Dodaj do ulubionych

upiększam się na wiosnę :)

13.04.06, 01:02
Dziś po południu mam zabieg złuszczania naskórka(yellowpeel), bo moja twarz
po zimie jak zaorane pole. Wciąż się dziwię, że to u męża przeszło, bo się
budujemy i kaskę ostro zbieramy. Ale miałam takiego doła parę tygodni temu
(kiedy jeszcze zima trwała), że co spojrzałam w lustro, to łzy same do oczu
się pchały. I mojego Misia przekonałam, że jest mi to do zdrowia psychicznego
niezbędne. Chcę być piękna !!! Dla siebie, dla córci i dla męża (chociaż on i
tak nic nie zauważa).
Dziewczyny zróbcie coś dla siebie !
Obserwuj wątek
    • ada_zie Re: upiększam się na wiosnę :) 13.04.06, 08:17
      Cały czas robię coś dla siebie i to mi pomaga wytrwać w kieracie dom-praca-
      dom...
      Ja ciągle myslę o radykalnej zmianie fryzury - niestety tu gdzie mieszkam nie
      znalazłam fryzjera, który zaproponowałby coś innego niż mam - chodzi o moje
      włosy - gęste i falowane. Zastanawiałam się nad jakimś dobrym fryzjerem w W-wie
      ale czy warto nie wiem...
      • be.em Re: upiększam się na wiosnę :) 13.04.06, 08:27
        ja mam gęste i kręcone. nikt jeszczse nigdy nie dobral mi coś fajnego. sama się
        męczęwink)

p.s. chcialam iść na peeling, maseczki wiosenne i kolagen pod oczy ale cholera
        nie dali mi urlopu!!!wink))
        • ada_zie Re: upiększam się na wiosnę :) 13.04.06, 08:30
          Ano własnie "gęste i kręcone" - od lat mam równo podcięte, ewentualnie
          leciuteńko wycieniowane i mam już dosyć!!
          Jako nastolatka nosiłam bardzo krotkie włosy - ok 1cm - wyglądałam nieźle - ale
          teraz nie mam na to odwagi.
          Ja nie znosze układac włosów - więc moja pielęgnacja ogranicza się do mycia,
          pianki.
          • be.em Re: upiększam się na wiosnę :) 13.04.06, 08:33
            moja droga!! odwagi!!! zrób coś dla siebie na wiosnę!!!wink))) 1 cm jest bardzo
            jakto byo? dżezi..? wink)
            • ada_zie Re: upiększam się na wiosnę :) 13.04.06, 08:52
              Może i dżezi albo trendi wink)) ale po trzydziestce nie mam już takiej fantazji
              jak kiedyś smile))
              • be.em Re: upiększam się na wiosnę :) 13.04.06, 08:59
                to możemy sobie ręce podaćwink))
        • agatkaros Re: upiększam się na wiosnę :) 13.04.06, 13:14
          Ja byłam na masażu całego ciała. Pan przez godzinę mnie masował, och, mogłabym
          tak codziennie.....
          • be.em masaż 13.04.06, 13:53
            oh.. ja mam tak w domu co jakiś czassmile pan mnie masuje całą.. wink)) pan mąż się
            nazywawink)
    • jusytka Re: upiększam się na wiosnę :) 13.04.06, 09:41
      Dobrze, że Miś to rozumie, mój woli przekonywac mnie, ze zabiegi sa mi nie
      potrzebne, a nawet nabija się z moich koleżanek, które zostawiają w gabinetach
      fortunę. No cóz facet pewnych rzeczy nie rozumie ... Na szczęście mam swoje
      zaskórniaki smile
      • ada_zie Re: upiększam się na wiosnę :) 13.04.06, 10:03
        Jakbyś o moim mężu pisała "po co chodzisz do tej kosmetyczki i tak nie widac co
        ci zrobiła", "fryzjer?? przeciez tak podciąć to i ja bym potrafił " wink)))
        Bez komentarza zostawia robienie pedicuru - lubi zadbane stopy w sandałkach.
