esi1 20.03.06, 10:16 No właśnie... Pod jaki telefon zadzwonić, aby ich trochę pogonić. Czekam już miesiąc na zabawkę i muszę się im przypomnieć Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jola261 Re: Kody Pampersa - telefon 20.03.06, 10:32 A ja jestem ciekawa o co chodzi z tą promocją.Podobno potrzebna książeczka od nich więc może mi wyślą jak zadzwonię i poproszę?Zbieram kody pampersa bo tyle słyszałam o tej promocji ale skąd tą książeczkę dostać?I czy ta promocja wciąż trwa?Hm,też bym sobie do nich zadzwoniła. Odpowiedz Link Zgłoś
dorcia311 Re: Kody Pampersa - telefon 21.03.06, 09:13 Czy może jest jeszcze jakiś inny numer telefonu , bo nie mogę się dodzwonić, a próbuję od wczoraj ( Odpowiedz Link Zgłoś
esi1 Re: Kody Pampersa - telefon 20.03.06, 12:22 Książeczkę z kuponem dostałam pocztą. Pewnie dlatego, że jak w szpitalu dostałam "wyprawkę" to wypełniłam taką kartę ze swoimi danymi dla Pampersa. Odpowiedz Link Zgłoś
karynk Re: Kody Pampersa - telefon 20.03.06, 10:58 Napisz co Ci powiedzieli (jeśli się już dodzwoniłaś). My też czekamy juz miesiąc. Odpowiedz Link Zgłoś
sabdora Re: Kody Pampersa - telefon 20.03.06, 11:01 ja do nich pisałam w sprawie broszurki , ale już nie mają . tobyła promocja i kończy się w maju chyba Odpowiedz Link Zgłoś
esi1 Re: Kody Pampersa - telefon 20.03.06, 12:24 Właśnie przed chwilą się dodzwoniłam. Uprzejmy pan sprawdził w bazie i okazało się, że wysłali zabawkę na mój stary adres (na ten adres przysłali książeczkę z kuponem) mimo, że w kuponie z kodami podałam już nowy. Ale ponieważ właśnie dostali jej zwrot to teraz mi wyślą na dobry adres. Odpowiedz Link Zgłoś
carolina2000 Re: Kody Pampersa - telefon 20.03.06, 13:17 My czekaliśmy na ślimaka dobrze ponad trzy tygodnie, ale jest! Promocja trwa do końca kwietnia. Odpowiedz Link Zgłoś
madas9 Re: Kody Pampersa - telefon 20.03.06, 19:53 chyba kazdy ma inne informacje. ja dodzwonilam sie dzisiaj i ksiazeczke dostanę w ciągu miesiąca. Promocja trwa do końca czerwca (ja zrozumialam ze do konca czerwca mozna otrzymywac ksaizeczki - nie wiem czy to tez dotyczy zbierania kodow - czy tu termin bedzie dluzszy) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
shamsa Re: Kody Pampersa - telefon 20.03.06, 20:47 kazdy ma swoj termin promocji Odpowiedz Link Zgłoś
b.bujak zamienie Kody Pampersa 21.03.06, 10:31 a ja zbieram kody Nestle, mam kilka kodow pampersa - chetnie je wymienie na Neslte Odpowiedz Link Zgłoś
uwa5 Re: Kody Pampersa - telefon 21.03.06, 17:48 a ja dzwoniłam na początku lutego po książeczkę, miała być po miesiącu i jeszcze jej nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
jola261 Re: Kody Pampersa - telefon 22.03.06, 08:37 uwa5-a na jaki nr telefonu dzwoniłaś,bo ja od dwóch dni próbuje ale jest ciągle zajęte Odpowiedz Link Zgłoś