A jak przyjedzie Rysiu sprzedam cos ze szkatułki i zrobie mu wystawny obiad, będa gruszki w czekoladzie, pieczona gęś z sosem karmelowym, a co tam, to w końcu na pewno bedzie mój mąż!Przeciez przepisałam mu mieszkanie,mówił ,ze to bedzie taki dowód miłości dla niego.....no i se siedze w tym barze i tak se mysle ...nagle w drzwiach stanał...o rany do jeża.. Odpowiedz Link Zgłoś
bea.bea Re: Było raz sobie............? 03.03.06, 21:41 ona była z brzuchem..... nie ..na pewno nie jego.... chce go wykorzystac....baba jedna.... nie........ to gdzie postawimy lózeczko zapytała...jakby mnie nie było............. Odpowiedz Link Zgłoś
marysienka44 Re: Było raz sobie............? 03.03.06, 23:23 ...ale przecież jestem. -Hej, słyszysz ty gnoju jeden, ja tu jestem, ja i mój dowód miłosci! Machałam mu przed nosem aktem notarialnym. A on... PS.Miałao być o chłopie i zrobiło się o babie hihi Odpowiedz Link Zgłoś
kjasja Re: Było raz sobie............? 04.03.06, 07:16 ...a on spojrzał na mnie jak na zjawę, jakbym spadła z ksiezyca...patrzy, wybałuszył swoje małe chytre oczka , otworzył usta, i juz miał cos powiedzieć a tu nagle... Odpowiedz Link Zgłoś
marysienka44 Re: Było raz sobie............? 04.03.06, 23:05 ... i odeawała się ta małpa co z nim przyszła, o sorry nie małpa, bo kobietę z brzuszkiem obrażac to wstyd: - kotku, a co to za lafirynda? Ona o mnie lairynda! A mi przed chwilkę było szkoda ją obrażać! Teraz jej wygarnę: -Ty... Odpowiedz Link Zgłoś
kjasja Re: Było raz sobie............? 05.03.06, 08:22 ..Ty...zaraz,zaraz, czy Ty czasem nie wprowadziłas sie niedawno do mieszkania na przeciwko mnie???.. Odpowiedz Link Zgłoś
marysienka44 Re: Było raz sobie............? 05.03.06, 09:50 O w mordę! Wiedziałam że skąs ją znam, ale skojarzyc nie mogłam. - Jeżeli mieszkasz na Sienkiewicza 30 to rzeczywiscie, ja tez tam mieszkam - mówię - No, własnie tam mieszkam! Odpowiada ona, z dziwnym bananem na twarzy. I z czego się tak cieszysz kretynko? myślę sobie. Ale mówię cos zupiełnie innego: -... Odpowiedz Link Zgłoś
kjasja Re: Było raz sobie............? 05.03.06, 11:15 ...no i mówie; - czy to pani znalazła ten list, który zostawił jakos anonim na krytarzu? Co tam było napisane? -nie moge teraz rozmawiac(Rysio w tym czasie kupuje kopytka)niech pani przyjdzie jutro do mnie - kurna mysle sobie, to czupiradło jest nawet miłe, ale nadchodzi Rysiu...i mówi... Odpowiedz Link Zgłoś
kalinkaagata Re: Było raz sobie............? 05.03.06, 11:30 -to moja siostra, jakiś zafajdany gdojek zrobił jej brzuszek. Ma na imie Ździśka no Ździcha przedstaw sie Zosi!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marysienka44 Re: Było raz sobie............? 05.03.06, 11:48 - czesc jestem Zdzisia i mam brzuszek dzisiaj! ktos mi to zrobiła ale nie pamietam kto, wiesz była imprezka, alkohol itd. rozumiesz? A co tu mam rozumieć, że siostra mojego Ryska to jakaś Zdzisia dupodajka, i tylko szkoda tego dzieciaczka. Ale to w koncu nie mój problem. Chociaż chwila, ja Ryskowi mieszkanko przepisuje, bedzie jego... O jezu to on moze sie wprowadzic i ona też, przecież to jego siostra, on napewno ją zamelduje. Ludzie i co dalej? Więc się pytam: - Zdzisławo a gdzie mieszkasz? Odpowiedz Link Zgłoś