    • oxygen100 Re: upiększam się na wiosnę :) 13.04.06, 11:48
      ja tam dbam o siebie CALY ROK. Takze sie depiluje wszedzie gdzie nalezy wiec
      nie jestem w stanie pojac z czego wynika Twoja euforia
      • ada_zie Re: upiększam się na wiosnę :) 13.04.06, 11:59
        Może z tego, że tak jak napisała - budują dom i takie wyjście nie zdarza się
        często... tak trudno zrozumieć?? a przynajmniej nie psuć dziewczynie radości.
        • jusytka Re: upiększam się na wiosnę :) 13.04.06, 13:52
          A nawet jak się domu nie buduje dla mnie jest to zrozumiałe smile Ja też
          szczególnie wiosną lubię kupić sobie nowe "szmatki", kosmetyki, zmienić fryzurę itp
    • adsa_21 Re: upiększam się na wiosnę :) 13.04.06, 12:14
      ja zamiast yellowpeela czy tam czegos wolalabym na areobic sie zapisac.
      • be.em Re: upiększam się na wiosnę :) 13.04.06, 12:15
        ja z Tobą idęsmile samej mi się nie chcesmile ale wolałabym coś tam na piłce bo ponoć
        efekty super, a po areobiku tylko mnie cycki bolą od skakaniawink))))))))))
    • shiraze Re: upiększam się na wiosnę :) 13.04.06, 12:14
      Nie, nic mi nie zepsuje dzisiaj humou. Owłosiona też nie chodzę, ale depiluję
      się sama, a na wyjścia do kosmetyczki w chwili obecnej mnie nie stać. Zabieg
      nie jest tani i stąd moja euforia, że mogę !
      • be.em Re: upiększam się na wiosnę :) 13.04.06, 12:16
        nie łam sięsmile u mnie to samosmile ciesz się do wolismile
    • mamaoskarka Re: upiększam się na wiosnę :) 13.04.06, 14:05
      A ja bylam z przyjaciolka w spa w miniony weekend, i dodatkowo zafundowalam
      sobie karnet do solarium.
    • luleczka1 Re: upiększam się na wiosnę :) 13.04.06, 14:18
      Juuhuu!!! już zaczęłam. od paru tygodni chodzę na solarium. efekty już są.byłam
      u fryzjera.fajnie.jutro idę na tipsy. a co. jak szaleć to szaleć.w tym roku
      mnie tak napadło. ale mam motywcję, bo pod koniec kwietnia idę na wesele.zawsze
      wszystkiego sobie odmawiałam. bo budowa, bo raty, bo coś tam.ciągle odkładałam
      na przyszły rok. ale powiedziałam dość. kiedy mam się pokazać jak nie teraz(30
      na karku)???????planuje w tym roku iść na wacuwell. ale póżniej bo to trochę
      kosztuje.pozdrawiam
    • luleczka1 Re: upiększam się na wiosnę :) 13.04.06, 14:20
      nie muszę chyba pisać jak bardzo mi się poprawiło samopoczucie. ciesz sie
      dziewczyno, cieszę się razem z tobą
      • agnisiaz Re: upiększam się na wiosnę :) 13.04.06, 15:23
        i mnie wciągneło
        juz zapisałam sie na paznokcie i może od razu pod solarke skoczę
        a co jak szalec to szaleć
        aga mama wiki
    • g0sik Re: upiększam się na wiosnę :) 13.04.06, 15:40
      Ja również dbam o siebie cały rok i nie ma znaczenia, że jesteśmy w trakcie
      zakupu nowego mieszkania. Nie konsultuję wydatków z mężem bo on i tak się nie
      zna na tych wszystkich zabiegach.....
      • joanna266 Re: upiększam się na wiosnę :) 13.04.06, 17:16
        a ja sobie walnełam pasemka takie konkrasty rude.mam ciemno rude długie włosy
        (farbowanesmilei teraz ma na nich czewrwone pasemka wyglada to super.pierwszy raz
        w zyciu wyszłam od fryzjera w 100% zadowolonawinkdo tehgo jeszcze wykupiłam
        sobie karnet na solarium wraz z kosmetykami i jestem bardzo szczęsliwa.w zimie
        nie chce mi sie jakos wymyslac nowych pomysłow na sibie.depilacja te sprawy
        owszem ale to wiosma nastaraja mnie szczególnie.wiec ciesze sie razem z autorka
        postusmilebądzmy piekne na wiosne
    • janowa Re: upiększam się na wiosnę :) 13.04.06, 17:22
      Ja sobie zafundowalam (a raczej moj malz mi zrobil przyjemnosc smile - masaze 2
      razy w tygodniu + kosmetyczka (dermabrazja, ampulki rozne itp.) + laser na nogi
      i bikini. Ten laser to akurat srednia przyjemnosc, bo boli jak cholera, ale
      przynajmniej wreszcie sie pozbede tych paskudnych wrastajacych wloskow i na lato
      bedzie jak znalazl smile.
      Acha, i fryzjer - kompletnie nowe obciecie i kolor.
      Jestem cala hapi smile)
      ---
      "Pogląd, że mężczyzna nie może stale kochać tej samej kobiety, jest tak samo
      fałszywy jak pogląd, że skrzypek dla odegrania tego samego utworu musi mieć
      kilka instrumentów" Aleksander Spoerl
      • shiraze i już jestem po... 14.04.06, 00:22
        kolor twarzy buraczany, ale jaka radość w sercu. Za parę dni będą efekty. Aż mi
        się zachciało jeszcze....
    • monislodz Re: upiększam się na wiosnę :) 14.04.06, 08:08
      Ja byłam u fryzjera, może nie radykalna zmaian, ale pozbyłam się odrostów i
      baleyage też trochę inny, wykorzystuję właśnie karnet do solarium i już pierwsze
      efekty są, na aerobik biegam już od stycznia i ciałko też już jakby trochę
      jędrniejsze, no i zaczęłam się odchudzać (od tygodnia), mam nadzieję, że dam radę.
      Marzą mi się jeszcze ładne paznokcie, bo moje, odkąd urodziłam dziecko i karmię
      piersią, okropnie się łamią i nie mogę ich za żadne skarby zapuścić.
      Pozdrawiam Wszystkie Odmienione
      Monika i Oliwka
      • courtney Re: upiększam się na wiosnę :) 14.04.06, 10:20
        Wszystko super tylko zastanawiam sie dlaczego w Waszym mniemaniu zadbana
        kobieta to zestaw : solarium tipsy i balejaz?? Wiekszosc z Was chce sie
        koniecznie sztucznie sie zjarac ekhm opalić , "przyczepic" sztuczne pazury i
        zafundowac pasemka , czy na poprawe nastroju lecicie rowniez do sklepu po białe
        buty z czubem? s t r a s z n e !
      • wagulek Re: upiększam się na wiosnę :) 14.04.06, 10:40
        Super kobietki-piękniejemy na wiosnę, a co! Mimo, ze dbam o siebie cały rok, to
        jednak wiosną chce się czegos więcej - ja wróciłam na siłownię, ktorą od
        listopada porzuciałam niestety z lenistwa i braku chęci wyjścia wieczorkiem
        (zimno, ciemno) z pracy wracam piechotkę i zaczynam czuć się coraz lepiej.Jem
        wiecej warzyw, piję wiecej soków i wody, jem mniej mięsa(ach, ta zima, tylko
        mięcho i mięcho brrr) za to więcej ryb, no i suplementy systematycznie-olej
        lniany (kwaski omega)zestaw witamin-a teraz na wiosnę zaczynam łykać Dermorutin
        (betakaroten, wit.E, C i rutyna-podobno skuteczne) i na moje nędzne pazurki
        kupilam sobie do łykania MSM Olimpu-naczytalam sie na Visażu, ze dziala, wiec
        sprawdze na sobie.Poza tym obowiązkowo odświeżenie fruzurki-przydalaby sie
        jakaś radykalna zmiana,a le zapuszczam,a iec radykalne cięcia nie wchodzą w grę-
        za to nowy odcień balejażu dobrze mi zrobił, kilka nowych ciuszków, zestawik do
        mikrodembrazji domowej , jakaś nowa maseczka, solarium -fajnie jest być
        kobieta wink Zyczę dużo uśmiechu i przyjemności z dbania o siebie, no i super-
        szybkich efektów.pozdrawiam. AAAA-i koniecznie świeże kwiaty w domuwink
        najlepiej, jak facet kupi-ale że moj jakoś raczej o tym nie pomysli, to sama
        sobie kupuję i tez dobrze, w domu od razu inaczej i wiosenniej.papa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka